Horoscop joi, 28 octombrie. Care sunt numerele norocoase ale zilei

Astrolog Roxana Lușneac 27.10.2021, 19:03
Horoscop joi, 28 octombrie. Care sunt numerele norocoase ale zilei

Horoscop joi, 28 octombrie. Culorile ce aduc noroc sunt verde deschis și portocaliu, iar numerele norocoase sunt 2, 13, 24, 32 și 43. Iată ce au rezervat astrele pentru fiecare zodie în parte.

Horoscop joi, 28 octombrie. Berbec și Taur

Berbec

Ar trebui să îți asculți mai des intuiția, deoarece ea știe cel mai bine cum să ajungi mai repede la aspirațiile profesionale pe care le ai. Unele decizii pur și simplu trebuie luate, asumate, fără a-ți mai pune la îndoială judecata.

Taur

Chiar dacă sfârșitul lunii vine cu pași repezi, asta nu înseamnă ca tu ești gata să îți iei o vacanță, ba chiar din contră, ești gata să începi treaba și să faci lucrurile în cariera ta să avanseze. E moment bun să încep să îți realizezi visele.

Horoscop joi, 28 octombrie. Care sunt numerele norocoase ale zilei
Simboluri ale zodiilor

Horoscop joi, 28 octombrie. Gemeni și Rac

Gemeni

Având în vedere faptul că ai o anumită experiență în ceea ce ține de cariera ta, acum poți să faci anumite înțelegeri, parteneriate și să iți asumi niște responsabilități importante care să-ți aducă în viitor câștigurile mult așteptate.

Rac

Cei din jurul tău pot avea nevoie de sfaturile tale sau de o validare a eforturilor acestora, iar asta te poate face să te simți bine, mai sigur de tine. Încearcă să fii destul de preventiv în afirmații și să te plasezi pe un teren neutru, încât aceste lucruri nu se vor întoarce împotriva ta.

Horoscop joi, 28 octombrie. Leu și Fecioară

Leu

Astăzi poți să începi să prinzi și mai multă încredere în propriile forțe și în capacitățile tale profesionale, pentru că toată această energie pozitivă pe care o creezi te va ajuta să te gândești la planuri mărețe de viitor. Ai anumite valori morale foarte puternice, ceea ce te face să nu accepți mai puțin decât meriți.

Fecioară

Poți să întâmpini astăzi niște probleme legate de viața profesională, dar și de cea personală. Trebuie să îți prioritizezi mai bine responsabilitățile, iar energia lunii în Leu te va ajuta să-ți duci la îndeplinire planurile prin încredere și creativitate. Partenerul de viață te susține, chiar dacă pare inițial că nu vrea să se implice direct în treburile tale.

Horoscop joi, 28 octombrie. Balanță și Scorpion

Balanță

Aspectele pentru tine arată din ce în ce mai bine, mai ales când micul benefic Venus este de partea ta, ceea ce înseamnă că ar trebui să începi să ai abundență și noroc. Sectorul comunicării nu este nici el lăsat în urmă, ceea ce înseamnă că poți crea relații frumoase cu cei din jur.

Scorpion

Sunt anumite angajamente pe care trebuie să le iei în calcul în acest moment. Încearcă înainte de toate să vezi exact ce tar determina pe tine să-ți construiești o bază puternică emoțională și energetică de la care se pornești. Poate că trebuie să-ți regăsești încrederea în propriile forțe sau într-un parteneriat.

Horoscop joi, 28 octombrie. Săgetător și Capricorn

Săgetător

Colegii de serviciu, dar și prietenii îți caută compania pentru că se simt bine în prezența ta, dar și pentru faptul că le dai sfaturi valoroase. Nu ar strica să păstrezi câteva din acestea și pentru tine și să fii un pic mai atent la nevoile tale. Chiar dacă ai promis poate că vei ajunge într-un anumit loc, încearcă în primul rând să-ți asculți instinctul și să vezi ceea ce îți dorești cu adevărat.

Capricorn

Astăzi este o zi în care poți să te simți mândru de tine și de deciziile pe care le-ai luat în ultima perioadă de timp și poate chiar e momentul să te ocupi de anumite detalii legate de un proiect la care a muncit până în prezent. Luna în Leu te încurajează să finalizezi o investiție sau în aranjamente profesional.

Horoscop joi, 28 octombrie. Vărsător și Pești

Vărsător

Începi să ne renunți anumite sentimente negative pe care le aveaI în trecut și poate chiar să încep să îți induci o stare de bine în care vrei să nu îți mai faci atât de multe griji nejustificate. Aspectele din semnul Leu de astăzi îți pot confirma faptul că deciziile pe care le-ai luat până acum au fost bune.

Pești

Aspectul care vine în această zi în semnul Leului te ajută să îți alinieze energiile în tot ceea ce ține de serviciul tău. Deși inițial ai fost destul de emoționat în toate aceste zile, Poți să începi să-ți echilibrezi starea și chiar să te simți norocos. Partenerul de viață te susține în tot ceea ce faci.

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă IMPACT.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...