VIDEO EXCLUSIV

Gluma cu care fiul cel mare al Ancăi Serea a speriat-o pe vedetă. „Cum ar fi să fii bunică tânără?” Răspunsul savuros al fostei prezentatoare. VIDEO EXCLUSIV

Andreea Archip 04.04.2023, 18:10

Anca Serea devenea în urmă cu 21 de ani pentru prima oară mamă. Vedeta are o familie numeroasă, cu 6 copii, dar spune că mai este loc și pentru al șaptelea. În interviul exclusiv acordat pentru Impact.ro, sotia lui Adrian Sînă ne-a mărturisit că îi surâde ideea să fie bunică tânără, dar peste vreo 10 ani. Anca Serea ne-a mai spus ce planuri are de sărbătorile pascale, dar și de ce anul acesta nu a reușit să țină post.

Anca Serea a fost prezentă, luni, la lansarea cărții “România necunoscută” a jurnalistei Cristina Herea. Toate fondurile strânse din vânzarea cărții vor fi donate către două cauze umanitare: ajutorarea copiilor abandonați în spitale și crearea unui centru pentru mame abuzate.

Anca, fiul tău cel mare, David, tocmai a împlinit 21 de ani. Cum erai tu la 21 de ani?

Foarte îndrăgostită și foarte ambițioasă și puțin însărcinată. Spun puțin însărcinată pentru că la 21 de ani îl concepeam pe David.

Anca Serea: “David este sprijinul meu numărul 1 și sunt foarte mândră de el”

Cum ai primit vestea că ești însărcinată?

Cu mare bucurie, pentru că ni-l doream foarte mult. Mi l-am proiectat în gând, eu mi-am dorit toată viața să fiu o mamă tânără și iată că Dumnezeu m-a ajutat să îmi îndeplinesc acest vis.

Eram în anul doi de facultate la ASE. Ce să zic? Am fost o mamă norocoasă, pentru că m-a ajutat foarte mult și tatăl lui David și am făcut o echipă foarte bună.

David a fost un copil foarte cuminte, s-a născut cu o greutate foarte mare și am văzut doar avantaje din acest lucru, pentru că dormea, mânca foarte bine. Este sprijinul meu numărul 1 și sunt foarte mândră de el.

Cum este acum, când îl știi departe de tine? (n.r. este student în Olanda) Cât de des vă vedeți?

Nu mai este acum atât de departe de mine, pentru că vine foarte des acasă. Este în anul al doilea an și studiază Filozofia deocamdată, s-ar putea să se răzgândească.

Spre ce domeniu vrea să se reorienteze?

Nu știe, dar nu este foarte mulțumit de ceea ce studiază acum, nu este exact ce și-a imaginat el, dar eu îl încurajez să-și găsească calea.

Anca Serea vrea să fie bunica tânără, dar peste vreo 10 ani

Ți-a prezentat-o pe prietena lui? Tu ești pregătită pentru rolul de bunică?

Are o prietenă, eu cred că tinerii din ziua de astăzi și nu doar tinerii ar trebui să fie lăsați să experimenteze și să încerce lucruri, sentimente. A făcut la un moment dat o glumiță și mi-a zis: “Cum ar fi să fii bunică tânără?”. Mi-ar plăcea, ce să zic, nu aș ascunde, dar nu acum, mai peste 10 ani!

Dar tu și Adrian mai aveți vreun plan legat de mărirea familiei? Te întreb pentru că de fiecare dată spuneai că mai este loc pentru un alt copil.

Sincer, mai este loc, pentru că întotdeauna am spus că îmi mai doresc un copil, dar nu acum. Adi își mai dorește, eu nu aș putea să spun că sunt pregătită.

Cum ești cu sănătatea?

Mult mai bine, am un program pe care îl respect cu strictețe, și de somn și de alimentație, merg în mod regulat la doctor, fac analize.

Anca Serea: “Copiii și-au scris listele pentru iepuraș”

Ce planuri aveți de Sărbătorile Pascale? Copiii i-au cerut ceva în mod special Iepurașului să le aducă?

Copiii vor lua vacanță începând de joi și ne-am gândit să plecăm undeva în afara țării, însă am văzut că prognoza meteo în weekend nu prea ține cu noi.

De Paște ne ocupăm de bucătărie, am făcut o curățenie generală sănătoasă, copiii și-au scris listele pentru iepuraș, au cerut multe gadgeturi, ne bucurăm de timpul petrecut în familie, pentru că este cel mai important, de liniște și de mersul la biserică.

Ai ținut post?

Am mers la biserică, nu am ținut post, pentru că trebuie să am o alimentație consistentă pentru că am un anumit regim și o anumită medicație. Din păcate, spre rușinea mea nu am ținut post.

Citește și Anca Serea a recunoscut că a vrut să divorțeze de Adi Sînă. Răzbunarea pe care i-o servește soțului!

Ce îți dorești să îți aducă Iepurașul de Paște?

Mie? Nimic material. Îmi doresc să fiu sănătoasă, să am mai multe ore de somn cum îmi doresc de mulți ani și liniște, atât. Nici măcar nu mai îmi fac planuri așa, pe termen lung, și să fie copiii fericiți și noi să fim sănătoși, în primul rând, familia și toți ceilalți de lângă noi: prietenii, rudele.

Video: Daniel Bălan

Citește și Adrian Sînă, dezvăluiri picante despre mariajul cu Anca Serea. Care este secretul armoniei din cuplu. „Ea știe exact ce are de făcut” VIDEO EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe