Horoscop duminică, 24 aprilie. De ce trebuie să ţină cont nativii pentru a avea parte de o zi de Paşte reuşită

Astrolog Roxana Lușneac 23.04.2022, 18:02
Horoscop duminică, 24 aprilie. De ce trebuie să ţină cont nativii pentru a avea parte de o zi de Paşte reuşită

Pentru prima zi de Paşte, astrele vin cu o serie de recomandări. De ce trebuie să ţină cont nativii, duminică, 24 aprilie, pentru a avea parte de o zi reuşită. Culorile norocoase ale zilei sunt galben şi roz, iar numerele ce ne vor aduce noroc în următoarele 24 de ore sunt: 3,25, 27,30,37, 43. Previziuni complete pentru fiecare dintre cele 12 semne ale zodiacului.

Horoscop duminică, 24 aprilie. Berbec

Cunoștințele sau anturajul apropiat pot să te pună astăzi în niște situații în care poți rămâne foarte ușor prins în dramă dacă nu ai grijă să ieși singur din acea stare. Încearcă să nu pui la suflet tot ceea ce se spune. Anumite cheltuieli în plus pot apărea.

Taur

Încearcă să nu te mai gândești la tot ceea ce ține de sectorul profesional în acest moment și să te relaxezi mai mult de cei dragi. Orice ține în acest moment de aspectele legate de muncă se pot dovedi a fi destul de stresante și chiar nu merită să investești în energie în această direcție acum.

Gemeni

Este posibil să simti ca și cum intuiția nu este la cote maxime sau că nu ești foarte apropiat de partea spirituală, cel puțin în prima parte a zilei. Încearcă să nu mai gândești atât de mult și să analizezi totul în detaliu, pentru că asta este fix ceea ce te oprește să vezi ceea ce contează cu adevărat.

Rac

Încearcă să nu te compari foarte mulți cu cei din jurul tău și să nu încerci să faci tot ceea ce fac ceilalți într-o singură zi. Calitatea face diferența, nu cantitatea, iar tu ai alături oamenii alături de care te simți bine și care te apreciază așa cum ești.

Leu

Astăzi este o zi bună pentru a a-ți concentra mai mult atenția asupra aspectelor care țin de inima ta, de casă și de familie. Dacă ești în mijlocul oricărui tip de negociere, dezbatere, poți să ai succes cu ușurință în a doua parte a zilei, deoarece atunci astrele țin cu tine.

Fecioară

Aspectele care se întâmplă pe cer în acest moment te ajută să vezi lucrurile mult mai clar și chiar să vezi acolo unde e nevoie să schimbi ceva în viața ta. Sectorul personal și cel social este scos în evidență, iar comunicarea cu cei dragi te va ajuta să ai o stare bună de spirit.

Horoscop duminica, 24 aprilie
Horoscop duminica, 24 aprilie

Horoscop duminică, 24 aprilie. Balanţă

Este foarte important să nu renunți la visurile tale și la ceea ce îți dorești pe termen lung, pentru că asta este ceea ce te ajută să te mobilizezi în acest moment și să mergi înainte. Încearcă să nu lași oamenii care au energie negativă să te țină în spate de la ce meriți cu adevărat.

Scorpion

Astăzi este o zi în care nu trebuie să îți e frică să ieși în lume și să arăți cine ești tu atât din punct de vedere personal, cât și romantic. Partenerul de viață are nevoie atât de atenția ta, cât și de susținere morală în planurile pe care le are legate de viitor.

Săgetător

Astăzi este o zi bună pentru a încerca să vezi cum poți să investești mai mult în viitorul tău și în tine. Conexiunile pe care le faci cu cei dragi se pot dovedi a fi unele cu un potențial mare. În partea a doua zi încearcă să te relaxezi și să te odihnești.

Capricorn

Nu trebuie să îți fie frică să îți iei mâini propria putere personală, pentru că dacă îți aduci aminte de unde vii, vei realiza și potențialul pe care îl ai pentru viitor. Comunicarea deschisă este cea care te ajută în acest moment să îți pui ordine în gânduri.

Vărsător

Este posibil să ai nevoie de foarte multă liniște în acest moment, iar pe de altă parte aspectele actuale nu te lasă deoarece trebuie să te mobilizezi pentru cei dragi. Practicarea rugăciunii sau meditației te poate ajuta să îți liniștești un pic sufletul.

Peşti

Foarte mulți oameni sunt în jurul tău din diverse motive în acest moment, ceea ce nu îți displace deloc. În partea a doua a zilei este posibil să simţi nevoia de a sta mai mult în intimitate, alături doar de familie sau de persoanele la care ții foarte mult.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...