Horoscop 6 octombrie 2021. Zodia care are probleme în cuplu

Astrolog Roxana Lușneac 05.10.2021, 20:22
Horoscop 6 octombrie 2021. Zodia care are probleme în cuplu

O zodie trebuie să fie foarte atentă la relația de cuplu, fiindcă sunt șanse foarte mari să apară întâmpine unele probleme. Culorile norocoase ale zilei sunt verde și mov, iar numerele ce aduc noroc sunt: 1,9,23,26,29,45.

Horoscop miercuri, 6 octombrie. Berbec și Taur

Berbec

Deși lucrurile la serviciu nu se mișcă așa cum ți-ai dori, să știi că Saturn, planeta karmică, nu doarme. El pregătește un eveniment foarte interesant care se va dezvălui cât de curând, iar asta va duce în sfârșit dreptate.

Taur

Astăzi puteți rezolva mai multe treburi rămase restante legate de tot ceea ce ține de casă. Faceți acest lucru cu mare drag pentru că în sfârșit aveți fondurile suficiente . Copiii au nevoie de atenția voastră, dar și de anumite obiecte pe care trebuie să le cumpărați pentru ei.

Gemeni

Soarele vă scoate ego-ul în evidență, iar Marte vă pune presiune să luptați pentru a obține ceea ce vă doriți. Încercați totuși să fiți diplomați în atitudine și să nu provocați discuții cu oamenii de care veți avea nevoie mai târziu.

Rac

Micul benefic vă ajută inima să ajungă mai ușor acasă și acolo unde vă simțiți confortabil, unde v-ați creat deja o legătură puternică. Astăzi partenerul de viață se poate dovedi un real ajutor. La serviciu lucrurile se mișcă încet și bine.

Leu

Luna nouă în Balanță vă dă încredere în propriile puteri și curajul să spuneți ceea ce credeți cu adevărat și ce simțit. Astăzi este o zi bună pentru a purta discuții cu inima deschisă împreună cu partenerul de viață, să va deschideți în privința lucrurilor care vă stresează sau vă deranjează.

Horoscop miercuri, 6 octombrie. Berbec si Taur
Horoscop miercuri, 6 octombrie. Berbec si Taur

Fecioară

Astăzi este o zi bună pentru a vă organiza sectorul financiar, ceea ce înseamnă că trebuie să vă alocați un buget pentru stilul de viata, dar si pentru cheltuielile necesare. Scopul final este sa incerci sa economisesti pe cat posibil.

Balanță

Dacă plănuiai de mult timp să faci o schimbare legată de casă sau chiar de aspectul tău, acum este un moment bun. Dacă îți dorești să faci o impresie bună unei persoane speciale, acum poți mai ușor să te faci afirmat.

Scorpion

Micul benefic este alături de tine astăzi, ceea ce înseamnă că poți să faci mai ușor lucruri care îți fac plăcere, care te bucură, poate chiar să ai mai multă grijă de sufletul tău. Casa carierei rămâne în continuare destul de ocupată, dar din păcate nu ai puterea să rezolvi totul astăzi.

Săgetător

Relațiile tale personale se pot afla astăzi într-un punct mai sensibil, iar aici trebuie sa ai grija sa-ti faci o ordine in ganduri înainte de a spune ceea ce simți. Asigură-te ca și persoanele persoanele de lângă au cele mai bune intenții în ceea ce te privește pe tine.

Capricorn

Încearcă să-ți iei un pic de timp liber pentru familie sau pentru persoana iubită, deoarece implicarea ta profesională poate să afecteze relația de cuplu. Un proces de restructurare poate să vă prindă pe nepregătite în ceea ce ține de serviciu.

Vărsător

Astăzi vă puteți schimba punctul de vedere vizavi de anumită problemă și să deveniți mai deschiși să experimentați noi idei. Legătura cu o persoană deosebită din viața voastră acum poate trece la un nivel superior.

Pești

Intuiția voastră vă ajută la această lună plină în balanță, dar mercur retrograd vă face să vă îndoiți de propriile sentimente sau gânduri.Nu aveți cum să greșiți atunci când vă ascultați inimă și instinctul, dar pentru a vă asigura că totul este în ordine, consultați-vă cu partenerul de viață.