Grasu XXL și Laura Andreșan și-au spus adio după 12 ani de relație. Cântărețul a fost cel care a dat trista veste fanilor

Ana Anitoiu 14.12.2020, 11:15

Grasu XXL și Laura Andreșan și-au spus adio după 12 ani de relație. Rapperul a fost cel care le-a dat trista veste fanilor săi, printr-un mesaj pe care l-a publicat pe internet. El a anunțat și la ce înțelegere a ajuns cu fosta lui parteneră, cu care are o fetiță în vârstă de un an și șapte luni. Anunțul a generat numeroase comentarii.

Ce mesaj a publicat Grasu XXL, despre despărțirea de Laura Andreșan

Rapperul Grasul XXL, în vârstă de 39 de ani, cu numele din buletin Dragoș Nechifor, și Laura Andreșan, în vârstă de 38 de ani, au părut un cuplu perfect. Însă, după 12 ani, relația lor amoroasă a ajuns la sfârșit. Cei doi au decis să se despartă, deși au împreună o fetiță. Pentru ea, însă, vor rămâne aceiași părinți.

“Ştiţi că nu prea îmi place să vorbesc despre lucruri personale, însă cred că lucrul pe care urmează să vi-l spun trebuie să îl ştiţi de la mine şi de la Laura. Nu din presă sau de altundeva. Eu şi Laura ne-am despărţit, este adevărat. Avem împreună o minune de fetiţă pe care o să o creştem împreună. Astfel, v-aş ruga să ne respectaţi intimitatea în momentele astea dificile”, a scris Grasu XXL, pe rețelele de socializare.

Cum a reacționat Laura Andreșan după mesajul publicat de Grasu XXL

La ceva timp după ce Grasu XXL a publicat mesajul referitor la despărțirea lui de Laura Andreșan, după 12 ani re relație, ea a reacționat, pe internet. Mai exact, a distribuit postarea fostului ei partener și a scris cuvinte emoționante, în descriere. “#mybabydaddy (tăticul copilașului meu, n.r.) #OmBun @blanadeurs”, a scris Laura Andreșan, adăugând un emoticon ce reprezintă două mâini împreunate ca pentru rugăciune ori ca semn de recunoștință.

Grasu XXL si Laura Andresan si-au spus adio dupa 12 ani de relatie. Cantaretul a fost cel care a dat trista veste fanilor
Grasu XXL si Laura Andresan

Fanii fostului cuplu au scris numeroase comentarii, pe rețelele de socializare, precum: ”Îmi pare foarte rău”, “Tot înainte! Vă iubim, ne bazăm pe voi, oameni frumoși, că totul va fi bine!” și “Sper să fiți ok, aveți grijă de suflețelul mic, este important să vă simtă încă împreună. Grasu trebuia să gestioneze bine problema”.

Ce spunea Laura Andreșan despre relația cu Grasu XXL

În urmă cu peste un an, Laura Andreșan a vorbit despre relația ei cu Grasu XXL. Atunci, ea a spus că a ajuns să nu se mai certe cu el și a explicat de ce. Motivul a fost, conform spuselor ei, faptul că s-a schimbat dintr-o femeie nesigură şi fricoasă. În plus, spunea că relația consolidată în mai bine de un deceniu le oferea siguranță – o siguranță ce venea mai ales din relația autentică pe care a dezvoltat-o cu ea însăși.

“Ani de zile am cerut şi eu atenţie, iubire, prezenţă, timp. Era suficient să nu le am preţ de o secundă… ca totul să simt că se năruie. Şi începea războiul. Zilele trecute Dragoş mi-a atras atenţia că nu ne-am certat demult. Oare unde a dispărut conflictul? A dispărut frica. Nu-i mai cer nici atenţie, nici flori, nici timp, nici iubire. Asta nu înseamnă că nu le primesc. îmi oferă suficient de mult şi de multe, încât nu-mi rămâne decât să sper că e şi reciproc”, a spus ea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...