Gestul surprinzător făcut de Simona Halep imediat ce a revenit din Dubai. E clar planul ei acum

Badea Violeta 01.02.2023, 15:01

Simona Halep a revenit, de curând, din Dubai, acolo unde s-a antrenat, dar s-a și relaxat. Recent, sportiva din Constanța a fost surprinsă de fotoreporteri în București. Iată ce făcea fostul lider mondial în Capitală. Imaginile îi vor bucura pe fani!

Simona Halep, apariție surprinzătoare în București

Simona Halep este cea mai bună tenismenă din țara noastră și nu numai, cu două turnee de Grand Slam în palmares și fost lider mondial. Însă anul trecut, aceasta a fost suspendată provizoriu după ce a fost depistată cu Roxadustat, substanță interzisă prin regulament de WADA.

Acum, sportiva din Constanța se luptă să-și dovedească nevinovăția pentru a putea să-și continue cariera. Până să afle decizia oficială însă, Simona Halep se antrenează. A făcut-o în Dubai și o face și acum, în Capitală.

În urmă cu câteva zile, fotoreporterii wowbiz.ro au surprins-o pe jucătoarea de tenis la baza sportivă Pescariu Sports And Spa din Capitală, unde, la orele prânzului, tenismena pregătea un antrenament, alături de unul dintre antrenorii ei.

Fostul lider mondial dă semne că nu renunță și se antrenează din greu pentru a se menține în formă, chiar dacă, momentan, nu poate reveni în circuit din cauza scandalului de dopaj în care este implicată.

Citește și Imagini inedite cu Simona Halep în București. Bărbatul a condus-o până la mașină după ce au fost la o bază exclusivistă!

Unde a fost surprinsă Simona Halep înainte de Sărbători
Simona Halep

Ce purta Simona Halep?

Simona Halep a apărut îmbrăcată lejer, cu un hanorac și cu o geacă deasupra. În partea de jos, acesta a îmbrăcat o pereche de pantaloni și s-a încălțat cu adidași, marca Nike.

Sportiva a fost surprinsă cum se dă jos din autoturism, deschide portbagajul și își scoate echipamentul, iar mai apoi își ia în mână cele două rachete și încălțările de sport și se îndreaptă spre bază. Imaginile cu fostul lider mondial sunt disponibile AICI.

După încheierea turneului Australian Open, jucătoarea a căzut pe poziția a 15-a, fiind depășită de Beatriz Haddad Maia (14), Petra Kvitova (13) și Jelena Ostapenko (12). În momentul în care a primit vestea că va fi suspendată provizoriu din tenis, Simona Halep ocupa poziția a noua în clasament.

Citește și Imagini uitate cu Simona Halep înainte de operația de micșorarea bustului. Cum arăta sportiva pe vremea când avea un decolteu generos. Galerie Foto!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...