Gheorghe Hagi și-a băgat un jucător în carantină după ce l-a prins în club. „Trece la izolare”

Marian Cărăvan 30.07.2020, 17:12

Gică Hagi nu glumește când vine vorba despre siguranța echipei sale. A luat foc când a aflat ce a făcut unul dintre jucătorii săi, așa că decizia a fost una pe măsură.

Decizia luată de Gică Hagi după ce un jucător de la Viitorul a fost prins într-un club

Cei de la Viitorul tocmai ce își luaseră o piatră de pe inimă după ce primiseră rezultatele testelor pentru noul virus, toate fiind negative, și s-au trezit cu un episod nedorit. Unul dintre jucătorii de la Viitorul, accidentat fiind, astfel că nu a fost inclus în lot pentru meciul cu Chindia Târgoviște de pe 25 iulie (scor 4-1), a găsit o altă modalitate de a-și ocupa timpul. Dar una prin care a încălcat normele de siguranță impuse de autorități pe timpul pandemiei de coronavirus. Concret, fotbalistul Cosmin Matei nu a purtat mască pe terasa unui club din Mamaia, unde se afla alături de Bogdan Stancu, atacantul formației turce Genclerbirligi, și de un fost jucător de la Dinamo, Bogdan Gavrilă.

Cum imaginile au ajuns în presă, clubul de la malul mării s-a autosesizat și a dispus izolarea lui Cosmin Matei. Acesta nu se va putea antrena alături de coechipierii săi decât atunci când următoarele teste pe care le va efectua vor indica faptul că acesta este negativ. Și asta nu e tot, conducătorii lui Viitorul au anunțat măsuri disciplinare împotriva jucătorului, întrucât acesta a încălcat Regulamentul Intern al clubului.

Gheorghe Hagi și-a băgat un jucător în carantină după ce l-a prins în club. „Trece la izolare” Sursa foto: ProSport

Comunicatul celor de la Viitorul Constanța

„În urma imaginilor publicate de site-ul ProSport, în care jucătorul nostru, Cosmin Matei, s-a aflat într-o locație, alături de mai multe persoane, fără să poarte mască de protecție, FC Viitorul Constanța a decis următoarele:

– Jucătorul Cosmin Matei nu mai are voie să se antreneze cu echipa și va urma protocolul de izolare impus de autorități în astfel de situații, urmând a fi testat înainte de a reveni la programul de pregătire.

– Împotriva acestuia urmează să se ia măsurile disciplinare necesare pentru încălcarea Regulamentului Intern al clubului”, se arată în comunicatul emis de Viitorul, semnat de președintele Gică Popescu.

Urmăriți Impact.ro și pe