Horoscop decembrie 2021. Zodia care își va întâlni jumătatea în preajma Crăciunului

Beatrice Dumitru 02.12.2021, 15:08
Horoscop decembrie 2021. Zodia care își va întâlni jumătatea în preajma Crăciunului

A mai rămas foarte puțin timp până când anul 2021 se va încheia. Acești ultimi doi ani au fost agitați și complicati, răsturnând lumea noastră cu susul în jos, într-un vârtej de situații ciudate. Dar conform previziunilor astrale, viitorul arată mai bine, deoarece experții spun că pozitivitatea și schimbările vor marca cele 12 semne ale zodiacului.

Previziunile astrale pentru decembrie 2021

Vrei să știi ce îți rezervă astrele în decembrie 2021? Astrologii au făcut previziunile pentru această ultimă lună a anului, care vor aduce mișcări puternice pentru majoritatea semnelor.

Pe 4 decembrie va avae loc o Eclipsă totală de Soare în zodia Săgetător, care aduce noi începuturi în viața fiecăruia, fiind vorba și de Luna Nouă în Săgetător. Acesta poate fi și un moment bun pentru planificarea viitorului cu mai mult entuziasm și pentru deschiderea unor capitole plecând de la noi credințe și convingeri de viață, de la noi crezuri și principii.

Un alt moment important al lunii Decembrie este perioada de retrogradare a planetei Venus în zodia Capricorn, aspect care va dura până pe 29 ianuarie 2022. Acest lucru înseamnă că trebuie să ne facem niște evaluări sentimentale și financiare. Va începe, de asemenea, o perioadă de transformări legate de concepțiile pe care le avem despre iubire și relații, dar și despre bani.

Horoscop decembrie 2021. Zodia care își va întâlni jumătatea în preajma Crăciunului
Horoscop decembrie 2021

Pe 29 decembrie, Jupiter, Marele Benefic, intră în zodia Pești, ceea ce înseamnă că ne va ajuta în vindecare și în crearea unei viziuni mai optimiste asupra anului care va veni. Și 24 decembrie va fi o zi importantă, deoarece se va forma cel de-al treilea careu al anului 2021 între Saturn din zodia Vărsător și Uranus retrograd din Taur. Acest careu înseamnă că situația financiară mondială se va destabiliza.

Horoscop decembrie 2021. Berbec

Berbecii au o lună înainte în care să-și amintească, să își pună ordine în viață, să privească înapoi și să vadă ce au realizat anul acesta, unde sunt și ce s-a întâmplat. Toate acestea îi vor face puțin nostalgici.

Pe plan sentimental, Berbecii au șanse mari să întâlnească pe cineva în preajma Eclipsei de Soare, dar poate fi o relație la distanță sau un partener de altă naționalitate. După data de 19 decembrie ar fi bine să nu intre în relații noi pentru că ar putea avea de suferit.

Luna decembrie este foarte importantă pentru Berbeci pe plan profesional și financiar. Este nevoie de reevaluarea unor obiective și a proiectelor pe termen lung, dar și o reorganizare financiară. Este posibil ca această ultimă lună a anului să vină cu o destabilizare a veniturilor și este nevoie de o schimbare legată de modul în care acești nativi își câștigă banii.

În partea a doua a lunii decembrie, Berbecilor le va reveni entuziasmul și energia și își vor dori puțină aventură și puțină distrcție la final de an.

Horoscop decembrie 2021. Taur

Taurii sunt foarte raționali și la sfârșit de an, așa cum sunt de obicei, dar poate mai mult decât este necesar. Sunt foarte practici, dar poate că ar fi momentul să se mai relaxeze puțin, să acționeze fără să analizeze toate consecințele și să vadă ce se întâmplă mai târziu.

Venus, planeta iubirii și frumuseții, se apucă de treabă luna aceasta, iar Taurii pot vorbi despre dragoste. Se vor simți iubiți și, prin urmare, doresc să împărtășească dragostea. Luna aceasta nu vor vorbi despre altceva decât despre relații. Dar, după data de 19 decembrie ar trebui să evite implicarea în noi povești de iubire, deoarece Venus intră într-o poziție retrogradă.

Pe plan financiar, Taurii trebuie să fie atenți la modul în care își câștigă și administrează resursele, fie personale, fie pe cele pe care le au în comun cu cineva. Se pot petrece evenimente neplăcute care pot destabiliza bugetul, de aceea este bine să evite creditele, investițiile majore sau împrumuturile. Dar este o perioadă bună pentru achitatea datoriilor, a texelor sau a impozitelor. Din punct de vdere al carierei, ar fi bine ca Taurii să facă o schimbare.

Luna aceasta, Taurii ar putea pierde din energie, mai multă decât de obicei, și să se simtă obosiți. În aceste condiții, odihna ar trebui să fie prioritară. După 19 decembrie, acești nativi s-ar putea să se simtă mai triști.

Horoscop decembrie 2021. Gemeni

Gemenilor le place să fie în mișcare și asta îi va face să greșească mai mult și așa apare nesiguranța. În luna decembrie, scopul lor ar trebui să fie recăpătarea încrederii. Eclipsa de Soare este foarte importantă la capitolul sentimental, deoarece se petrece în sectorul relațiilor. De aceea, cei care se află în relații nepotrivite vor decide să pună punct. Cei singuri, în schimb, ar putea intra în noi relații în preajma zilei de 4 decembrie, dar nu este indicat după 19 decembrie. Motivul este că Venus retrogradă poate aduce multă suferință și dezamăgire.

Pe plan financiar, în prima jumătate a lunii decembrie, Gemenii ar putea încheia sau renegocia unele contracte și colaborări. Venus retrogradă poate aduce obstacole în cazul unor investiții sau în cazul unor partaje sau credite. În schimb, unii nativi pot achita o rată sau o datorie.

Decembrie va fi luna muncii, iar Gemenii se vor gândi la acele idei pe care le au pentru anul viitor. Mintea lor nu se va opri nici măcar o secundă, dar corpul le va va să se deconecteze, să fie alături de cei dragi, să-și ofere puțină bucurie. Trebuie să găsească echilibrul între minte și trup și va fi o lună bună. Starea emoțională poate fi cea care ridică cele mai multe probleme.

Horoscop decembrie 2021. Rac

Nimic nu îi face mai fericiți pe Raci decât să fie cu gândurile lor, cu lucrurile lor. Dacă nu ar fi fost obligațiile, ar sta închiși cu lucrurile lor mărunte. Atentie însa, în luna decembrie vor simtți nevoia să împartășească ideile și gândurile cu ceilalți. Racii sunt sfătuiți să evite pasiunile și aventurile pentru a nu cădea pradă unor obsesii. Relațiile toxice se pot încheia, dar și căsniicile de lungă durată pot fi puse la încercare în acestă ultimă lună a anului.

Eclipsa de Soare din Săgetător de pe 4 decembrie, care cade în zona carierei, va face ușile să se deschidă pentru Raci către noi oportunități. Îi vor împinge să iasă puțin din zona lor de confort, trebuie doar să îndrăznească. Unii nativi își pot schimba serviciul, dar ar fi bine să semneze contractul până pe 19 decembrie. Atenție la investiții și împrumuturi, sunt de evitat către finele anului.

Pentru Raci, anul 2021 a fost unul intens din punct de vedere emoțional, dar îl pot încheia bine. Ar fi bine să-și schimbe stilul de viață, rutina, programul și aimentația.

Horoscop decembrie 2021. Leu

Leii sunt într-o continuă căutare a atenției, cee ce îi face să aibă mereu controlul asupra a ceea ce se întâmplă în jurul lor. Ei pot trece printr-o criză sentimentală care-i ajută să-și schimbe raportarea la iubire sau la o relație. Pot încheia o relație care nu merge sau o pot duce la etapa următoare. Cei singuri s-ar putea îndrăgosti în prima parte a lunii decembrie. În relațiile de lungă durată ar putea apărea probleme și va fi nevoie de o schimbare pentru ca lucrurile să funcționeze.

Decembrie este prezentată drept luna deciziilor. Pe de o parte, cele pe care acești nativi evită să le ia, cele pe care le-au lăsat în urmă și cred că cu timpul se vor rezolva, dar trebui să le înfrunte. Și pe de altă parte, toate lucrurile noi și bune care li se vor întâmplă în aceste zile. Trebuie doar să-și urmeze instinctele, să nu planifice prea mult și să nu le fie teamă să arate puțină vulnerabilitate.

Venus intră într-o poziție retrogradă pe 19 decembrie și o face în sectorul carierei, ceea ce îi va face pe Lei să se întrebe dacă sunt confortabili cu ceea ce fac, dacă sunt implicați în prea multe activități cu multă responsabilitate, chiar dacă lucrează cu oameni potriviti. Este cazul să vadă ce-i motivează și ce trebuie să mai învețe pentru a ajunge acolo unde-și doresc.

În preajma Eclipsei de Soare, Leij sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă de sănătate și să se odihnească mai mult, De asemenea, trebuie să aibă grijă la alimentație, pentru că au tendința de a mânca pe fond emoțional.

Horoscop decembrie 2021. Fecioară

Retrogradarea lui Venus pe 19 decembrie ar putea aduce în viața lor pe cineva din trecut, care le va face inima să tresară. Este indicat ca Fecioarele să evite relațiile după data de 19 decembrie pentru a nu suferi mai târziu. Este o perioadă în care ar fi ideal ca nativii să-și reevalueze sentimentele și modul de manifestare a acestora. În relațiile de lungă durată vor apărea îmbunătățiri spre finalul anului.

Multe Fecioare s-ar putea simți forțate să facă o schimbare profesională. Pot apărea evenimente care să-i nemulțumească pe nativii din Fecioară și să-i stimuleze să-și pună mai mult în valoarea talentele sau să urmărească să învețe ceva nou. În această lună, ei trebuie să evite cheltuielile mari.

Decembrie ar trebui să fie luna relaxării pentru Fecioare. Pentru a încheie cu bine anul, trebuie să aibă grijă de ei, să-și acorde timp, să se asculte. Își doresc mai mult ca niciodată să se întâlnească cu cei dragi, să facă planuri cu familia, cu oamenii care îi iubesc.

Horoscop decembrie 2021. Balanță

Aceasta va fi o lună pentru a lua decizii importante. Balanțele vor ieși dintr-o nebuloasă. Vor începe să facă mai mult ceea ce îți doresc, fără să se întrebe atât de mult ce cred alții. Pot apărea situașii neprevăzute în viața sentimentală care cer o schimbare radicală. Cei singuri nu au prea mari șanse să găsească marea iubire și chiar ar fi indicat să nu inceapă relații noi după 19 decembrie.

Jupiter, planeta beneficiilor, din 29 decembrie, va intra în sectorul profesional. Astfel, pot apărea noi oportunități de angajare sau Balanțele trebuie să vorbească pentru a rezolva o problemă înghețată și se anunță un an mult mai bun la locul de muncă și chiar posibilitatea unui nou job în viitor. Nu sunt excluse unele probleme financiare la acest final de an.

Balanțele nu vor avea probleme de sănătate, dar starea emoțională a nativilor poate fi foarte vulnerabilă începând cu 19 decembrie.

Horoscop decembrie 2021. Scorpion

Decembrie acesta le va permite Scorpionilor să viseze, să observe că orice schimbare este posibilă, dar previziunile nu sunt bune pe plan sentimental. Pentru că Venus va retrograda, va aduce conflicte serioase în relații. Este nevoie de o nouă abordare a vieții în doi și de reevaluarea modului în care nativii comunică cu partenerul. Pentru cei singuri nu este bine să înceapă relații după 19 decembrie.

Luna decembrie începe cu o Eclipsă de Soare în Săgetător, în zona de finanțe a Scorpionilor, care își vor da seama că au cheltuit cam mult, dar știu ce trebuie să facă pentru a câștiga mai mult. După jumătatea lunii pot apărea ocazii de schimbare a locului de muncă.

În această lună, Scorpionii își vor recăpăta energia, vor fi pozitivi și se vor bucura de sărbători.

