Gigantul internațional care face angajări masive în România. Salariile depășesc 3.000 lei, se dau și bonuri de masă

Stan Filon 05.04.2023, 22:26
Gigantul internațional care face angajări masive în România. Salariile depășesc 3.000 lei, se dau și bonuri de masă

Românii au ocazia să se angajeze la un gigant internațional, care a lansat recent o campanie de recrutare de personal! Sunt scoase la bătaie peste 1.000 de locuri de muncă, iar salariile sunt de peste 3.000 de lei și se acordă și bonuri de masă!

Gigantul internațional care face angajări masive în România

Așadar, McDonald’s scoate la bătaie peste 1.000 locuri de muncă! Doritorii pot alege din toate pozițiile disponibile în restaurantele McDonald’s din țară: Crew Member (lucrător comercial), Barista, Manager Trainee sau Guest Experience Leader (responsabil ospitalitate).

„Peste 45% dintre colegii noștri fac parte din Generația Z, iar mulți dintre aceștia se află la primul job”, spune Paul Drăgan, Director General McDonald’s România.

Gigantul international care face angajari masive in Romania
Gigantul international care face angajari masive in Romania

Salarii atractive

Salariul la McDonald’s pentru un nou angajat variază în funcție de poziția ocupată și de numărul de ore lucrate, la care se adaugă tichetele de masă în valoare de 30 de lei pe zi, diverse sporuri pentru ture de noapte sau de weekend și bonusuri acordate în funcție de rezultatele obținute de restaurant.

Astfel, pentru o normă de 8 ore, un Crew Member (lucrător comercial) poate ajunge la un pachet salarial de până la 3.200 de lei net, un Guest Experience Leader (responsabil ospitalitate) poate obține un venit de până la 3.500 de lei net, iar un Manager Trainee, de până la 4.000 de lei net.

Dacă în România se fac angajări pe bandă rulantă, altfel stă situația în America, unde lanțul de restaurante McDonald’s își închide temporar birourile, în această săptămână, și se pregătește să informeze angajații companiei cu privire la concedierile pe care le va face în cadrul unei restructurări mai ample.

Premier Restaurants România operează restaurantele McDonald’s în România, care nu sunt deloc puține. Mai exact, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 96 de restaurante în 29 de orașe, dintre care 50 restaurante cu McDrive și 53 de cafenele McCafé. Compania are o echipă de 5.400 de angajați.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...