Gigi Becali, despre viitoarele transferuri la FCSB: „Dacă nu suporți presiunea, pleci înapoi”

Gabriel Peneș 02.09.2022, 14:44
Gigi Becali, despre viitoarele transferuri la FCSB: „Dacă nu suporți presiunea, pleci înapoi”

Gigi Becali, despre viitoarele transferuri la FCSB. Patronul vicecampioanei a adus o mulțime de jucători în lotul roș-albaștrilor în această vară, dar e mulțumit de foarte puțini dintre ei. Așa cum a mai obișnuit și până acum, latifundiarul e gata să renunțe la fotbaliști abia transferați de câteva luni. Gigi Becali e gata să schimbe „foaia” în materie de durată a contractelor și spune să selecția se va face „la locul de muncă”.

Gigi Becali, despre viitoarele transferuri la FCSB

Gigi Becali, despre viitoarele transferuri la FCSB: Vicecampioana răsuflă greu în campionat, ocupând locul 13, cu doar 7 puncte după primele 7 partide jucate. Ultima dezamăgire a fost la Ovidiu, unde elevii lui Nicole Dică au pierdut clar, scor 1-3, în fața Farului lui Gică Hagi.

„Aici am mâncat bătaie pentru că au jucat ei fotbal. Noi am crezut că suntem vedete calificate în Europa, de ce să alergăm prea mult? Nu știu ce zice Dică, dar jucătorii ăia care nu au curaj au calificate echipa în grupe. Părerea mea e că e și vina lui. Dacă ai o echipă valoroasă ca FCSB și nu ai posesia, e doar vina antrenorului.

Cea mai mare greșeală și o să mă impun și o să-i cer să schimbe sistemul de joc. Mijlocul terenului dacă nu-l domini, poți să ai cinci de Messi și de Haaland, tot pierzi. Va juca 4-3-3, s-a terminat cu 4-2-3-1. Dacă vrei așa, joci și cu Oaidă, și cu Malcom. Dică va schimba asta la ordinul meu: 4-3-3! La revedere! Dacă ei nu pot să joace ce vrei tu, lasă-i să joace ce știu”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport, după înfrângerea cu Farul.

Gigi Becali, despre viitoarele transferuri la FCSB: „Dacă nu suporți presiunea, pleci înapoi”
Moldoveanul Vadom Rață, abia adus la FC Voluntari, se află pe „lista neagră” a patronului de la FCSB

„Dacă nu suporți presiunea, pleci înapoi”

Gigi Becali l-a criticat dur și pe Marco Dulca, abia transferat de la Chindia. Glumind, dar pe jumătate, latifundiarul a declarat că e dispus să-l dea înapoi celor de la Târgoviște, dacă aceștia îl mai vor.

„Dulca a fost 0 în seara asta, n-a existat! Am văzut eu… Sunt jucători care pot și care nu pot la FCSB. Dacă vrea să-l ia Târgoviște, îl dau. Bine, glumesc acum… Ce să-i mai fac? N-ai ce să-i mai faci”, a declarat Becali în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

Pe „lista neagră” a patronului se află și moldoveanul Vadim Rață, adus și el de puțin timp la FCSB, de la Voluntari, pentru 300.000 de euro. Sătul de aceste transferuri nereușite, latifundiarul vrea să schimbe felul în care un fotbalist va mai ajunge în lotul echipei sale. El a declarat că va face contracte scurte, de doar un an, iar dacă acesta nu corespunde, va fi înapoiat formației de la care a fost luat.

„Băi, ești la FCSB. Aleargă, mă! Muncește, mă! Crezi că dacă ai intrat în Conference League ești vedetă și joci pe vârfuri? I-am spus lui Dică: „Hai să facem selecție la locul de muncă».

La menghină. Luăm un jucător. Îl punem să joace 2-3 meciuri și-l dăm înapoi dacă e. Hai, la revedere!

Nu mai facem contract decât pe un an. Aici, la FCSB, e la altceva. Dacă nu suporți presiunea, pleci înapoi! Nu se mai fac contracte pe 3 sau 5 ani. Facem doar un an, plus 3 ani. Hai, la revedere! Ia banii pe un an și du-te acasă. Sau refuză de la început și spune „Sunt căcăcios și nu pot juca la FCSB!”.

Gata, de acum încolo nu ne mai facem de râs! Nu-l mai întreb nici pe Dică, nici pe MM. Vreau fotbaliști, cumpăr fotbaliști. După aceea le fac contract pe 1 an plus 3 ani. Semnezi și rezilierea. Vrei să joci la FCSB? Te verific 6 luni la strung”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriel Peneș
- Născut în 1966, absolvent de Istorie, lucrez în presă din 1996       -    Redactor, playtech.ro, 23.06.2021 -       -     Redactor, playsport.ro, 16.01. 2021 - 03.06....