Horoscop, luni, 9 martie. Taurii nu trebuie să țină cont de sfaturi

Diana Radu 09.03.2020, 10:39
Horoscop, luni, 9 martie. Taurii nu trebuie să țină cont de sfaturi

Astrologii au anunțat horoscopul pentru luni, 9 martie, iar potrivit acestora săptămâna va debuta cu lună plină care se va resimți cu precădere în zodia Fecioară. Iată ce prevăd astrele pentru fiecare zodie în parte, dar și ce sfaturi au astrologii pentru nativii zodiacului astfel încât ziua să fie una plină de reușite!

Horoscop, luni, 9 martie. Ce prevăd runele pentru fiecare zodie

Horoscop Berbec

Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor avea tendința de a amâna lucrurile importante de care ar trebui să se ocupe. Sfatul astrologilor pentru Berbeci este să nu lase pe mâine treburile pe care le pot rezolva astăzi, deoarece se vor aduna foarte multe și vor fi copleșiți de numărul lor.

Horoscop Taur

Taurii vor primi foarte multe critici și vor fi aspru judecați de către niște persoane din anturajul lor pe care-i consideră prieteni. În acest sens, astrologii vă sfătuiesc să nu plecați capul la toate răutățile și să continuați să faceți ceea ce vă place fără să ascultați părerea acestor persoane.

horoscop, 9 martie, previziuni, astrologi, nativi
Horoscop Taur, luni, 9 martie

Horoscop Gemeni

Gemenii se vor afla sub influența Lunii Pline care le va ghida astăzi cariera și le va oferi șansa de a se remarca. Însă, pentru acest lucru este nevoie ca nativii să iasă din zona lor de confort și să demonstreze că niște persoane capabile de orice care își pot depăși limitele.

Horoscop Rac

Ziua de luni va veni cu câteva dezamăgiri pentru Raci. Nativii vor constata că fratele sau sora acestora nu își vor respecta promisiunile pe care le-au făcut. Astfel, nativii vor învăța să nu mai creadă în vorbe, ci doar în fapte, inclusiv atunci când acestea sunt făcute de membrii familiei.

Horoscop Leu

Leii au învățat să fie mai chibzuiți cu banii, așa că se vor gândi de două ori luni înainte de a scoate bani din buzunar dacă chiar au nevoie de lucrurile respective. În ceea ce privesc cinele luate în oraș, nativii vor aștepta ca partenerul de cuplu să plătească și pentru ei.

Horoscop Fecioară

Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor avea parte de o situație neplăcută pe plan sentimental. Fecioarele simt o nevoie acută de atenție din parte partenerului, pe care în ciuda eforturilor și a reproșurilor nu o primesc. În această situație, nativii vor medita asupra relației în care s-au implicat și dacă merită să meargă mai departe.

Horoscop Balanță

Nativii vor fi mai predispuși la probleme de sănătate. În acest sens, sfatul astrologilor pentru Balanțe este să acorde o importanță crescută stării de sănătate și să nu neglijeze reacțiile organismului. În plus, o pauză de relaxare ar fi binevenită în acest moment pentru nativi.

Horoscop Scorpion

Pentru Scorpioni ziua de luni se anunță a fi una plină de voie bună. Nativii vor avea chef de povești, de filme romantice și de plimbări în natură. Așadar, nativii își vor petrece clipe de neuitat alături de partenerul de cuplu. Sfatul astrologilor este să evitați planurile de viitor azi.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii vor fi puși într-o situație incomodă, aceștia vor trebui să dea dreptate unei persoane apropiate, în ciuda faptului că sunt conștienți că nu au. Sfatul astrologilor este să evitați să fiți răutăcioși, deoarece acest lucru v-ar putea afecta cariera.

Horoscop Capricorn

Capricornii își vor dedica mare parte a timpului pentru a sta cu copiii lor. Cu toate aceste ziua se anunță una dificilă, deoarece nativii vor trebui să se ocupe în același timp și de treburile gosopodorești. Pe seară, Capricornii vor îi vor pasa pe cei mici în grija bunicilor și vor ieși în oraș.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii au o apăsare, un of în legătură cu partenerul de cuplu pentru care nu mai au sentimente atât de intense. Însă, nu vor să ia o decizie pe care să o regrete mai târziu, așa că își vor acorda timp pentru a se gândi la cea mai bună soluție care-i va face fericiți.

Horoscop Pești

Și Peștii au îndoieli pe plan sentimental. Însă, în cazul lor partenerul vor cu orice preț să le demonstreze că ei nu sunt realiști și că sunt cu capul în nori. Sfatul astrologilor este să analizați cu atenție situația înainte de a lua o decizie.

Urmăriți Impact.ro și pe