Horoscop – astrologie, Lună Plină în Berbec 02.10.2020. Punerea în valoare a propriei persoane

Astrolog D. Mădă 02.10.2020, 11:52
Horoscop – astrologie, Lună Plină în Berbec 02.10.2020. Punerea în valoare a propriei persoane

Începutul lunii Octombrie ne surprinde cu un eveniment astral major, acela de Lună Plină în Berbec având ca temă “Cine sunt EU?” în raport cu ceilalți.

Horoscop și astrologie Lună plină în Berbec

Aspectul se produce pe axa Berbec(EU)/Balanța (CEILALȚI), energie care ne cere a aduce un echilibru între cele 2 arhetipuri. Sub lumina lunii pline suntem în acord cu planul nostru conștient, dar și cu cel subconștient, dezvăluindu-ne adevăratele noastre dorințe. Energia psihică și fizică crește semnificativ, atunci când avem un moment de Lună Plină.

Luna Plină în Berbec din data de 02.10.2020 ne ajută să culegem roadele intențiilor noastre stabilite în momentul evenimentului de Lună Nouă în Berbec din 24.03.2020. Acest eveniment ne ajută să conștientizăm că fiecare avem un scop în această viață și ne ispiră să îl urmărim plini de curaj și pasiune, ghidați de instinct. Luna Plină în Berbec este acompaniată de către Chiron(vindecătorul rănit) în Berbec Rx (=retrograd), de Uranus în Taur Rx și de aspectul tensionat dintre Marte (acțiune, energie) în Berbec Rx și Saturn (reguli, structură, maturitate) în Capricorn.

Chiron in Berbec, cum ne influenteaza viata

Chiron în Berbec reprezintă EU-ul rănit, determinându-ne să ne întrebăm “cine sunt”.

Prin aspectul format cu Luna Plină, Chiron ne ajută să ne înfruntăm propriile răni, propriile limite în raport cu ceilalți, dând dovadă de multă răbdare. Dacă sunt/au fost situații în cadrul relațiilor unde poate am dat dovadă de prea mult EU sau la pol opus, poate sunt/au fost situații unde ne-am concentrat prea mult pe nevoile celorlalți, acesta este un moment benefic în care putem conștientiza în ce barcă ne aflăm, acționând ulterior ca atare.

“Rana este locul prin care intră lumina.” Rumi

Chiron în Berbec (2018-2027) este ocazia majoră de a vindeca masculinul rănit (furie, agresivitate, impulsivitate). Până în ianuarie 2021 această energie este amplificată și de Marte în Berbec (semn de domiciliu), având șansa să integrăm aceasta energie la un alt nivel, mult mai echilibrată și eliberată de posibilele blocajele apărute din fragedă copilărie. Nevoia de “a fi mereu pe primul loc”/învingători, se poate transforma constructiv, prin energia oferită de Luna Plină. Aceasta ne ajută să înțelegem că “Și băieții plâng câteodată”, este o dovadă de curaj, conștientizând că este în regulă să fim “hrăniți” și ajutați de către ceilalți (Balanța). Soarele în Balanță ne spune că “echilibru este baza oricărei opere importante”, iar noi dispunem de instrumentele și/sau capacitatea necesară de a genera/gestiona acest echilibru.

Din 29.09.2020 îl avem pe ”Marele Învățător”, Saturn, în mers direct, eveniment care vine să deblocheze presiunea resimțită la nivel interior, adusă de catre Marte Rx în Berbec. Prin acest tranzit avem ocazia să înțelegem că drumul nostru nu mai poate funcționa după modele lipsite de maturitate și asumare sau fără un plan bine stabilit. Simțul datoriei și al responsabilității în raport cu ceilalți (Balanța) poate căpăta noi valențe, dacă dăm dovadă de răbdare și principialitate în tot ceea ce facem (acționăm).

Lilith (frici, temeri, “tenebrele sufletului” ) în Berbec este foarte impulsivă și activă în această perioadă, dorind să își creeze propriul drum, adesea cu efecte nu tocmai plăcute. Efectele ei negative pot fi eliberate prin energia Lunii Pline, moment în care suntem ghidați în găsirea propriei identități apărând ceea ce este corect pentru noi, fără a-i leza pe ceilalți, însă totul depinde de fiecare în parte ce alege să manifeste: dragoste sau război?

Alegând sa acționăm pe vibrația înaltă a acestui moment, putem transforma umbra de îndoiala vizavi de propria identitate, îmbrățișând dezvoltarea propriului EU, având șansa ca de acum înainte să devenim un nou lider pe scena propriei vieți. Așa cum spuneam și la început, această Lună Plină este acompaniată și de energia lui Uranus (surprize, imprevizibil, progres) Rx în Taur.

Soarele în Balanță, în aspect tensionat cu Uranus, ne poate aduce redefinirea propriei scări de valori

Soarele în Balanță aflat în aspect provocator cu Uranus, ne poate aduce în prim plan faptul că pentru a putea evolua la nivel individual și relațional avem nevoie o de redefinire a propriei structuri, a propriei scări de valori și în egală măsură de libertate sau de un suflu nou.
Acestea se pot manifesta prin evenimente/situații surprinzătoare sau imprevizibile provocând anumite tensiuni în cadrul relațiilor sau la nivel interior. Dând dovadă de flexibilitate și adaptare la nou, putem depăși benefic această perioadă.
Vă recomand să nu deveniți reticenți în ceea ce privește o anumită ajustare/modificare în cadrul parteneriatelor. Nu trebuie schimbată direcția complet ci doar un mod diferit de abordare, facilitând evoluția de ambele părți.

Această Lună Plină luminează de fapt ultima parte a lui 2020. Mercur în Scorpion până pe 02.12.2020 ne ajută să fim extrem de atenți la informațiile pe care le transmitem și primim, dând dovadă de multă profunzime. Tot ce descoperim la noi în raport cu ceilalți în acestă perioadă, prin energia adusă de Mercur în Scorpion, poate avea o putere extraordinară în a transforma orice emoție brută în sursă de evoluție pentru inteligența emoțională.

Ne rămân multe de facut cu aceste informații, cum ar fi să dăm volumul mai tare la propria intuiție și să lucrăm constructiv cu emoțiile noastre pentru a avansa către obiectivul dorit. E ceva complet realizabil cu o doză de efort și înțelegere de sine. O acțiune utilă în perioada asta ar fi să gândiți liber, dincolo de limitări, de zona de comfort sau de obstacolele întâmpinate în prezent. Alegeți să vă așezați pe un scaun pe care-l folosiți rar, să luați o foaie de hârtie și un creion și să scrieți o scrisoare către sine, cel/cea din viitor, reamintindu-i ce este important și ce dorințe sunt arzătoare în ultimele luni ale lui 2020.

Urmăriți Impact.ro și pe