Horoscop luni, 19 iulie. Zodia care trebuie să lase gândurile rele deoparte

Astrolog Roxana Lușneac 18.07.2021, 15:26
Horoscop luni, 19 iulie. Zodia care trebuie să lase gândurile rele deoparte

Astrele au pregătit vești noi pentru nativii din horoscop, ziua de luni, 19 iulie, fiind una cu noutăți pentru majoritatea semnelor astrale. În timp ce începutul de săptămână se anunță extrem de energic pentru Berbeci, zodia care trebuie să lase gândurile rele deoparte ar trebui să apeleze la sprijinul oamenilor dragi din jur. Pe de altă parte, nativii se pot folosi de culorile norocoase auriu și roz, dar și de numerele norocoase 3, 12, 32, 44 și 45 pentru a aduce șansa în viața lor.

Horoscop luni, 19 iulie. Ce surprize le-au rezervat astrele nativilor din zodiac

Berbec

Energia zilei de astăzi vă ajută să începeți să vă realizați din dorințele pe care le-ați tot avut de o vreme încoace și pentru care în trecut nu aveați resurse sau energie. Casa imaginației vă este activată, astfel puteți contura mult mai bine imaginea viitorului.

Taur

Astăzi, deși este o zi de odihnă, voi deja aveți nenumărate planuri pentru a ieși și pentru a vă bucura de vremea frumoasă. Dacă sunteți în vacanță deja, încercați să vă bucurați la maximum de fiecare moment alături de cei dragi.

Gemeni

Conexiunile pe care le faceți cu cei din jur sunt puternice, iar casa a 12-a a intuiției vă funcționează de minune astăzi. Simțiți exact ce se întâmplă cu fiecare, iar asta vă ajută să știți exact ce și-ar dori și persoana pe care o iubiți.

Rac

Anumite oportunități pe care le așteptați de mult sunt în drum spre voi, iar asta o simțiți dar nu știți cum să o explicați. Dacă lucrați direct cu clienții, acum este o bună perioadă să vă lărgiți portofoliul de servicii pentru a câștiga și mai mulți bani.

Leu

Astăzi puteți să vedeți mai ușor oportunitățile acolo unde ceilalți nu văd nimic, iar perioada în sine vă ajută să găsiți noi surse de câștig financiar pentru termen lung. Este destul de ușor, doar că trebuie să fiți atenți să nu pierdeți idea.

Fecioară

Astăzi nu ar strică să apelezi la mici trucuri și remedii pentru a te echilibra energetic. Diamantul și pietrele albe te ajută să fii puternic, rubinul și pietrele roșii îți dau energia iubirii, citrinul este piatra banilor și ametistul este piatra păcii și a liniștii interioare.

Horoscop luni, 19 iulie
Horoscop luni, 19 iulie

Balanță

Astăzi este o zi în care deși sunteți cumva forțați să luați atitudine, trebuie să fiți totuși atenți la sentimentele celor din jur. Acordați-le și celorlalți șansă de a se exprima și de a face lucrurile așa cum își doresc, chiar dacă știți că voi le-ați face mai bine.

Scorpion

Astăzi trebuie să încerci să te bucuri cât poți de mult de ce îți oferă viața și să lași la o parte aspectele mai negative sau oamenii care nu îți aduc o energie bună. Nu prea ai nevoie de acei indivizi, care înțeleg doar ce vor ei din ce spui tu, în jurul tău.

Săgetător

Astăzi este bine să ieși un pic din zona ta de confort și să te gândești la cum ai putea să începi să faci lucrurile care te pasionează și de care nu ai avut timp până acum. Acest lucru îți poate aduce pasiune și mulțumirea pe care ți-ai dorit-o de atâta timp.

Capricorn

Sectorul comunicării și al muncii este astăzi pus în evidență, iar acolo tindeți să tot aranjați în ordine lucruri pe care le-ați tot amânat până acum. Până la urmă, toate aceste încercări din ultima perioadă de timp vă aduc mai aproape de partenerul de viață că niciodată.

Vărsător

Astăzi vă puteți simți mai generoși decât în mod normal și parcă ați vrea să împărțiți din ce aveți și cu cei dragi. Poate că este momentul să faceți o achiziție de lux sau să împărtășiți și cu ceilalți din experiențele voastre.

Pești

Astăzi este o zi bună pentru a termina o bună parte din proiectele deja începute sau pentru a consolida planurile pe care le aveți în gând. Poate fi o zi foarte productivă dacă vă motivați încă de dimineață.

Urmăriți Impact.ro și pe