Gina Pistol, criticată după ce s-a aflat că este gravidă. Ce i-a reproșat un fan

Rădulescu Valentin 09.10.2020, 10:36
Gina Pistol, criticată după ce s-a aflat că este gravidă. Ce i-a reproșat un fan

După ce Gina Pistol și Smiley le-au dezvăluit fanilor că urmează să aibă un copil, fanii cuplului s-au bucurat enorm. Printre sutele de mesaje pline de emoții primite de cei doi pe rețelele de socializare, apar însă și unele care o critică pe Gina. Ce i-a reproșat o admiratoare vedetei după ce s-a aflat că a rămas însărcinată?

Gina Pistol este criticată de un fan

Frumoasa prezentatoare a primit recent un mesaj din partea unui fan în care acesta o critică pentru că nu își arată mai mult burtica de ”graviduță”. Admiratoarea susține că vedeta ar trebui să profite din plin de perioada în care își ține copilul în pântece și să posteze mai multe fotografii cu burtica.

Până acum, Gina Pistol a postat doar o fotografie în care aceasta își arată burtica, iar de atunci, oamenii au așteptat să vadă și mai multe, dar din păcate, Gina nu le-a adus această plăcere. Partenera lui Smiley în schimb, a postat o fotografie lipită de un perete pe melodia Summer’s almost gone, de la The Doors.

„Ginuțule, îndrăznește și pozează mai mult burtica și posteaz-o! Această perioadă e unică și cea mai frumoasă! După o să-ți fie atât de dor și o să adori să revezi cât mai multe poze cu tine cu bebe în burtică! Eu personal regret că nu am postat mai multe poze din acea perioadă! Ești superbă!”, a scris o admiratoare.

Gina Pistol, criticată după ce s-a aflat că este gravidă. Ce i-a reproșat un fan
Gina Pistol, criticată după ce s-a aflat că este gravidă. Ce i-a reproșat un fan

Gina Pistol și-a surprins fanii pe rețelele de socializare

Frumoasa vedetă și-a arătat burtica la scurt timp după ce a făcut și marele anunț. În urmă cu o săptămână, în timp ce se afla într-o vacanță alături de Smiley, aceasta le-a arătat fanilor și primele imagini cu micuțul în pântecele mamei sale. Gina a primit de atunci numai mesaje pline de bucurie din partea admiratorilor.

„Știu ce simți ❤️… am simțit si eu de curând aceste sentimente. Nu degeaba se zice că ultima speranță moare ultima… iar când crezi ca nu mai ai nici o speranță, viața îți dă această șansă… să devii mamă. Retrăiesc acele emoții. Emoții plăcute și de neegalat… Bucuria și entuziasmul acesta sincer îmi pătrunde inima… iar chipul tău transmite acea fericire”, este mesajul emoționant transmis de o fană pe contul ei de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe