Horoscop, cu Mihai Voropchievici, pentru aprilie 2020. Vești bune, pe plan sentimental, pentru Vărsători

Redacția IMPACT 29.03.2020, 18:36
Horoscop, cu Mihai Voropchievici, pentru aprilie 2020. Vești bune, pe plan sentimental, pentru Vărsători

Cunoscutul numerolog a prezentat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de pe Antena 3, previziunile pentru luna viitoare. Horoscopul dezvăluit de Mihai Voropchievici, pentru aprilie 2020, presupune schimbări importante pentru multe zodii.

În perioada următoare, foarte mulți nativi ai horoscopului european vor trece prin schimbări importante. Veștile sunt bune în plan sentimental pentru câțiva nativi. Nelipsiți de la aceste transformări sunt și Vărsătorii, care alături de alte zodii își vor descoperi acele pasiuni ascunse.

Horoscop, cu Mihai Voropchievici, pentru aprilie 2020

Berbec

Berbecii vor avea, în luna aprilie a acestui an, mai multă nevoie să își canalizeze toate forțele. De asemenea, în horoscopul prezentat de Mihai Voropchievici pe luna viitoare, acești nativi vor avea nevoie să se înarmeze cu mult calm și răbdare.

Taur

Pe Tauri, luna aprilie îi găsește într-o nevoie foarte mare de comunicare. Vor fi mai vorbăreți ca de obicei și vor încerca să dea sfaturi, dar și să îi ajute pe cei aflați în nevoie.

Horoscop, cu Mihai Voropchievici, pentru aprilie 2020. Vești bune, pe plan sentimental, pentru Vărsători
Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul pentru luna aprilie 2020

Gemeni

Gemenii vor avea în fața lor o lună foarte lungă. Trebuie să dea dovadă de o foarte mare tărie de caracter, pentru a putea depăși mai multe obstacole pe care le au de traversat, potrivit Antena3.

Rac

Racii au parte de lucruri foarte bune în luna ce urmează și se bucură de un loc special, la nivel astral.

Leu

Leii au parte de o lună aprilie în care vor afla mai multe adevăruri, ce îi poate marca foarte puternic. Poate fi despre propria lor persoană, fie despre cei din jurul lor, pe care credeau că îi cunosc.

Fecioară

Fecioarele au nevoie de mai multă relaxare, în luna ce urmează. Lucrurile sunt bune pentru acești nativi, dar le vor descoperi doar cu foarte mult calm.

Balanță

Balanțele trebuie să dea dovadă de mai multă atenție, pentru că urmează o lună cu o încărcătură foarte grea.

Scorpion

Scorpionii au decis că în aprilie 2020 vor aborda problemele într-un mod cu totul nou. Acele subiecte care îi interesează îi vor captiva și trebuie să profite de acest prilej.

Săgetător

Săgetătorii fac schimbări majore, pe tot parcursul lunii ce urmează.

Capricorn

Pentru Capricorni, luna aprilie vine cu o lecție foarte importantă. Nu trebuie să forțeze mâna norocului, deoarece rezultatele vor întârzia și ele să își facă apariția.

Vărsător

Vărsătorii au parte de foarte multă dragoste și ar putea să fie chiar vorba de o poveste noua de iubire ce se înfiripă pentru ei.

Pești

Peștii au o lună în care și-au revenit din punct de vedere energetic și se vor pune pe treabă. Agitația îi va face să își pună viața în ordine.

Urmăriți Impact.ro și pe