Horoscop luni, 12 aprilie. Zodia care poate avea parte de conflicte

Astrolog Roxana Lușneac 11.04.2021, 15:53
Horoscop luni, 12 aprilie. Zodia care poate avea parte de conflicte

Noi vești din partea astrelor. Află care este zodia care poate avea parte de conflicte luni, 12 aprilie. În timp ce nativii Scorpion sunt cu gândul la o plecare sau la o vacanță scurtă, Gemenii sunt mai determinați ca niciodată să reuşească.  Pentru un plus de noroc în această zi a săptămânii, alege culorile norocoase: : galben lămâie și alb dar și numerele care îţi pot aduce noroc: 2,14,34,44,46,49.

Horoscop luni, 12 aprilie. Ce le rezervă astrele nativilor din zodiac

Berbec

Venus vă face mai carismatic sau va ajută să aveți acea sclipire de speranța sau bucurie în  ochi.  O persoană  de gen feminin din familie  va  poate  determina să faceți lucruri pe care în trecut le-ați cam evitat.

Taur

Sectorul casei și cel al lucrurilor care te motivează îți este susținut, mai ales că recompensă ta vine atât din punct de vedere spiritual, cât financiar, dacă ai făcut un bine  în ultima perioada de timp.

Gemeni

Saturn și Nodul nord vă face  mai serioși,  mai puternici și chiar mai determinați dacă reușiți să va mobilizați.  Vreți  să câștigați  mult  și  repede,  dar  nu uitați să sunt reguli  de respectat și timp de așteptat pentru adevăratele  reușite.

Rac

Casa  comunicării poate  aduce niște conflicte minore pe care simți că nu  le mai poți  evita  și  este posibil să rabufnesti. Dar, conform vorbei din popor ,”tot răul spre bine” poate  dacă se pune la punct ce trebuie,  lucrurile vor merge mai bine pe viitor.

Leu

Astăzi puteți avea mai ușor idei  legate de creativitate  și  de promovare. Marte vă face ambițioși și puternici, dar pe altă parte și nerăbdători. Nu uitați că vorba dulce mult aduce.

Fecioară

Marte vă poate da astăzi palpitații la propriu și la figurat, fiind în semnul vostru. Fie că va doare capul sau sunteți mai energici că de obicei, încercați să evitați discuțiile în contradictoriu  și  culoarea roșu.

Horoscop luni, 12 aprilie. Ce le rezervă astrele nativilor din zodiac
Horoscop luni, 12 aprilie. Ce le rezervă astrele nativilor din zodiac

Horoscop luni, 12 aprilie. Ce le rezervă astrele nativilor din zodiac

Balanță

Marele benefic  vă ajută  să  descoperiți secrete  sau să pătrundeți mai ușor la niște  informații  la care în trecut nu aveați acces. Partea bună este că lucrurile sunt în favoarea voastră.

Scorpion

Casa străinătății vă duce cu gândul la o plecare sau la o vacanță scurtă și parcă v-ați săturat de  casă  și de lucrurile cu care sunteți deja obișnuiți.Aveți totuși grijă la regulile  de călătorie impuse pentru a  nu va trezi cu surprize.

Săgetător

Nodul nord va face mai detașați de propria persoană și  va determina  să puneți  foarte mult accentul pe ce  își doresc  sau cred ceilalți. Acolo părerile sunt împărțite,  iar așteptarea nu va lasă să stați liniștit.

Capricorn

Mercur vă face astăzi comunicativi și deschiși, iar pentru cei din jur sunteți un deliciu.  Folosiți-vă imaginația pentru a rezolva totul ușor, iar intuiția pentru a fi eficient.

Vărsător

Gândirea voastră astăzi vă duce undeva departe și parcă tindeți să fiți mai emoționali că de obicei. Fie că reluați o conexiune veche, fie că simțiți cum universul  va susține,  trăirile  sunt intense.

Pești

Soarele  vă ajută ego-ul și va face să va simțiți mai bine în pielea  voastră. Fie că  va gândiți la o vacanță sau efectiv  faceți din propria casă o destinație de lux, unele lucruri trebuie schimbate pentru propriul confort.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...