Ginerele lui Gigi Becali are probleme grave cu legea. Cum l-au prins polițiștii rutieri la volan, riscă să facă închisoare

Stan Filon 01.02.2023, 13:44
Ginerele lui Gigi Becali are probleme grave cu legea. Cum l-au prins polițiștii rutieri la volan, riscă să facă închisoare

Ginerele lui Gigi Becali are probleme grave cu legea, iar latifundiarul din Pipera cu siguranță se va face foc și pară când va afla cum a fost prins soțul fiicei sale de către polițiști. Dacă de curând s-a aflat că Gigi Becali nici nu mai înjură de câțiva ani de zile și nici pe apropiații lui nu îi lasă să vorbească urât, iată că ginerele său face notă discordantă.

Ginerele lui Gigi Becali are probleme grave cu legea

Ginerele lui Gigi Becali are din nou probleme cu legea, iar acuzațiile sunt unele destul de grave. Mai exact, Mihai Theodor Mincu, soțul Theodorei, fiica cea mare a latifundiarului, a fost prins drogat la volan și trimis în judecată.

Tânărul, cunoscut prin oraș drept “Prințișorul din Dobroiești”, ar fi fost prins conducând sub influența substanțelor psihoactive și riscă până la 5 ani de închisoare. Mai mult decât atât, nu se află nici la prima abatere. A mai avut probleme cu legea după ce a fost dat în judecată de branduri celebre la nivel internațional pentru mărfuri contrafăcute.

Ginerele lui Gigi Becali are probleme grave cu legea
Ginerele lui Gigi Becali are probleme grave cu legea

A mai avut probleme cu legea

În anul 2021, în luna martie, „Prințișorul de Dobroiești” a fost amendat de poliție, însă acesta a contestat în instanță decizia. Magistrații i-au admis solicitarea, astfel că a fost anulat procesul verbal. Pe lângă faptul că și-a păstrat permisul de conducere, nu a mai fost nevoit să plătească nici amenda primită.

Același Mihai Theodor Mincu era dat în judecată pe 1 martie 2019 de branduri celebre la nivel internațional, pentru contrafacere de mărfuri. Soțul Teodorei Becali fost acuzat că a pus în circulație produse care purtau mărci identice sau similare cu unele deja existente, aducând prejudicii titularilor mărcii înregistrate.

Teodora Becali și Mihai Mincu au devenit soț și soție în 2019, iar anul trecut s-au decis să vândă un teren primit de la Gigi becali pentru a intra în afaceri cu locuințe. Cei doi vor construi primul lor ansamblu rezidențial cu 700 de apartamente și 50 de case, pe malul lacului Pipera.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...