„Gogoașe” a părăsit joi spitalul, după recenta operație de rinichi care i-a pus pe jar pe cei apropiați și pe numeroșii săi fani

Alexandru Catalan 29.10.2020, 12:32
„Gogoașe” a părăsit joi spitalul, după recenta operație de rinichi care i-a pus pe jar pe cei apropiați și pe numeroșii săi fani

Actorul Constantin Zamfirescu, alias „Gogoașe” din serialele „Trăsniții” și „Trăsniți în NATO” de la Prima TV, a părăsit joi spitalul, la orele prânzului. El se simte bine după operația de extirpare a rinichiului suferită luni, 26 octombrie.

„Gogoașe” a părăsit joi spitalul

”Gogoașe”, 52 de ani,  a trebuit să treacă printr-o experiență dificilă într-un timp extrem de scurt, întrucât problema respectivă îi amenința starea generală de sănătate, fiind diagnosticat cu cancer la rinichi. Acest lucru i-a determinat pe medicii de la Spitalul Clinic de Nefrologie „Doctor Carol Davila” din București să-l interneze și să-l opereze de urgență.

„Nu mai am nicio sondă urinară cu mine, nicio drenă de sânge, ci doar o singură branulă, subclaviculară”, a precizat Constantin Zamfirescu într-un mesaj video postat pe pagina sa de Facebook.

El a adăuga miercuri seara că de două zile „se află pe picioarele sale” și că se plimbă singur pe holul lung al spitalului, dar și faptul că speră ca joi să plece acasă, lucru care s-a și întâmplat.

Gogoase a parasit joi spitalul
Gogoase

„Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați implicat în acest caz, în donarea de sânge, care mi-ați transmis mesaje de încurajare. Nu e deloc ușor să afli o asemenea veste, ca cea care m-a marcat pe mine în aceste zile și credeți-mă, am văzut disecția rinichiului și m-am speriat. Mai aveam puțin și puteam ajunge într-o situație mult mai grea. Vă rămân fidel, rămân fidel bunăvoinței voastre și mă înclin în fața voastră. Cu ajutorul vostru și al bunului Dumnezeu am traversat și acest moment delicat. Și vom mai trece și peste un altul, și peste un altul, fiindcă împreună suntem mai puternici. Mă înclin și ne vedem acasă!”, a sunat mesajul de mulțumire al celui supranumit „Gogoașe” dedicat fanilor și prietenilor săi.

Cătălin Marin, cel mai bun prieten al său, supranumit și Vandame după rolul pe care l-a interpretat tot în „Trăsniți în NATO”, a povestit pentru impact.ro că „Gogoașe” s-a arătat extrem de puternic în aceste clipe dificile, lucru care l-a impresionat foarte tare.

Vandame a adăugat că a stabilit împreună cu amicul său un anume plan de revenire la normal, pentru zilele ce vor veni, dar că el va suferi cu siguranță modificări în funcție de sfaturile medicale și tratamentul medicamentos pe care fostul pacient va trebui să le urmeze.

„Nu-l vom lăsa singur și-l vom ajuta pe Gogoașe și pe soția sa să trecem împreună peste aceste momente dificile. Și sunt sigur că nu doar eu, ci mulți dintre amicii săi ne vom mobiliza în zilele ce vor veni”, ne-a împărtășit Vandame marea sa speranță.

Cătălin Zamfirescu, diagnosticat cu cancer la rinichi, motiv pentru care a trebuit să-i fie extirpat unul dintre aceste două organe, a preferat să țină secretă această dramă din viața sa, anunțând doar în preziua operației, pe pagina sa de Facebook, încercarea prin care trece și precizând că are nevoie de donatori de sânge, întrucât o intervenție chirurgicală de acest tip necesită o mare cantitate de lichid atât de prețios.

Urmăriți Impact.ro și pe