Horoscop decembrie 2021. Săgetător

Urmează o lună decembrie în care Săgetătorii vor fi un adevărați șefi. Șefii vieții lor. Vor prelua controlul de zi cu zi, în toate domeniile vieții lor. Eclipsa de Soare din Săgetător poate reprezenta un moment important în viața acestora. Posibil ca relația cu partenerul să treacă prin momente mai dificile, în timp ce nativii singuri ar putea fi mai dornici de flirt și aventură. Pentru cei care sunt deja într-o relație, va fi o zi în care să analizeze ce funcționează sau nu. Această eclipsă îi va ajuta să înțeleagă ce se potrivește în viața lor și ce nu.

Pe plan profesional poate fi vorba de o schimbare a direcției în carieră sau chiar de căutarea unui alt loc de muncă. Săgetătorii s-ar putea confrunta cu o perioadă instabilă, deoarece Venus va retrogarada în sectorul lor financiar, de aceea va fi nevoie de o reevaluare a modului în care își câștigă și administrează finanțele.

Săgetătorii se pot confrunta cu stări de oboseală după 19 decembrie și pot reveni unele probleme de sănătate cu care s-au confruntat în februarie sau iunie, care trebuie rezolvate.

Horoscop decembrie 2021. Capricorn

Eclipsa de Soare din 4 decembrie le va fi de ajutor Capricornilor pentru a se încărca cu energie, pentru a reflecta să vadă cât de departe au ajuns. Decembrie va fi o lună tumultoasă din punct de vedere al relațiilor. Ei pot descoperi un secret ascuns de partener, o trădare sau se pot petrece situații în cuplu care să încheie relațiile nefuncționale. Pentru că Venus va retrograda chiar în Capricorn, trebuie evitate relațiile noi, mai ales după 19 decembrie.

Pentru Capricorni nu este o perioadă bună să se implice în noi colaborări și să fie atenți la asociați pentru a nu fi păcăliți. Unii nativi vor face o schimbări în carieră sau își vor revizui niște obiective profesionale. Din punct de vedere financiar, ar putea apărea niște probleme. Capricornii trebuie să fie cumpătați și să schimbe modul în care își administrează banii.

Anumite afecțiuni mai vechi sau cronice se pot manifesta în apropierea Eclipsei de Soare. Tristețea interioară și anumite frici se pot reactiva acum și vor simți nevoia de o curățare emoțională.

Horoscop decembrie 2021. Vărsător

Venus retrogradează în sectorul lucrurilor ascunse, de aceea este de preferat ca Vărsătorii să evite relațiile amoroase cu persoane indisponibile emoțional. Trebuie să poarte discuții serioase cu partenerul pe teme delicate și să alunge monotonia din cuplu.

Unii Vărsători se pot concentra asupra unor colaborări și parteneriate și pot renegocia niște condiții contractuale. Mai mult, unii se gândesc să schimbe locul de muncă, mai ales dacă actualul nu le mai oferă satisfacții și se simt acaparați.

După data de 19 decembrie, Vărsătorii ar trebui să se odihnească și să se relaxeze. Unii nativi pot fi mai irascibili cu cei din jur și frământările interioare le pot aduce insomnii.

Horoscop decembrie 2021. Pești

În luna decembrie, viața sentimentală a Peștilor este intensă și tumultoasă  și pot trece prin adevărate crize sentimentale. Unele relații toxice se pot termina, la fel și cele în care nu există sentimente adevărate. După 19 decembrie, cei singuri sunt sfătuiți să evite pasiunile și relațiile ascunse, pentru că nu se vor concretiza.

Tocmai ultima Eclipsă de Soare a anului este în Săgetător sâmbătă, 4 decembrie, și le va afecta zona profesională. Aici există un impas pentru o posibilă schimbare a cursului în cariera lor. Poate fi, de asemenea, o nouă oportunitate de muncă care va deschide noi căi. În această lună, energia Peștilor se concentrează pe creșterea veniturilor. După 19 decembrie, ar terebui evitate împrumuturile și investițiile.

Peștii trebuie să aibă mai multă grijă la probleme de sănătate mai vechi sau cronice. Aceștia ar trebui să fie mai responsabili cu programul de odihnă și ar fi bine să facă o schimbare interioară pentru ca starea generală să se îmbunătățească.  Pe 29 decembrie va începe o perioadă mai bună pentru Pești, deoarece Jupiter, Marele Benefic, va intra în această zodie.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...