Horoscop 4 mai 2023. Zodia care încheie o relație toxică, o așteaptă un an de vis

Corina Oprea 03.05.2023, 22:18
Horoscop 4 mai 2023. Zodia care încheie o relație toxică, o așteaptă un an de vis

Horoscop 4 mai 2023. Previziuni complete pentru toate zodiile joi. Astrele arată că o zodie va reuși să iasă dintr-o relație toxică, ce i-a provocat numai probleme până acum. Din acest moment va avea parte numai de surprize, urmează un an plin de reușite.

Horoscop 4 mai 2023. Berbec

Amintește-le celor din jur că nu poți sta mereu la dispoziția lor. Îți place să fii de ajutor, desigur, dar când ajunge la stadiul în care ei par să creadă că exiști doar pentru a le servi lor, îți cam pierzi răbdarea și începi să te îndepărtezi.

Taur

Taurii decid astăzi să pună punct unei relații în care nu se mai regăsesc. Încrederea nu înseamnă nimic dacă este doa de fațadă. Când în sinea ta simți că persoana de lângă tine îți greșește, nu te poți preface la nesfârșit că ai încredere, motiv pentru care simți nevoia să te retragi.

Gemeni

Unele dintre schimbările care au avut loc în mediul dumneavoastră în ultimele zile pot părea ciudate, dar vor avea mai mult sens pe măsură ce săptămâna avansează. Vei descoperi că astrele lucrează în favoarea ta, dar îți cam testează răbdarea.

Rac

Astrele îi fac astăzi pe cei dragi și pe colegii de muncă să vadă lucrurile în felul tău. După ce analizează mai bine situația, ajung la concluzia că tu chiar ai dreptate și ar trebui să țină cont cât mai mult de părerea ta.

Leu

Dacă vrei ca cineva să facă ceea ce îi ceri astăzi, va trebui să-ți susții cum trebuie punctul de vedere. Dacă nu ești suficient de credibil, cei din jur vor crede că tot ce faci este doar de fațadă și nu meriți atenția lor.

Fecioară

S-ar putea să existe o multe motive bune pentru a amâna un proiect la care te-ai gândit în ultima vreme. L-ai analizat pe toate părțile, dar nu ai găsit nici acum o cale să îl duci la bun sfârșit.

Balanță

Nu lăsa temerile tale să te învingă astăzi! Dacă rivalii tăi simt chiar și o mică urmă de îndoială din partea ta, vor începe să profite de faptul că nu ești suficient de puternic. Nu îți mai arăta slăbiciunile, ascunde-le dacă poți!

Scorpion

Dacă vi se cere să vă ocupați de o sarcină despre care credeți că e prea mult pentru a o face singur, trebuie să lăsați deoparte mândria și să cereți ajutor. Nu poți face totul pe cont propriu și nu, asta nu este un semn de slăbiciune.

Vezi și: Zodiile care încep luna mai cu dreptul. Norocul le bate la ușă

Săgetător

Astrele vă pun la dispoziție toate resursele pentru a impresiona un angajator sau pe cineva într-o poziție de putere. Este șansa voastră să le demonstrați de ce sunteți în stare și să dovediți că merită să te avanseze.

Capricorn

Dacă crezi că cineva ți-a ascuns ceva, confruntă-l astăzi și insistă să-ți spună adevărul. Niciodată nu ai suportat minciuna, motiv pentru care nu ar trebui să o faci nici acum. Dacă este vorba despre cineva drag, cu atât mai puțin!
Te-ar putea interesa și: Neti Sandu a anunțat ce zodii sunt afectate până în 2025. Nu s-a mai întâmplat de 30 de ani

Vărsător

S-ar putea să ajungi să neglijezi îndatoririle de acasă. Acest lucru vă poate cauza unele probleme cu cei dragi, pentru că nu le mai oferi atenția pe care o vor. Este posibil să fii mustrat pentru asta de partenerul tău de viață, mai ales dacă el se comportă exemplar cu tine.

Pești

Astăzi va fi mult de lucru la birou, nu îți vezi capul de treabă. În plus, ziua poate fi foarte agitată și obositoare. Ar trebui să ai grijă și să eviți să te stresezi prea mult, pentru că ai de muncă și în weekend.

Urmăriți Impact.ro și pe