Horoscop duminică, 31 octombrie. Zodia Taur își recuperează investițiile

Astrolog Roxana Lușneac 30.10.2021, 19:39
Horoscop duminică, 31 octombrie. Zodia Taur își recuperează investițiile

Ultima zi a lunii octombrie aduce vești importante pentru nativii din zodia Taur, care ar putea să își recupereze banii investiți. De asemenea, astrologii anunță că și alte zodii din horoscop vor beneficia de alinierea planetelor în zona relațiilor cu cei dragi, precum și la capitolul sănătate în ziua de duminică, 31 octombrie. Totodată, pentru a beneficia de un plus de noroc, culorile care aduc șansa în viețile noastre sunt alb și auriu, iar numerele norocoase 3, 10, 23, 34, 36, 39 sunt și ele importante.

Ce prevăd astrele pentru zodiile din horoscop, duminică, 31 octombrie

Berbec

Astăzi este o zi bună pentru odihnă, dar și pentru întâlnirile cu cei dragi sau familia. Ultima zi din luna octombrie nu vă facem nostalgici, ba din contră, abia așteptați să vedeți ce va aduce noiembrie și aspectele sale încărcate de energie de iarna. Curiozitatea vă face ziua frumoasă.

Taur

Astăzi puteți să petreceți un timp de calitate împreună cu anumite persoane pe care nu le-ați mai văzut de mult, să jucați Jocuri de Societate sau să ieșiți în natură într-un loc în care să vă încărcați pe energie pozitivă. Investițiile pe care le-ati făcut trecut încep să se dovedească a fi productive.

Gemeni

Susținerea partenerului de viață este foarte importantă astăzi, mai ales că împreună aveți de discutat anumite obiective de viitor, dar și să încercați să rezolvați anumite probleme care vă dau bătăi de cap la momentul actual. Timpul petrecut în familie se poate dovedi relaxant odată cu venirea serii.

Rac

Astăzi este o zi bună pentru a trece peste anumite blocaje care le-ați acumulat în ultima perioadă de timp din cauza unor cunoștințe care v-au dezamăgit sau a unor situații care nu s-au concretizat așa cum v-ați dorit. Trebuie să învățați să nu mai puneți la suflet tot ce se întâmplă în jurul vostru, pentru că voi sunteți singurii care aveți de suferit.

Leu

Gândul vă stă la străinătate sau la o călătorie pe care vreți să o faceți cât de curând. Încercați să nu vă bazați foarte mult pe promisiunile pe care vi le fac anumiți prieteni, mai ales dacă aceștia v-au dezamăgit și în trecut. Gândiți-vă în primul rând la voi și la nevoile voastre.

Fecioară

Astăzi este o zi bună pentru a lua decizii legate de sectorul carierei, dar și legate de casă, mai ales că micuțul Mercur este și el acolo pentru a vă aduce oameni în jur cu care sunteți pe aceeași lungime de unda. În sfârșit puteți să spuneți că ați găsit ceva ce coincide planurilor și dorințelor voastre.

Horoscop duminică, 31 octombrie
Horoscop duminică, 31 octombrie

Balanță

Poate că a venit momentul să faceți o schimbare pentru a aduce o nouă energie în jurul vostru. Fie că vã cumpărați numite obiecte vestimentare sau vreți să vă faceți un plan în care să fiți mai mulțumiți de felul cum arătați, astrele vă susțin. E o zi bună și pentru relaxare împreună cu partenerul de viață.

Scorpion

Nodul sud vă poate trece astăzi prin niște trăiri mai puternice datorită faptului că anumite dorințe pe care le aveți de ceva timp încă nu se îndeplinesc. Trebuie însă să mai aveți un pic de răbdare pentru că lucrurile care nu merg în prezent se vor debloca pentru voi cât de curând.

Săgetător

Micul benefic Venus se află în semnul vostru, ceea ce vã aduce o veste bună sau o susținere pe care nu credeați cu aveați. Binecuvântările vin în viața voastră și sunt trimise de la Univers prin oamenii care vin din jurul vostru într-un mod natural, dar pe care nu l-ati băgat în seamă poate până acum.

Capricorn

Marte vine în casa trecerii la acțiune, a inițiativelor, iar acesta aspect arată că este un bun moment să faci o strategie pentru un plan mai ambițios decât cel pe care îl aveai până acum. Discuta cu cei din jur pentru a-ti mări cercul social și pentru a te bucura de momente frumoase.

Vărsător

Astăzi este o zi bună pentru a-ți găsi echilibru între viața personală și între cunoștințele din cercul social. Planurile tale de ascensiunea profesională si socială pot începe să decurgă așa cum ti-ai dorit, numai că din păcate trebuie să faci și tu anumite sacrificii.

Pești

Astăzi este o zi bună pentru a te odihni și pentru a încerca să trăiești noi experiențe interesante alături de cei dragi. Poate că e momentul să evoluezi din punct de vedere educațional, profesional, să faci un concurs sau să te informezi mai bine în legătură cu niște acte pe care trebuie să le faci.

Urmăriți Impact.ro și pe