EXCLUSIV

Giani Kiriță nu se împacă deloc cu statutul de șef. Ce „probleme” are la noul loc de muncă: „Nu îmi place să dau amenzi!” EXCLUSIV

Alexandru Catalan 24.05.2023, 20:09
Giani Kiriță nu se împacă deloc cu statutul de șef. Ce „probleme” are la noul loc de muncă: „Nu îmi place să dau amenzi!” EXCLUSIV

La 45 de ani și aflat de mai bine de trei luni în fața unei noi provocări, Giani Kiriță, fostul căpitan al „haitei” dinamoviste, ne-a spus, în interviul exclusiv pentru Impact.ro, că încă lucrează la tentativa sa de acomodare cu noua postură, cea de director de marketing al unei firme de securitate.

Giani Kiriță nu se împacă deloc cu statutul de șef

Giani Kiriță ne-a vorbit despre acest loc de muncă, unde s-a adaptat rapid: „Am devenit de puțin timp directorul de marketing al unei firme de securitate, așa cum am mai spus. A fost  ceva nou chiar și pentru mine. Însă nu pot spune că mi-am intrat pe deplin în rol. Asta fiindcă nu e ușor să îmbraci haina de șef!”.

El mai ține să precizeze, pentru Impact.ro, că nu are niciun fel de probleme cu colegii de muncă, ci parțial cu noua postură din viața sa profesională: „Eu cred că sunt la fel de popular printre oameni cum eram și înainte de a deveni director. Și am certitudini pe chestiunea asta. Pe de altă parte, să nu înțeleagă nimeni că nu ne facem treaba așa cum trebuie, ca la carte! Nici pomeneală! Colegii îmi spun domnule Giani și lucrurile merg foarte bine, din acest punct de vedere”.

Giani Kirita nu se impaca deloc cu statutul de sef
Giani Kirita nu se impaca deloc cu statutul de sef

Cum se îmbracă la locul de muncă

Cel care în urmă cu câteva luni preciza că privește totul ca pe „o nouă provocare, așa cum au fost atâtea în viață”, e de părere că mai are nevoie de ceva timp pentru a intra total în pielea personajului.

„Am arătat de mai multe ori în viață că sunt dispus să învăț și mă bucur când oamenii au încredere în mine. Asta se întâmplă și acum! Spre exemplu, ținuta mea zilnică nu e una la costum. Poate ar trebui să fie, dar nu e! Prefer ceva casual-sport. Ca atare, am asupra mea doar un sacou, cum am spus, de tip casual, care mă însoțește la întâlniri cu oameni din diverse zone de activitate”, sună convingerea sa personală.

”Nu-mi place să dau amenzi!”

Fostul fotbalist care are în palmares două titluri de campion și trei trofee de Cupa României cu Dinamo, precum și un titlu de campion al Turciei, cu Bursaspor, avertizează că metodele sale actuale de lucru sunt ușor diferite.

„Nu-mi place să dau amenzi! Sau mustrări! Pe astea le dau șefii de un anume fel. Eu sunt diferit. Vorbesc cu oamenii pe orice subiect, iar ei înțeleg chestiunea. Dacă există vreo problemă, o rezolvăm altfel!”, mai spune el, pentru Impact.ro.

Cel ce a pus ghetele de fotbalist în cui cu exact un deceniu în urmă spune că nu-i e frică și că nu i-a fost niciodată frică de muncă: „Nu mi-a fost niciodată frică să muncesc. Nu s-a schimbat nimic, nici acum. Am avut obligația să merg în control, înainte de zorii dimineții, am făcut-o. La ora patru eram la obiectivul stabilit. Oamenii m-au privit cu încredere, iar asta mi s-a transmis și mie, că facem o echipă bună, la orice oră!”, a mai precizat el.

Le va ține pumnii strânși „câinilor săi” de suflet

Timpul liber rămas îi permite să se gândească și la fotbal, și la echipa sa de suflet. Crede încă în șansa ”câinilor” de a reveni, după doar un an, în prima ligă fotbalistică a țării, în urma barajului de promovare contra celor de la FC Argeș, ce bate deja la ușă.

„Le transmit doar atât: să aibă încredere în forțele lor. Fiindcă orice e posibil, atunci când îți dorești cu adevărat ceva!”, conchide Giani Kiriță, pentru Impact.ro.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe