Horoscop joi, 22 aprilie. Zodia care are nevoie de vitamine pentru această zi

Astrolog Roxana Lușneac 21.04.2021, 19:06
Horoscop joi, 22 aprilie. Zodia care are nevoie de vitamine pentru această zi

Horoscop joi, 22 aprilie. Astrologul Roxana Lușneac a anunțat, în exclusivitate pentru Impact.ro, care sunt previziunile zilei pentru fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului. Cine sunt nativii care vor avea nevoie de vitamine pentru a trece peste obstacolele apărute în următoarele 24 de ore. Culorile norocoase ale zilei sunt auriu și portocaliu, iar numerele norocoase: 2,14,24,34,44,45.

Horoscop joi, 22 aprilie. Previziunile zilei pentru fiecare zodie în parte

Potrivit astrologului Roxana Lușneac, ziua de joi, 22 aprilie care fi una destul de dificilă pentru multe dintre zodii. Cine sunt nativii care vor avea nevoie de vitamine pentru a „supraviețui” următoarelor 24 de ore.

Horoscop joi, 22 aprilie – Berbec

Soarele vă susține să va organizați bine, chiar dacă simțiți că mai aveți multe lucruri de făcut până să va puteți lua liber cu adevărat câteva zile. Comunicarea cu cei dragi este productivă, iar planurile împreună cu aceștia te ajută.

Taur

Anumite dorințe pe care sufletul vostru le avea de mult timp, încep să fie mai ușor de îndeplinit și parcă prindeți mai mult curaj să mergeți înainte cu planurile voastre. Soarele a venit și pe strada voastră și vă eliberează de o karma negativă din trecut.

Gemeni

Imaginea voastră este importantă și parcă vă doriți să arătați lumii cât de capabili sunteți să reușiți încă odată. Gândul va tot duce la casa bunurilor materiale și la câștigurile pe care trebuie să le obțineți, dar pentru care trebuie să lucrați temeinic.

Rac

Cariera și deciziile pe care vreți să le luați vizavi de acest subiect vă preocupă destul de mult. Ați vrea să abordați o schimbare chiar dacă va place ceea ce faceți, numai că nu știți exact de unde să începeți.

Leu

Partenerul de viață poate să fie și în acest moment pentru voi un sprijin real, fără de care nu știți cum ați fi făcut. Este bine să apreciați acest om și să încercați să găsiți mereu un punct comun, iar de acum puteți face și alte planuri de viitor.

Horoscop joi, 22 aprilie – Fecioară

Sănătatea se poate îmbunătăți, mai ales dacă și voi depuneți un efort în a vă menține în formă. Marele benefic va ajută să va vindecați repede sau să găsiți ușor o rezolvare. Gândul va stă mai mult la străinătate sau la un loc de la distanță în care va doriți să ajungeți.

Horoscop vineri, 9 aprilie

Balanță

Casa secretelor este activată, iar asta vă ajută să vedeți mai clar anumite lucruri. Dar, pe de altă parte din punct de vedere emoțional sunteți ceva mai sensibili sau emotivi că de obicei. Magneziu și vitamina B ar face minuni pentru voi în această astenie de primăvară.

Scorpion

Anumite conflicte ascunse pot mocni, iar nervozitatea poate să vă strice dispoziția. Încercați să nu luați totul personal, pentru că situațiile mai ciudate de astăzi nu sunt legate de voi și nu sunt ale voastre, deci nu va implicați în ele.

Sagetator

Unele așteptări pe care le aveți pot întârzia să apară, deci nu luați decizii majore astăzi bazându-vă pe instinct. Lăsați lucrurile așa cum le-ați stabilit dinainte și nu va mai întoarceți din drum.

Horoscop joi, 22 aprilie – Capricorn

Aveți un mare benefic care vă susține în sectorul casei voastre și a bunurilor materiale. Fie că cineva din familie va dă niște bani sau efectiv câștigurile de nicăieri încep să apară, totul va ajută să va organizați bine.

Vărsător

Acasă vă puteți apucă să faceți niște lucruri interesante, chiar dacă unele din ele va iau toată toată ziua. Important este rezultatul final și faptul că ați reușit să va organizați bine.

Pești

Nu lăsați micile conflicte sau neînțelegeri să vă afecteze, mai ales că voi știți foarte bine cum să meditați totul ușor și să luați părțile bune din tot. Familia și casă rămân punctele foarte puternice care va susțin și va dau energie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...