Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru 6-12 ianuarie 2020. Zodiile care dau lovitura la începutul acestui an

Diana Radu 06.01.2020, 16:22
Horoscop cu Mihai Voropchievici, pentru 6-12 ianuarie 2020. Zodiile care dau lovitura la începutul acestui an

Astrologul și numerologul, Mihai Voropchievici vine cu un nou horoscop pentru 6-12 ianuarie 2020. Porivit previziunilor făcute de acesta, berbecul și racul vor da lovitura la începutul acestui an. Află ce se va întâmpla în intervalul specificat cu nativii zodiacului din materialul de mai jos.

Horoscop, 6-12 ianuarie 2020. Ce le rezervă astrele semnelor zodiacale

Dacă vrei să știi ce ți-au rezervat astrele pentru săptămâna 6-12 ianuarie, specialistul Mihai Voropchievici are deja răspunsul. Astrologul are vești bune, în special pentru rac și berbec. Iată ce previziuni a făcut acesta pentru toți nativii zodiacului!

horoscop, 6-12 ianuarie
Mihai Voropchievici a realizat horoscopul pentru 6-12 ianuarie

Horoscop Berbec

Pentru nativii născuți sub acest semn zodiacal se anunță un început de excepțional. Cine spune că nu poți să prinzi doi iepuri deodată? Ei bine, berbecii vor avea parte de câștiguri atât pe plan financiar, cât și pe plan sentimental. Așadar, se anunță o perioadă rodnică pentru aceștia de care ar fi bine să profite din plin.

Horscop Taur

Noul început de an îi va băga puțin în ceață pe tauri, care vor primi un mesaj cu dublu sens. Însă, astrologul Mihai Voropchievici spune că taurii nu au niciun motiv pentru care să-și facă griji, tot ce trebuie să facă este să aboredeze problema cu calm și să descifreze sensul cel bun al mesajului.

Horoscop Gemeni

Pentru Gemeni, horoscopul pentru săptămâna 6-12 ianuarie, nu aduce tocmai vești bune. Persoanele născute sub acest semn zodiacal vor trebui să fie extrem de atente la comportamentul pe care aleg să-l adopte atât în anumite situații, cât și în relație cu oamenii din jur.

Horoscop Rac

Zile importante pentru nativii zilei Rac! Pentru aceștia se anunță o săptămână plină de belșug, dar și de fertilitate. Astfel, nativii acestei zodii au șansa mari anul acesta de a deveni părinți. Deci, dacă sunt pregățiți să deveniți părinți, nu ratați ocazia. În plus, dacă va organizați le puteți avea pe amândouă, adică și bani, dar și un copil.

Horoscop Leu

Leii simt nevoia să-și marcheze supremația atât acasă, cât și la serviciul în Noul An. De asemenea, acești nativi vor adopta același comportament și în grupurile de prietenii. Așadar, în săptămâna 6-12 ianuariea aceștia se vor lupta cu tot ce au mai bun pentru a demonstra cine este șeful.

Horoscop Fecioară

Pentru fecioare se anunță o săptămână plină de dragoste în care cei care se află deja într-o relație vor găsi o cale de a reaprinde scânteia, în timp ce pentru cei singuri dragostea va bate la ușă. Oricum ar fi inima va fi cea care-i va ghida și îi va îndruma pentru a lua cele mai bune decizii pentru ei.

Horoscop Balanță

Pentru cei care se răgăsesc sub acest semn zodiacal Noul An va veni cu o serie de schimbări pe toate planurile. În sfârșit, vor avea curaj să-și urmeze visele și să facă ce și-au dorit dintotdeuna. De asemenea, foarte mulți nativi vor ieși din relațiile în care se simt neîmpliniți și o vor lua de la început cu și mai multă încredere.

Horoscop Scorpion

Scorpionii vor găsi înțelepciunea și răbdarea de care au nevoie pentru a-și rezolva toate problemele. Astfel, aceștia vor avea parte de un an liniștit în care își vor redescoperi puterile. De asemenea, scorpionii vor adopta același comportamen pentru a rezolva problemele care intervin și pe plan sentimental.

Horoscop Săgetător

Pentru săgetătorii astrele nu arată prea bine. Aceștia se vor retrage din fața reflectoarelor într-un con de umbră, acolo unde își vor trăi viața departe de ochii și de prejudecățile lumii. E posibil, ca un anumit eveniment sau o anumită situație să declanșeze această tendință de izolare a nativilor.

Horoscop Capricorn

Capricornii au avut parte de un an greu plin de provocări pe care l-au trecut cu brio. Însă, în Noul An sunt hotărâți să-și depășească fricile și să se bucure din plin de ceea ce le oferă viața. Așadar, capricornii vor avea parte de un an excelent pe toate planurile și asta datorită curajului de care vor da dovadă.

Horoscop Vărsător

Acești nativi se vor bucura în perioada 6-12 ianuarie de protecție divină, cineva drag de sus din cer le va veghea pașii și îi va îndruma spre cea mai bună cale. Tot ce trebuie să facă aceștia este să se lase purtați de suflet, iar lucrurile se vor așeza de la sine.

Horoscop Pești

Vești bune pentru Pești! Nativii vor avea parte de o călătorie surpriză chiar în această săptămână care-i va ajuta să se deconecteze total de la toate grijile și problemele pe care le au. După ce se vor întoarce din concediu, peștii vor privi lucrurile cu mai mult optimism.

Urmăriți Impact.ro și pe