Horoscop 17 aprilie 2023. Zodia care se desparte după Paște. S-a săturat să accepte un bărbat toxic lângă ea

Beatrice Dumitru 16.04.2023, 21:39
Horoscop 17 aprilie 2023. Zodia care se desparte după Paște. S-a săturat să accepte un bărbat toxic lângă ea

Horoscopul de luni, 17 aprilie 2023, cu previziuni pentru toate cele 12 zodii. Astrologii vin cu vești foarte bune pentru unii nativi ai zodiacului, însă nu toți vor fi la fel de norocoși. O zodia se desparte după Paște. Află ce îți rezervă astrele și ție.

Horoscopul de luni, 17 aprilie 2023

Berbec

Vei avea norococ la locul de muncă la început de săptămână. Ceva foarte favorabil te ia prin surprindere în viața ta într-o zi care ar putea avea multă magie. Dar o mare parte din asta se va întâmpla și pentru că astăzi te vei simți plin de vitalitate și optimism și chiar tu vei atrage norocul și succesul.

Taur

Săptămâna va începe cu perspective excelente pe plan profesional, financiar și social. Încetul cu încetul astrele vor fi favorabile pentru tine și, mai ales în această săptămână, va exista un moment ideal pentru a lua tot felul de inițiative care vor fi încununate de succes.

Gemeni

Astăzi încedpe o săptămână care poate fi cu adevărat foarte bună pentru tine pe plan profesional și financiar datorită inteligenței tale, dar și norocului. Zilele acestea, intuiția te va ajuta să obții un mare succes. Surprize în dragoste.

Horoscop 17 aprilie 2023. Zodia care se desparte după Paște. S-a săturat să accepte un bărbat toxic lângă ea
Horoscopul zilei de 17 aprilie 2023.

Rac

Te așteaptă un început de săptămână mai armonios și norocos decât este obișnuit pentru tine, pentru că acea nesiguranță și acele frici care, de obicei, te domină vor fi înlocuite cu o mult mai mare încredere în tine și o atitudine ceva mai curajoasă. Schimbarea âți aduce succes la locul de muncă sau la capitolul financiar.

Leu

Chiar dacă zilele acestea ai reușit să stai departe de locul de muncă, pare că nu ai reușit să te odihnești și să te relaxezi. Astrele spun că este momentul să îți rezervi câteva momente doar pentru tine. În aceste zile este posobil să obții mai mult decât ai obținut în lunile precedente.

Fecioară

Astăzi vei începe săptămâna cu mai multă încredere în tine și în posibilitățile tale, te așteaptă succesul sau recunoașterea la locul de muncă și ceva din interiorul tău simte că efortul depus acum multe luni ar putea fi răsplătit foarte curând. Nimic și nimeni nu se va putea opune acelei realizări pe care o meriți atât de mult și care nu a venit până acum.

Balanță

În această zi, tactul și diplomația voastră vor fi înlocuite de o atitudine mult mai îndrăzneață și de luptă, ai tendință de a prelua inițiativa și chiar de a-ți asuma riscuri mult mai mari decât de obicei. Trebuie să fii atent la mici accidente sau răni.

Scorpion

Începutul săptămânii va fi marcat de o preocupare pentru bani și chestiuni financiare, care nu vor decurge la fel de bine cum ai plănuit. Dar în curând vei descoperi că în realitate totul merge grozav, doar că lucrurile nu se rezolvă atât de repede pe cât ai crezut inițial. Te gândești la relația cu partenerul. Pare că ceva nu mai merge la fel de bine între voi și aveți nevoie de o schimbare.

Săgetător

Astăzi vei găsi răspunsul la o problemă de muncă care te deranjează de ceva vreme, vei ști, în sfârșit, în ce direcție trebuie să mergi sau ce cale să alegi. Ar trebui să ai mai multă încredere în intuiția ta pentru că datorită ei vei descoperi calea care te va conduce către succes. Vei avea parte de o surpriză plăcută.

Capricorn

Fii atent la trădări sau conspirații. Chiar dacă crezi că ești pe cale să obții succesul sau să-ti atingi obiectivul, nu te baza pe asta pentru că s-ar putea să nu fie atât de aproape pe cât ai sperat. Dușmanii tăi vor încerca să îți ia fața și să-ți ia ceea ce îți aparține numai ție. Grija și stresul par să te acapareze.

Vărsător

Astăzi va fi o zi de vise și speranțe mari pentru tine, dar nu cu realizări mari. Vei vedea foarte clar ce dorești să faci și cât de departe ai putea merge. În orice caz, este o zi foarte pozitivă și anunță ceva bun. Ai mare grijă la felul în care alegi să-ți cheltuiești bani. S-ar putea să ai probleme în zilele următoare.

Pești

Începutul săptămânii nu va fi foarte plăcut pentru tine pentru că vei face o verificare a realității foarte dureroasa și îți vei da seama că sunt unele lucruri în privința cărora te-ai înșelat. De asemenea, probabil vei primi și câteva vești proaste legate de muncă sau bani. Acum predomină prudența.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...