Gică Hagi, reacție admirabilă în plină criză! Cum i-au mulțumit medicii din Constanța pentru gestul său uimitor

Marian Cărăvan 20.04.2020, 14:35
Gică Hagi, reacție admirabilă în plină criză! Cum i-au mulțumit medicii din Constanța pentru gestul său uimitor

În plină criză sanitară, mulți dintre semenii noștri au dat dovadă de solidaritate. Personalități din diferite domenii s-au alăturat eforturilor medicilor români în lupta în care sunt angrenați de câteva săptămâni. Un astfel de gest a făcut și Gică Hagi, iar medicii din Constanța i-au mulțumit într-un mod aparte.

Gică Hagi, reacție admirabilă în plină criză! Cum i-au mulțumit din Constanța pentru gestul său uimitor

Gică Hagi se numără și el printre oamenii de sport care au ajutat în criza sanitară. Cel mai mare fotbalist român din toate timpurile nu a stat nepăsător și a donat echipamente medicale de protecție Spitalului Militar de Urgență „Dr. Alexandru Gafencu” din Constanța, gest pentru care medicii de aici au simțit să-i mulțumească „Regelui” într-un mod aparte.

Medicii constănțeni au fost impresionați de gestul fostului mare fotbalist român și au răspuns cu un mesaj de mulțumire publicat pe rețelele de socializare. Un gest la care, cu siguranță, Gică Hagi nu se aștepta.

Pe pagina de Facebook a Spitalului Militar din Constanța a fost publicată o fotografie în care unul dintre medici poartă un combinezon pe care a fost inscripționat „10 HAGI”.

„Echipamentul cu numărul 10 purtat de Gheorghe Hagi a fost mereu câștigător! Și cu echipamentul donat de dumnealui vom câștiga bătălia cu virusul! Mulțumim!!! Colectivul Spitalului Militar de Urgență, Constanța”, a fost mesajul publicat pe Facebook.

Gică Hagi a atras atenția încă de anul trecut asupra situației dezastruoase a Spitalului de Urgență din Constanța

Gică Hagi, creatorul „fabricii de campioni” Viitorul, menţiona încă de anul trecut că spitalul din Constanţa necesită investiţii urgente. Și a atacat dur autoritățile locale. Nimeni nu l-a auzit pe Gică Hagi, din păcate.

„Nu mai sunt oameni bogaţi în România, care nu mai ştiu ce să facă cu banii? Nu ne mai interesează social sportul? Să nu putem să renovăm spitale. Spitalul din Constanţa l-aţi văzut cum arată? E posibil aşa ceva, după 30 de ani?

N-au existat 20-50 de milioane să se renoveze un spital? Oare ce facem noi aici? S-a renovat vreo şcoală generală? Un teatru? Păi şi ce facem?

Asta are menirea să construiască următoarea generaţie şcoala – artiştii, sportul şi doctorii. Avem nevoie de doctori, de spitale. Şi tot stăm, tot stăm, ne certăm între noi, ăla zice de Ionel, ăla zice de Gigel, că e alb, că e negru.

Ce ne dorim? Vrem să facem ceva puternic sau doar lucruri mici? Vrem să ne batem iar cu ei? Eu sunt mic, acum sunt mic. Înainte eram mare. Credeţi că eu mă simt bine, eu şi toţi ceilalţi care au fost campioni?”, spunea Gică Hagi, într-o conferinţă de presă, pe 3 august 2019.

Urmăriți Impact.ro și pe