Horoscop duminică, 5 februarie. Conflicte pentru zodia Rac. Leii trebuie să aibă grijă pe cine lasă în preajma lor

Stan Filon 04.02.2023, 23:06
Horoscop duminică, 5 februarie. Conflicte pentru zodia Rac. Leii trebuie să aibă grijă pe cine lasă în preajma lor

Astrologii au adus horoscopul pentru ziua de duminică, 5 februarie. Astfel, am aflat că unele zodii vor avea o zi chiar bună, pe toate planurile, pe când altele vor avea de îndurat ceva momente tensionate, chiar în familie.

Horoscop duminică, 5 februarie

Berbec

Nativii Berbec se pare că au noroc de bani, astăzi. Le intră o sumă frumușică în conturi, însă așa cum vine, la fel de repede se va duce.

Taur

Taurii vor vedea efectele orgoliului său. Vor reuși să strice buna dispoziție întregii familii, prin modul lor de a fi.

Horoscop duminica, 5 februarie
Horoscop duminica, 5 februarie

Gemeni

Gemenii au astăzi o atitudine care îi va lăsa pe ceilalți cu gura căscată și îi vor determmina să-i descrie pe aceștia ca fiind chiar excentrici.

Rac

Racii își dau și astăzi în petec. Vor isca ceva discuții și dacă nu se vor abține de la prea multe comentarii, vor reuși să creeze un real conflict.

Leu

Leii au parte de o adevărată lecție astăzi. Se spune că trebuie să-ți prietenii aproape, iar dușmanii și mai aproape. Vor simți ce înseamnă trădarea.

Fecioară

Nativii Fecioară nu prea au chef să facă lucruri noi, așa că ceilalți membrii ai familie vor fi ușor dezamăgiți de atitudinea lor.

Balanţă

Balanțele realizează că au nevoie de ajutor pentru a pune pe picioare o idee de afaceri. Ar putea găsi ajutor la un prieten apropiat, iar proiectul va avea un real succes.

Scorpion

Nativii scorpion ar trebui să-şi asume responsabilitățile față de familie. În plus, este bine să spuneți lucrurilor pe nume astfel încât să nu deranjați pe nimeni.

Săgetător

Săgetătorii nu prea au nevoie de sfaturi astăzi, sau cel pușin așa cred ei. Pot răni sentimentele apropiaților fără să își dea seama.

Capricorn

Nativii Capricorn ar fi bine să echilibreze balanța între venituri și cheltuieli, astfel încât să nu se atingă de economii. În plus, aveți nevoie de mai multă răbdare pentru a lucra la o relație.

Vărsător

Vărsătorul va avea parte de o zi foarte plăcută. planurile lor încep să dea roade, iar banii încep să vină.

Peşti

Peștii își reîncarcă astăzi bateriile. Este posibil chiar să plecați într-o călătorie scurtă, alături de familie. Plimbarea în aer liber vă va face numai bine.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...