Horoscop 14 – 20 septembrie, făcut de Camelia Pătrășcanu. Oportunități pe plan profesional pentru Lei

Iancu Andreea / 14.09.2020, 10:32
Horoscop 14 – 20 septembrie, făcut de Camelia Pătrășcanu. Oportunități pe plan profesional pentru Lei

Săptămâna 14-20 septembrie se anunță una cu multe schimbări, în special în sfera profesională. Astrele ne arată că ar trebui să eliminăm elementele toxice din viața noastră până spre finalul săptămânii. De altfel, zilele ce urmează sunt unele bune pentru majoritatea zodiilor, însă pot apărea conflictele în weekend și ar fi bine să le evităm. Iată ce spun astrele, potrivit Cameliei Pătrășcanu.

Horoscop Berbec, 14-20 septembrie

Berbecul se bucură de curaj și inspirație la începutul săptămânii. Acesta este extrem de hotărât în privința vieții sale și de aceea va fi și foarte eficient la locul de muncă. Nativul din zodia Berbec va lua decizii clare, cu argumente bine stabilite. Cu toate acestea, ar fi bine să fie atent la relațiile personale pentru că în weekend pot apărea probleme.

Horoscop Taur, 14-20 septembrie

Începutul de săptămână îi găsește pe nativii din Taur focusați pe proiectele lor. Aceștia știu clar ce au de făcut, însă în zilele de miercuri și joi pot apărea noi oportunități. Din păcate, această săptămână se anunță una solicitantă pentru Tauri, care vor lucra până și în weekend.

Horoscop Gemeni, 14-20 septembrie

Gemenii se bucură de un început de săptămână extrem de relaxat, în care se remarcă întâlnirile și discuțiile, poate chiar și flirturile. Spre finalul săptămânii 14-20 septembrie, pot exista unele aspecte delicate în cadrul familiei și va fi nevoie de mai multă înțelegere. Totuși, weekendul se anunță unul plin de distracție, însă va fi nevoie de mai multă atenție la excese.

Horoscop Rac, 14-20 septembrie

Nativii zodiei Rac acordă un mare interese zonei financiare. Aceștia vor descoperi oportunități noi de a obține venituri suplimentare. Luna Noua va aduce totuși rezolvarea multor proiecte și discuții care crează agitație zilele acestea. Weekendul ar putea fi petrecut în cadrul familiei, însă mare atenție la conflictele ce pot apărea.

Horoscop Leu, 14-20 septembrie

Debutul săptămânii este unul bun pentru zodia Leu. Nativii se bucură de energie și inspirație și par să își fi găsit credința în viitor și în rezolvarea unor situații problematice. Spre finalul săptămânii astrele au pregătit o evoluție pe plan financiar și profesional. Weekendul pare să fie unul agitat și este nevoie de mai multă atenție pentru a evita accidentele.

Horoscop Fecioară, 14-20 septembrie

O nouă etapă se încheie pentru zodia Fecioarei. Nativii au relații bune cu cei din jur și urmează să se implice într-un proiect nou. Viața capătă un alt ritm și sens pentru Fecioară, iar weekendul este unul activ, la locul de muncă.

Horoscop 14 - 20 septembrie
Horoscop 14 – 20 septembrie

Horoscop Balanță, 14-20 septembrie

Balanțele se bucură de aprecierea celor din jur, de multe discuții și întâlniri plăcute. Totuși, nu ar trebui să facă abstracție de sănătate, pentru că miercuri și joi ar putea apărea probleme. În weekend, ar putea apărea probleme în plan sentimental din cauza unor discuții cu partenerul de viață.

Horoscop Scorpion, 14-20 septembrie

Scorpionii vor începe săptămâna în mare forță, fiind lideri incontestabili pentru oamenii din jur. Popularitatea lor atinge apogeul în zilele de miercuri și joi. Totuși, finalul de săptămână se anunță unul cu probleme. Vor trebui să facă față unor probleme de sănătate, dar și unei situații în care o persoană apropiată are nevoie de ajutor.

Horoscop Săgetător, 14-20 septembrie

Nativii din zodia Săgetător sunt confirmați pentru sfaturile oferite. Pe plan profesional pot apărea schimbări, însă lucrurile sunt tranșate în forță de către Săgetător. Weekendul este unul plin de distracție, însă ar fi cazul să fie evitate excesele.

Horoscop Capricorn, 14-20 septembrie

Partenerul de viață sau colaboratorul pe plan profesional are nevoie de mai multă atenție din partea Capricornului. Ar fi bine să te asiguri că totul este în regulă, mai cu seamă pentru că se anunță schimbări grozave la locul de muncă. Începând de joi vei intra într-o nouă etapă profesională, iar weekendul va fi unul plin de activități.

Horoscop Vărsător, 14-20 septembrie

Vărsătorii țin cu tot dinadinsul să iasă în evidență și nu mai ezită să se implice în diferite acțiuni. Apariția Lunii Noi poate fi de bun augur, aducând o reușită. În weekend urmează o călătorie pentru nativii din zodia Vărsătorului.

Horoscop Pești, 14-20 septembrie

Începutul săptămânii anunță relații prolifice și mai multe rezolvări. Ar putea fi vorba chiar și despre un parteneriat către finalul săptămânii. Totuși, ar fi bine să acorzi atenție și relației tale personale, dar și sănătății. Pot apărea probleme în weekend.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI