Gina Pistol, concurentă la Asia Express? Vedeta de la Antena 1 le-a oferit un răspuns uimitor fanilor

Andrei Cezar 07.04.2020, 22:14
Gina Pistol, concurentă la Asia Express? Vedeta de la Antena 1 le-a oferit un răspuns uimitor fanilor

Veste șoc pentru fanii reality-show-lui ”Asia Express”. Înainte de a prezenta emisiunea, Gina Pistol și-ar fi dorit să fie concurentă, însă a acceptat provocarea de a fi prezentator. Ea a mărturisit că s-ar fi descurcat și din postura de concurent, dar să fi avut lângă ea un coleg pe măsura ambițiilor ei.

Ce spune Gina Pistol despre posibilitatea de a fi concurent în Asia Express

Simpatica Gina Pistol este emblema reality-show-ului Asia Express. Iar de-a lungul celor trei sezoane care au trecut până acum, mulți s-au întrebat dacă vedeta n-ar vrea să facă rocada și să treacă în postura de concurent. Ea a recunoscut că ideea i-a surâs încă de la început și este convinsă că s-ar descurca de minune. Cu condiția ca alături de ea să aibă un partener la fel de competitiv.

„Când am primit propunerea să prezint Asia Express, m-am gândit că mi-ar fi plăcut să fiu concurent. Însă după ce am văzut provocările prin care aceștia trec zi de zi… Oricum, cred că m-aș fi descurcat și în postura de concurent, pentru că sunt o persoană care se descurcă în situații limită. Ori de câte ori simt că nu mai pot, găsesc o fărâmă de energie în mine care mă face să pot mai mult! Mi-ar fi plăcut să fac echipă cu o persoană la fel de competitivă ca mine, o persoană care se poate adapta rapid și care nu renunță în ciuda momentelor dificile.” a declarat Gina, potrivit Viva.ro

Cu toate acestea, frumoasa prezentatoare a recunoscut că i-ar fi fost greu să caute cazare.

”În postura de prezentator al show-ului am certitudinea unui acoperiș deasupra capului la finalul zilei, însă concurenții nu o au. Și după o zi lungă și grea, plină de provocări, se trezesc uneori că misiunea care pare este imposibilă este fix cea a cazării.”

Gina Pistol, concurentă la Asia Express? Vedeta de la Antena 1 le-a oferit un răspuns uimitor fanilor
Gina Pistol, concurentă la Asia Express? Vedeta de la Antena 1 le-a oferit un răspuns uimitor fanilor

Mâncarea, o problemă pentru echipa de filmare

Și dacă pentru concurenți este foarte greu să-și procure hrană, echipa de filmare are și ea probleme cu mâncarea. Și nu pentru că ar trebui să bată din poartă în poartă pentru asta, ci pentru că au fost nevoiți să mânânce doar patru feluri în timpul filmărilor.

„O problemă pentru noi, cei din echipă, a fost mâncarea. Concurenții încercau să se descurce cu ce primeau de la gazdele la care înnoptau, însă noi primeam mâncare de la catering zilnic. Și nu cred că vă puteți imagina, dar timp de o lună de zile am primit maxim 3-4 feluri de mâncare… și cel mai des, în Filipine, pui prăjit cu orez. Fiind mereu pe drum, cu programul stabilit, nu aveam nici timp să ne cumpărăm ceva şi, mai ales, nici nu aveam de undePentru că toate jocurile desfășurate, toate probele erau, în general, departe de marile orașe. Apoi, în Taiwan, ne-am confruntat cu o altă problemă, pentru că localnicii nu știau să vorbească deloc engleză, iar toate meniurile la restaurante erau scrise în chineză! Și când spun deloc gândiți-vă că nu fac diferența între Yes și No!”, a mmai declarat Gina Pistol.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI