Horoscop chinezesc 4-6 august 2023. Zodiile care dau lovitura până la finalul săptămânii

Stan Filon 04.08.2023, 08:49
Horoscop chinezesc 4-6 august 2023. Zodiile care dau lovitura până la finalul săptămânii

Astrologii au adus horoscopul chinezesc pentru weekendul 4-6 august 2023 și astfel am aflat că energia generată de Luna Plină îi vor influența mult pe unii nativi. Dragonul, de exemplu, va ajunge să aprecieze mai mult ceea ce are și să ofere mai mult celor din jur.

Horoscop chinezesc 4-6 august 2023

Șobolan

Acești nativi au fost păstrătorii unor secrete pe care însă nu le mai pot ține numai pentru ei. Indiferent de consecințe, Șobolanii simt nevoia să scape de această povară.

Bivol

Bivolul a trecut printr-o perioadă destul de grea, însă din acest weekend situația lor începe să se îndrepte. Ziua de duminică i-ar putea aduce un câștig nemuncit, primul după o perioadă extrem de lungă.

Horoscop chinezesc 4-6 august 2023
Horoscop chinezesc 4-6 august 2023

Tigru

Persoane noi își fac apariția în viața acestor nativi. Trebuie să fie atent, deoarece nu toți le vor binele, indiferent de cât e mult ar susține asta.

Iepure

Iepurele se remontează și începe să lupte pentru ce este al lui. Fie că vorbim despre afaceri sau iubire, acești nativi nu se vor mai da bătuți așa ușor.

Dragon

Horoscopul chinezesc 4-6 august 2023 spune că Dragonul începe să privească în jur și va rămâne impresionat. Va afla multe povești triste de viață și va sări în ajutorul celor nevoiași.

Șarpe

Cei născuți sub semnul zodiacal al Șarpelui se pare că se îmbogățesc. Apar noi oportunități de afaceri, iar acești nativi le vor exploata pe loc. Fie că au ei o idee bună sau se asociază cu cineva, succesul este garantat.

Cal

Acești nativi sunt foarte bine văzuți la locul de muncă, iar acum vor primi un nou proiect destul de dificil, însă vor reuși să îi dea de cap imediat, ceea ce le va aduce un bonus la salariu. Citeste și Horoscopul chinezesc pentru luna noiembrie. Zodia care va avea probleme serioase în cuplu

Capră

În acest weekend, cei născuți sub semnul zodiacal al Caprei simt nevoia de un restart. Vor s-o ia de la capăt și este posibil să elimine tot ce este toxic în viața lor. Dacă sunt într-o astfel de relație de iubire, vor renunța și la ea.

Maimuță

Maimuța a simțit în ultima perioadă gustul dezamăgirii, dar nu se va da bătută. Acest weekend este perfect pentru noi relații, de prietenie sau chiar de iubire.

Cocoș

Cocoșul reușește în acest weekend să se rupă de trecut, cel puțin parțial. O ieșire în oraș, alături de prieteni, va fi ca un pansament pentru sufletul lor. Acești nativi au șanse reale să își găsească sufletul pereche.

Câine

Câinii parcă încep să se aprecieze mai mult. Își acordă mai mult timp doar pentru ei și se vor pune pe primul loc. Vor vedea că vor avea mult de câștigat din această poziție.

Mistreț

Mistrețul se va distra în acest weekend. A fost săptămână dificilă și simt nevoia să uite de toate relele cu care s-au confruntat. Vine un sfârșit de săptămână stropit bine cu alcool.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...