Horoscop, duminică 14 august 2022. Gemenii trebuie să ia o decizie importantă, iar Balanțele trebuie să petreacă mai mult timp cu familia

Astrolog Roxana Lușneac 13.08.2022, 20:19
Horoscop, duminică 14 august 2022. Gemenii trebuie să ia o decizie importantă, iar Balanțele trebuie să petreacă mai mult timp cu familia

Horoscopul zilei de duminică aduce vești bune pentru toate cele 12 semne zodiacale. Numerele norocoase sunt: 1, 2, 4, 5, 6, 7 și 9, iar culorile ce aduc noroc sunt: galben, albastru, verde și roșu. Iată care sunt previziunile astrale.

Horoscop, duminică 14 august 2022

Berbec

Încearcă să stăpânești astăzi impulsurile de a reacționa la primul gând care îți vine în minte. E un moment bun pentru a încerca să intri în armonie cu cei din jur și chiar pentru a face pace cu anumite persoane importante din viața ta. Foloseste cifra 1 și culoarea galben deschis pentru mai mult noroc.

Taur

Aspectele actuale te pot face să realizezi cât de importante sunt persoanele care aduc o energie bună în viața ta. În cazul în care cauți iubirea, acum există o mare șansă să o și găsești. Folosește culoarea albastru deschis și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Gemeni

Este foarte important ca înainte să vorbești sau să iei o decizie importantă, să asculți opiniile celor din jurul tău. Chiar dacă aceștia nu sunt de acord cu tine, asta nu înseamnă că nu au dreptate. Folosește culoarea galben auriu și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Rac

A venit momentul în care trebuie să vezi exact ceea ce ai de făcut, cum poți să fii mai organizat și cum poți să îți îmbunătățești stilul de viață. Cu cât gândești mai pozitiv, cu atât oportunitățile vor veni în drumul tău. Folosește culoarea mentă de apă și cifra 7 pentru mai mult noroc.

Leu

Încearcă să nu lași prea multe lucruri frumoase, cadouri sau prea multe laude să ți se urce la cap. E un moment bun pentru a aprecia ceea ce ai, pentru a fi cumpătat și înțelept. Folosește cifra 7 și culoarea crem pentru mai mult noroc.

Fecioară

Aspectele actuale te încurajează să faci niște cumpărături, pentru că până la urmă detaliile sunt cele care fac diferența și îți poți schimba cu totul energia casei. Încearcă să pui în practică planurile pe care ți le-ai făcut încă de acum doi ani. Folosește culoarea coacază roșie și cifra 4 pentru mai mult noroc.

Horoscop, 14 august 2022
Horoscop, 14 august 2022

Balanță

Aspectele actuale indică faptul că ai putea să petreci ceva mai mult timp împreună cu prietenii și cu familia, mai ales dacă pe unii dintre aceștia nu i-ai mai văzut de mult. Nu ar strica să dai și tu câte un telefon, atunci când cineva îți lipsește. Folosește culoarea căpșună și cifra 3 pentru mai mult noroc.

Scorpion

Fiecare schimbare mică pe care o faci în programul tău de zi cu zi, va duce o schimbare mai mare pe care ți-o dorești. E o zi bună pentru a căuta un nou serviciu, dacă te afli în acest stadiu. Folosește culoarea gri de in și cifra 9 pentru un plus de noroc.

Săgetător

Dacă vrei să îți faci un plan solid vizavi de viitorul tău, e momentul să încerci să îți aduni toate resursele pe care le ai disponibile în acest moment. E o zi bună pentru a te ocupa de detalii, dar și pentru a folosi culoarea fucsia și cifra 6 pentru mai mult noroc.

Capricorn

E un moment bun pentru a încerca să îți diversifici portofoliul, dar și pentru a încerca să îți faci un plan de investiții împreună cu familia pe termen lung. Folosește această zi într-un mod productiv. Cifra 2 și culoarea verde deschis îți pot aduce mai mult noroc.

Vărsător

Există o oportunitate care vine în drumul tău astăzi și pe care nu ar trebui să o ratezi din punct de vedere social. Poate că cineva te invită în oraș sau pur și simplu tu ești cel care vrea să organizeze o întâlnire. Folosește culoarea alb și cifra 5 pentru mai mult noroc.

Pești

Aspectele actuale arată că trebuie să faci o schimbare atunci când vine vorba de stilul tău de viață. Fie că vrei să începi un set nou de exerciții sau pur și simplu să faci mai multe plimbări împreună cu prietenii, ideea e că ai nevoie de mai mult aer curat. Folosește cifra 2 și culoarea roz deschis pentru mai mult noroc.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...