Horoscop 8 august 2021. Scorpionii simt nevoia unui nou început

Astrolog Roxana Lușneac 07.08.2021, 20:59
Horoscop 8 august 2021. Scorpionii simt nevoia unui nou început

Vești bune se anunță la horoscop pentru data de 8 august 2021. Astrele aduc ocazii noi pentru majoritatea nativilor, care pot să înceapă proiecte inedite și să își găsească echilibrul cu ajutorul unui nou început. Cei care speră la un plus de șansă au la dispoziție numere norocoase 3, 12, 20, 33, 35, 40, dar și culorile norocoase: albastru deschis și galben.

Horoscop 8 august 2021. Ce anunță astrele pentru nativii din zodiac

Berbec

Aspectul unei noi săptămâni îți aduce o energie bună, iar echilibrul începe să apară. Poate că e momentul să te gândești la un nou proiect, la un nou drum pe care trebuie să-l alegi în viață pentru a obține rezultate diferite de cele anterioare.

Taur

Situațiile care vin în calea ta în acest moment sunt pentru a te testa și pentru a te motiva să te adaptezi noilor schimbări. Nu iti este ușor să ieși din zona de confort, dar trebuie. Surprizele pot veni pe acel sector la care nu aveai niciun dubiu că ceva se poate schimba.

Gemeni

Astăzi poți avea o conversație mai dificilă cu persoana iubită sau cu un colega, însă trebuie să încerci să fii corect, obiectiv și să stabilești o relație  empatie înainte de tot .  De câteva zile oricum tot ce ține de acest aspect al comunicării cu colaboratorii și cu oamenii cu care te asociezi este mai dificil aspectat, deci trebuie să ai răbdare.

Rac

Astăzi este o zi bună pentru a învăța ce poate face tehnologia din zilele noastre în viața ta, ce lucruri practice au apărut și cum poți să îți îmbunătățești stilul de viață datorită acestor investiții. Folosește aceste informații productiv, deoarece ele pot să-ți aducă chiar o idee de afaceri.

Leu

Orice schimbare pe care vrei să o faci în viața ta îți  aduce îndoieli și emoții în primul rând, dar astrele te sfătuiesc astăzi să nu îți asculți fricile și să mergi mai departe, pentru că victoria adevărată este a celor care reușesc să iasă din zona lor de confort.

Fecioară

Astăzi te poți simți mai libertin și parcă vrei să faci ceva senzațional. De câteva zile poți simți că vrei să-ți ieși din zona de confort, iar asta se poate datora și faptului că ai realizat că dacă tot ai jucat până acum după toate regulile, nu te-a prea ajutat la nimic.

Horoscop 7 august 2021
Previziuni astrale pentru ziua de 7 august 2021

Balanță

Chiar dacă nivelul energiei tale nu este la maxim, asta nu te oprește să faci ceea ce îți dorești. Mai greu, ce-i drept. Ceva bun vine în viața ta, iar tu simți asta. Ai răbdare, nu-ți pierde speranța la primul impediment.

Scorpion

Pentru că ai ajuns atât de departe, de acum încolo parcă ai nevoie de un alt început sau un nou ideal de la care să pleci. Încearcă să nu pui această presiune asupra partenerului de viață, mai ales că până în prezent ai creat alături de acesta un spațiu sigur emoțional și un anumit confort.

Săgetător

Tu și persoana iubită puteți comunica astăzi în două limbi diferite și doar răbdarea, echilibrul vă poate aduce la un punct comun. Încearcă să spui totul că într-o poveste cu  multe detalii, pentru că altfel riști să fii înțeles total greșit.

Capricorn

Luna nouă te ajută din punct de vedere mental să gândești mai bine strategiile pe care le-ai făcut până acum și să vezi cum poți să-ți investești mai bine resursele precum timpul și banii. Aceasta energie te transformă, dar te ajută să faci pași spre ceva nou.

Vărsător

Poate că a venit momentul să scapi de  energiile negative din viața ta, dar și  de o relație pe care o aveai cu o persoană apropiată care s-a schimbat în ultimele zile. Poate nu îți este comod la început  să iei această decizie, dar timpul te va ajuta să vezi lucrurile clar.

Pești

Gesturile simple sunt cele care îți aduc astăzi zâmbetul pe buze, fie că e vorba de un mesaj frumos sau un mic cadou din partea persoanei iubite. Ia-ți timp liber pentru cei dragi, pentru ieșiri în familie sau întâlniri cu prietenii, ai nevoie de relaxare și energie pozitivă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Astrolog Roxana Lușneac
Este astrolog vedic, cu o experiență vastă în acest domeniu, cu mii de clienți din toată lumea și nenumărate apariții TV. Pe lângă meserie, despre care spune că i-a fost ”scrisă în...