Horoscop luni, 8 februarie. Balanțele atrag oamenii de care au nevoie

Astrolog Roxana Lușneac 07.02.2021, 19:20
Horoscop luni, 8 februarie. Balanțele atrag oamenii de care au nevoie

Horoscop luni, 8 februarie vine cu noutăți importate. E un nou început de săptămână și se anunță transformări pentru mai toate zodiile. Pentru o zi frumoasă și reușită, trebuie să ținem cont de numere norocoase, acestea fiind 2, 25, 45, 47 și 56, în timp ce, pentru cei care merg la job mai ales, ar trebui să știe că există și culori care aduc noroc în această zi. Din vestimentație nu ar trebui să le lipsească argintiul și albastrul deschis.

Horoscop luni, 8 februarie. Previziuni pentru toate zodiile

Berbec

Nu lua decizii importante până nu vezi exact în ce direcție se îndreaptă lucrurile. E un bun moment să termini de rezolvat anumite probleme restante.

Taur

Ai grijă de sănătatea ta, iar dacă în ultima perioada stresul s-a acumulat, încearcă să găsești o modalitate prin care să te bucuri de câteva zile de concediu în care să te liniștești atât mental cât și spiritual.

Gemeni

Anumite oportunități poți să-ți apară în drum, fie că e vorba de un job nou sau efectiv anumiți oameni vin în drumul tău cu idei care merită încercate. Trebuie să iei în considerare toate evenimentele actuale și să faci un calcul, apoi să decizi.

Rac

Nu este un moment bun să îți asumi riscuri, ci mai degrabă să apreciezi ceea ce ai și să încerci să faci ce e mai bine pentru tine. Ai multă energie, iar asta te va ajuta să îți îndeplinești din obiective.

Leu

Poate astăzi nu este cea mai bună zi pentru a studia sau pentru a încerca să faci planuri, dar e normal să mai fie și zile așa. Ai grijă de sănătatea ta și nu lasă micile sensibilități să scape de sub control.

Fecioară

Poți fi destul de implusiv în reacții, mai ales că unele situații nu țin de tine și nu prea îți place să pierzi lucrurile de sub control. Încearcă să iei totul cu calm și să îți găsești aliați în persoanele care au aceleași valori ca și tine.

Scorpionii au oportunități de bani în această zi

Balanță

Încrederea în tine este factorul care te ajută să fii charismatic și să atragi în drumul tău oamenii de care ai nevoie.E un început de săptămâna bun și nu trebuie să lași nimic să-ți strice asta.

Scorpion

Noi idei, noi oameni și chiar oportunități de a câștigă bani în plus pot apărea în drumul tău astăzi. Încearcă să faci fapte bune dezinteresate și pentru cei din jur, deoarece dar din dar se face rai, nu uita.

Săgetător

Pregătește-te din timp pentru provocările acestui început de săptămâna, mai ales că superiorii sau clienții pot avea așteptări mari de la tine. Încearcă să nu cheltuiești astăzi mai mult decât ți-ai propus când ai plecat de acasă.

Capricorn

Conectează-te cu energia ta și cu dorințele tale, iar așa vei reuși să -i transmiți universului ce îți dorești. Obiectivele pe termen lung pot fi realizate, dar mai trebuie să ai un pic de răbdare.

Vărsător

Deciziile trebuie luate, mai ales că legăturile pe care le ai cu anumiți oameni nu mai sunt aceleași că în trecut, iar acum tu ești cel care are un cuvânt de spus. Încearcă să îți iei un timp pentru a te gândi de ce ai nevoie în primul rând pentru tine.

Pești

O anumită oferta de lucru de la depărtare poate veni în drumul tău, sau cel puțin o idee de colaborare care să-ți aducă niște câștiguri pe viitor. Încearcă să iei cele mai bune decizii alături de cei dragi.

Urmăriți Impact.ro și pe