Gică Hagi și-a lăudat fiul în fața jurnaliștilor de la Marca. „Este un număr 10 ca mine”

Sorin Barbu 09.03.2022, 15:57
Gică Hagi și-a lăudat fiul în fața jurnaliștilor de la Marca. „Este un număr 10 ca mine”

Gică Hagi își laudă fiul ori de câte ori are ocazia. Așa s-a întâmplat și în interviul acordat în Marca, înaintea partidei FC Barcelona- Galatasaray. Le-a spus jurnaliștilor spanioli că Ianis este un jucător foarte creativ, cu multă personalitate.

Gheorghe Hagi, laude pentru fiul său în interviul din Marca

Gică Hagi a jucat la cele mai mari echipe din Primera Division, Real Madrid și FC Barcelona, dar și în Turcia la Galatasaray, așa că nu a fost o surpriză că a vorbit despre duelul din Europa League dintre formația catalană și trupa din Istanbul.

Fostul căpitan al naționalei și-a lăudat și fiul, în interviul acordat în Marca. Ianis Hagi este un fotbalist de bază la Glasgow Rangers, doar că din păcate în această perioadă se află în recupererare după operația de la genunchi. O să rateze primele meciuri ale lui Edi Iordănescu la națională, dar și începutul campaniei din Liga Națiunilor.

„E un număr 10 ca mine, cu ultima pasă și gol. Face diferența prin creativitate, dar nu este un golgheter. Păcat că acum este accidentat, dar a avut un an grozav la Rangers și cred că este un jucător cu multă personalitate”, a spus Gică Hagi, pentru Marca.

Veste teribila pentru Ianis Hagi. Decizia luata de Steven Gerrard, antrenorul care i-a acordat cea mai mare incredere
Ianis Hagi

Ianis Hagi a dezvăluit că în vara anului 2020 a avut două oferte: Sevilla și Glasgow Rangers. Tatăl său a fost cel care l-a sfătuit să aleagă formația din Scoția.

„Știam despre Rangers, Celtic și despre derby-ul Old Firm, dar nu cunoșteam magnitudinea acestui club. Pentru mine, erau două opțiuni. Una într-un campionat în care mi-am dorit mereu să joc și cealaltă, Rangers.

Când i-am spus tatălui meu opțiunile pe care le aveam, nici măcar nu m-a lăsat să spun a doua variantă: «Pentru mine e la mintea cocoșului, Glasgow Rangers 100%». Atât de clar a fost, știa ce este Ibrox.

Știa de Rangers, de mentalitatea de acolo. Știe cum am fost crescut. Am fost mereu un câștigător, am avut mereu dorința de a câștiga și de a mă îmbunătăți. Mi-a spus că acesta este locul perfect pentru mine”, a explicat Ianis, conform Scottish Daily Express.

Urmăriți Impact.ro și pe