Gigi Becali, declarații incredibile. „Dacă primesc boală, zic «mulțumesc»”. Patronul FCSB a dezvăluit care este bucuria care valorează „mai mult de un milion de euro”

Sorin Barbu 02.05.2022, 14:01
Gigi Becali, declarații incredibile. „Dacă primesc boală, zic «mulțumesc»”. Patronul FCSB a dezvăluit care este bucuria care valorează „mai mult de un milion de euro”

Gigi Becali este un personaj foarte credincios, merge în fiecare an de mai multe ori la Muntele Athos și a spus că vrea să se călugărească. Patronul FCSB a avut o intervenție la un post de televiziune în care a dezvăluit că nu a luat antibiotice nicioadată, nici când a avut dureri foarte mari, dar a dezvăluit una dintre marile sale plăceri: în fiecare zi, cel puțin o jumătate de oră, se uită la oi.

Gigi Becali și bucuria „mai mare decât un milion de euro”

În ultimul top Capital, Gigi Becali apare cu o avere estimată între 325 și 450 de milioane de euro. De altfel, patronul FCSB a arătat în numeroase momente că este un afacerist destoinic, care a mers de câteva ori și peste limitele legale, pentru a-și duce planul la bun sfârșit. Iar pentru asta a și ajuns la închisoare.

Gigi Becali continuă să crească oi, așa cum a făcut și tatăl său, chiar dacă afacerile de mulți bani sunt în alte domenii. Are cel puțin 150 de oi și susține că una din marile sale plăceri este legată de aceste patrupede.

„Zilnic stau jumate de oră, mă uit la ele cum pasc. Zilnic. Asta e bucurie, nu? Eu nu vând oile, le dau cadou. Am 150 de oi aproape. Dar eu am bucurie. Pentru mine e mai mare bucurie jumate de oră să văd, bucuria nu putem noi să o controlăm.

Bucuria e mai mare când văd cum pasc oile decât un milion de euro. Aș vrea să câștig milionul, dar dacă-l câștig nu am bucurie cum am bucuriei când pasc oile. Bucuria e mai mare, că noi nu știm bucuria în ce este.

Bucuria numai în Hristos este. Și bucuria în Adevăr și când văd lucrurile lui Hristos. Cel ce citește în scripturi și studiază zidirea și nu ajunge la înălțimea ziditorului e în afara firii”, a declarat patronul FCSB.

Povești neștiute cu Gigi Becali. ”Era simpatic, mânca iaurtul cu mâna”

Gigi Becali: „Sănătatea nu mă interesează”

Gigi Becali nu s-a vaccinat și susține că în momentele în care este bolnav nu ia medicamente. A dezvăluit că la un moment dat a avut o infecție la o măsea. Niciun moment nu a vrut să ia antibiotice și nu a cedat nici măcar la insistențele soției.

„Că nu e numai rugăciune. E rugăciune de mulțumire, de slavă și rugăciune de cerere. Adică mergi la biserică și ceri: Doamne dă-mi…și există rugăciune de mulțumire. La mine e mai mult rugăciune de mulțumire și prin curte: mi-ai dat bucuria asta, mulțumesc! Să-i dăm slavă lui Dumnezeu pentru toate. La mine e rugăciune de mulţumire și slavă. De cerere ce să mai cer? Ce mai am nevoie?

Nici sănătate, că sănătatea nu mă mai interesează, că dacă vrea s-o dea, s-o dea. Dacă primesc boală, eu ce trebuie să fac? «Mulțumesc». Nu am fost niciodată bolnav, dar dacă primesc boală, eu am 64 de ani, sunt sănătos, până acuma m-a mai ținut, dacă primesc o boală eu zic mulțumesc. De exemplu, mă durea o măsea. Nu vreau antibiotic. Și nevastă-mea zice: «Pune, mă, antibiotic!». Şi mă durea, bubuia, dacă Dumnezeu așa a vrut să-mi dea durerea… mi-o ia Dumnezeu durerea, dar nu pun antibiotic. N-am vrut să pun.

Am vrut…lasă să simt durerea. Am vrut s-o duc. Am momente când vreau să duc durerea. De ce să nu duc durerea? Dacă Dumnezeu mi-o dă, lasă s-o duc. Dumnezeu nu dă boala aiurea așa, o dă pentru un scop” a declarat Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali, înainte să plece la Muntele Athos
Gigi Becali, înainte să plece la Muntele Athos

Gigi Becali este convins că divinitatea îl va ajuta în lupta pentru titlu. FCSB se află la cinci puncte de liderul CFR Cluj, dar are și un meci mai puțin disputat.

Urmăriți Impact.ro și pe