Horoscop- astrologie și tarot pentru săptămâna 31 august-6 septembrie. Cum încep să ni se clarifice relațiile

Astrolog D. Mădă 31.08.2020, 13:04
Horoscop- astrologie și tarot pentru săptămâna 31 august-6 septembrie. Cum încep să ni se clarifice relațiile

Astrele pentru următoarea perioada ne binecuvântează din plin cu evenimente, printre care se numără Luna Plină în Pești la mijlocul săptămânii, iar Venus și Mercur urmează să schimbe semnul spre finele ei. Săptămâna debutează prin aspectul provocator dintre Venus în Rac(relații, iubire, plăceri, dorințe, valori) și campionii la categoria grea din 2020 Pluton (transformare) și Saturn (reguli, restricții) aflați în mers retrograd.

Horoscop- astrologie și tarot săptămâna 31 august-6 septembrie

La prima vedere pot fi energii apăsătoare și destul de dificil în a le gestiona. Însă dacă scoatem “scheleții din dulap” vom putea conștientiza care ne sunt sentimentele și convingerile limitative din trecut pe care le proiectăm și acum în cadrul relațiilor. Orice dorință de manipulare sau luptă pentru putere, nu face decât să “strângă” și mai tare lanțul în jurul convingerilor actuale. Nu lăsați ca îndoiala și neîncrederea în voi inșivă să preia controlul asupra vieții voastre. Așa cum spuneam și mai sus, acest interval este unul bogat în evenimente astrale, care vizează relațiile, și nu doar cele interpersonale, ci și relația pe care o avem cu noi înșine.

Ce spun astrele pentru săptămâna 31 august 6 septembrie
Ce spun astrele pentru săptămâna 31 august 6 septembrie

Luna se află în creștere, iar în data de 02.09.2020 se produce efectul de Lună Plină în Pești (Soarele în Fecioară în opoziție cu Luna din Pești). Pe fondul acestui aspect astral culegem roadele intențiilor noastre stabilite în momentul evenimentului de Lună Nouă în Pești din 23.02.2020. Aspectul se petrece într-un semn de final, cel al Peștilor, care are ca tema arhetipală “Instincte unificatoare”. Pentru a înțelege mesajul acestui aspect astral este indicat să accesăm energia momentului, intuiția și iubirea necondiționată în raport cu Adevarul nostru Divin. Este o perioada bună pentru introspectie, de petrecut timp cu noi înșine, de iertare și meditație. Fiind Lună Plină, energia acestui eveniment vine să ne facă lumina, clarifice și în privința relațiilor. Este o perioadă în care putem să descoperim unde ne-am făcut prea multe iluzii și dacă am avut așteptări nerealiste de la relațiile din viața noastră.

Și cum Mercur (comunicare, gândire) se afla în semnul de domiciliu, prin latura sa analitică ne poate “trezi” la realitate, o realitate care poate fi mult mai frumoasă decat am visat sau ne-am imaginat noi. Despre acest aspect voi revenii într-un articol separat. În partea a doua a săptămânii vedetele sunt Venus și Marte, care împreună reprezintă modul noastru de a obține ceea ce ne dorim, însă pe acest fond astral energia se regăsește într-un impas. (Venus în aspect tensionat cu Marte). Aș spune că este un moment benefic pentru noi, tradus prin “Ai răbdare”, evident daca situația dată pentru fiecare nu este una stringentă. De exemplu, daca vreti sa va deschideți (Marte) o afacere noua exista posibilitatea de a întâmpina blocaje din partea colaboratorilor (Venus) sau sa realizați ca nu vă ajung resursele financiare (Venus). Cum Marte se apropie de perioada în care va intra in mers retrograd, energia de acum poate fi resimțită printr-o limitare a opțiunilor, însă este în regulă să încetinim și să nu ne grăbim. Orice “obstacol” sau piedică poate fi o binecuvântare deghizată. Doar așa putem culege roadele unor acțiuni înțelepte.

Tarot poză de Pars Fortunae
Tarot, energia săptămânii. Poză de Pars Fortunae

Pars Fortunae prezintă: tarot, energia săptămânii

Energia săptămânii viitoare și implicit a începutului de septembrie este guvernată de cea a Valetului de Spade. În simbolistică, săbiile reprezintă conștiința generată de minte și intelect, concretizată în ganduri, idei și atitudini. Săptămâna viitoare este una plină de energie și pasiune pentru a duce la bun sfârșit tot ce ne-am propus. Este un moment bun să explorăm noi idei, proiecte, noi deprinderi, să punem întrebări și să avem încredere în a urma căi și mai puțin bătătorite. Energia de susținere a săptămânii viitoare este cea a 2 de spade care arată că prin cercetare și documentare vom găsi alternative din care va trebui să alegem, și ca de fiecare dată, din alegerile mai puțin confortabile vom obține cele mai bune rezultate (dacă nu imediat, atunci pe temen lung) și vom crește cel mai mult.

 

Urmăriți Impact.ro și pe