Horoscop joi, 28 aprilie. Oportunități uriașe pentru Săgetători. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Astrolog Roxana Lușneac 27.04.2022, 17:54
Horoscop joi, 28 aprilie. Oportunități uriașe pentru Săgetători. Previziuni astrale pentru toate zodiile

Astrele aduc noi vești pentru nativii din horoscop, pentru ziua de joi, 28 aprilie. Previziunile au dezvăluit oportunități incredibile pentru Săgetători, dar și alți nativi se bucură de aspecte benefice în perioada următoare. Cei care își doresc să își optimizeze șansele de reușită pot să apeleze la culorile norocoase ale zilei: auriu și verde, precum și la numerele care le sporesc norocul 2, 18, 22, 32, 38 și 41.

Horoscop joi, 28 aprilie. Ce previziuni astrale se anunță pentru nativii din zodiac

Berbec

Știi foarte bine că ești destul de impulsiv atunci când îți dorești ceva, iar uneori această calitate se poate întoarce împotriva ta. Aspectele actuale vor să-ti arate care este tăria și puterea ta, pentru a reuși să treci de anumite blocaje care te-au ținut în loc până acum.

Taur

Aspectele zilei de astăzi sunt perfecte pentru a reușit să te îndepărtezi de tot ceea ce face să te simți încărcat energetic negativ sau vinovat pentru că nu reușești să te încadrezi în același peisaj ca și ceilalți. Dacă te simți obosit, profită de timpul liber care urmează pentru a reuși să îți redobândești liniștea mentală.

Gemeni

Aspectele actuale astrale te ajută să te mobilizezi încă de dimineață și poate chiar să te întâlnești cu anumiți colegi sau prieteni alături de care poți să pui la cale un plan interesant. În partea a doua zilei, Mercur planeta care te guvernează, te ajută să exact ce îți dorești și de la cine.

Rac

Aspectele actuale te ajută să îmbini foarte ușor utilul cu plăcutul, iar de aici poți lua naștere diverse evenimente interesante atât la serviciu cât și acasă. Dacă ești singur, acum poți întâlni pe cineva cu care să te simți compatibil încă de la început.

Leu

Orice fel de proiecte începi în această perioadă de timp, au nevoie de o bază solidă, iar asta nu poți obține decât prin credință sau susținere din partea Universului. Încearcă să vezi care sunt abilitățile tale cele mai de preț și ceea ce îți place să faci din pasiune, pentru că așa nu vei greși niciodată.

Fecioară

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să faci anumite schimbări în tot ceea ce ține de cariera ta sau cel puțin de locul în care lucrezi. Dacă ai anumite ambiții încă neîmplinite, acestea se pot realiza mult mai ușor datorită faptului că ești o persoană foarte responsabilă, dar și ambițioasă.

Horoscop joi, 28 aprilie
Horoscop joi, 28 aprilie

Balanță

Anumite persoane au nevoie de atenția ta în mod constant, iar acest lucru pe de-o parte te face să te simți apreciat, dar pe de altă parte este posibil să simți nevoia de avea ceva mai mult spațiu pentru tine și pentru a putea analiza ceea ce simți cu adevărat. Vibrațiile actuale te ajută să te concentrezi mai mult asupra dorințelor tale.

Scorpion

Aspectele actuale te pot face să fii ceva mai ambițios decât în mod normal, iar asta te poate ajuta să te mobilizezi încă de dimineață și să te organizezi foarte bine în tot ceea ce ține de responsabilitățile pe care le ai. Profită de aspectele pozitive pentru a vedea care sunt prioritățile.

Săgetător

Anumite aspecte care vin în drumul tău în acest moment îți promit că vei avea un timp minunat în următoarea perioadă. Este posibil ca sefii sau anumite persoane cu autoritate să aibă nevoie de prezența ta, să îți asumi mai multe sarcini, dar și de energia ta pozitivă.

Capricorn

Vibrațiile zilei de astăzi pot aduce un climat destul de prietenos în tot ceea ce ține de casa ta și de cercul tău social. Aspectele actuale pot aduce o oportunitate în drumul tău de care trebuie să profiți la maxim. Dacă aștepți să te apuci de un nou proiect legat de o casă, universul te susține.

Vărsător

Vibrațiile actuale sunt foarte bune pentru tine în acest moment, mai ales că ele te ajută să te conectezi cu partea de vindecare și de încurajare de care ai nevoie în acest moment. Viitorul sună bine, mai ales atunci când știi ce îți dorești si nu îți este frică să spui cu voce tare.

Pești

Totul în jurul tău se bazează În primul rând pe energie, dar și pe relațiile pe care le dezvolți cu cei din jur, ceea ce înseamnă că tu începi să evoluezi la un alt nivel în acest moment datorită faptului că ai realizat acest lucru. E momentul să scapi de acel bagaj emoțional negativ pe care l-ai purtat în ultimii ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...