Horoscop – astrologie, previziuni astrale 05 Octombrie – 09 Octombrie 2020. O perioadă care ne solicită mental și emoțional. Pluton în mers direct

Astrolog D. Mădă 05.10.2020, 12:40
Horoscop – astrologie, previziuni astrale 05 Octombrie – 09 Octombrie 2020. O perioadă care ne solicită mental și emoțional. Pluton în mers direct
Începutul lunii Octombrie ne-a scos din zona de confort prin Luna Plină în Berbec și o încheiem în același notă constructivă – Lună Plină în Taur (31.10.2020). Octombrie este o lună din punct de vedere astral, plină de surprize și imprevizibil.

Horoscop – astrologie, previziuni astrale 05 Octombrie – 09 Octombrie 2020

Revenind acum la săptămâna ce stă să înceapă, mai precis intervalul 05.10. ~ 09.10.2020, aș spune că este unul care ne poate solicita destul de mult din punct de vedere emoțional și mental.
Imaginea de ansamblu a perioadei, este dată de mai mulți factori: Pluton care intră în mers direct (subconștient,transformare, voința Divină) în Capricorn, Mercur care se pregătește să își înceapă mersul aparent retrograd în Scorpion (13.10.2020), aspectul provocator al lui Mercur cu Uranus (Rx=retrograd) în Taur și aspectul tensionat dintre Marte în Berbec Rx și Pluton.
Pluton a fost retrograd din 25 Aprilie 2020, perioadă în care am fost “nevoiți” să ne vedem “scheleții” din propriul “dulap”. Odată cu intrarea sa în mers direct (04.10.2020) avem șansa să ne eliberăm de fricile și temerile interioare, care ne-au adus sau pus în situații de a ne ceda puterea sau la pol opus ne-am folosit de putere pentru a-i domina sau controla pe ceilalți. Pentru a înțelege mai bine intervalul cât Pluton a fost retrograd, vă recomand să meditați asupra următoarelor întrebări:
  • “Am folosit puterea cu înțelepciune sau am abuzat de ea?”
  • “Ce am pierdut? și acolo unde este cazul “Cu ce am înlocuit?”
Călătoria în mers direct a lui Pluton, fiind cel care guvernează alături de Marte semnul Scorpion, ne “forțează” să medităm asupra întrebărilor de mai sus, tocmai pentru a reuși acum să renunțăm la tot ce nu ne mai servește propriei călătorii, iar ulterior în a lucra la transformări și regenerări.
Nu spun că a fost ușoară perioada, însă odată depistați toți “musafirii nepoftiți la masă” Pluton livrează cadouri, care vin doar în momentul când alegem să “dansăm în întuneric”. Întrebările cheie sunt:
  • “Unde am renunțat la control și unde l-am recâștigat?”
  • “Te simți puternic sau neputincios?”
Horoscop - astrologie, previziuni astrale 05 Octombrie - 09 Octombrie 2020
Horoscop – astrologie, previziuni astrale 05 Octombrie – 09 Octombrie 2020
Așa cum spuneam și mai sus Mercur (comunicare, gândire) în Scorpion se pregăteste să își înceapă mersul Rx (13.10.2020), iar săptămâna acesta și nu numai, ne ajută să fim extrem de atenți la informațiile pe care le transmitem și primim, dând dovadă de multă profunzime.

O perioadă care ne solicită mental și emoțional

Tot ce descoperim la noi în raport cu ceilalți în această perioadă, poate echivala cu un izvor de putere proprie extraordinară în a transforma orice emoție brută în sursă de evoluție, mai ales la nivel de inteligența emoțională.
Mercur în aspect provocator cu Uranus, ne poate solicita în intervalul 06.10. ~ 09.10.2020 partea mentală mai mult decât de obicei. Există posibilitatea ca în acestă perioadă, anumite situații mai recente, pe care noi le-am trecut cu vederea sau la capitolul “rezolvat” să revină de actualitate.
Nu este o perioadă tocmai indicată pentru a face planuri sau negocieri (acolo unde se poate), ci mai degrabă de eliberare mentală/emoțională și “go with the flow”. Puteți să experimentați flash-uri de moment, prin care să completați un puzzle din viața voastră sau puteți întâlni oameni incitanți care vă pot provoca din punct de vedere mental. O acțiune utilă în perioada asta ar fi să gândiți liber, dincolo de limitări, de zona de comfort sau de obstacolele întâmpinate în prezent.
În data de 09.10.2020 se formează aspectul tensionat dintre Marte Rx în Berbec și Pluton în Capricorn (influență resimțită pe tot parcursul săptămânii) ceea ce poate să nască în interiorul nostru o nevoie înclinată către lupta pentru putere și confruntări în raport cu ceilalți. Pentru a acționa din energia înaltă a aspectului provocat, avem nevoie de o înțelegere la un nivel profund, a tot ceea ce ne provoacă la nivel subconștient ideea de frică, obsesie, atașament.
Odată identificate putem acționa în relația cu ceilalți, în special cu cei care joaca rol de figură autoritară în viața noastră (de ex. șef) din zona noastră de putere interioară, fără a declanșa conflicte sau animozități.
De reținut este faptul că indiferent de poziția în care ne aflăm, cel mai important este să dăm dovadă de onestitate și să conștientizăm care este motivul pentru care în anumite situații ne “luptăm pentru putere”.
Urmăriți Impact.ro și pe