Gestul pe care l-a făcut familia Iorgulescu, înainte să-l scoată pe Mario din țară. Mesajul special transmis polițiștilor

bogdan 25.09.2019, 12:00
Gestul pe care l-a făcut familia Iorgulescu, înainte să-l scoată pe Mario din țară. Mesajul special transmis polițiștilor

Vestea că Mario Iorgulescu a părăsit țara a luat prin surprindere pe toată lumea, având în vedere că tânărul este urmărit penal pentru ucidere din culpă şi conducerea sub influenţa alcoolului. Cu toate astea, înainte de a-l transfera pe fiul său la un alt spital din Europa, Gino Iorgulescu, șeful de la Liga Profesionistă de Fotbal, le-a transmis un mesaj important oamenilor legii.

Ce le-a spus Gino Iorgulescu polițiștilor, înainte de a-l scoate pe Mario din țară

Sunt momente grele pentru familia tânărului care și-a pierdut viața în accidentul rutier de pe 8 septembrie, dar este o perioadă extrem de dificilă și pentru familia Iorgulescu, al cărei fiu, Mario, se zbate între viață și moarte.

Tocmai pentru a-l ajuta să-și revină, părinții acestuia au luat decizia de a-l transfera la un alt spital, respectiv de a-l duce în Italia.

Mario Iorgulescu a părăsit Spitalul Elias în dimineața zilei de 23 septembrie, însă înainte de asta, Gino Iorgulescu i-a asigurat pe polițiști că vor coopera în ancheta deschisă.

”Omul le-a spus polițiștilor că nu se va sustrage legii, că va coopera normal, nici gând de alte lucruri, dar în acest moment, primordial este să îi salveze viața lui Mario”, au dezvăluit o serie de apropiați, citate de wowbiz.ro.

„Am vorbit cu colegii de la Parchetul Tribunalului Capitalei. Starea dânsului este una foarte precară de sănătate.

Procurorul nu putea împiedica, nu aveam nicio pârghie să împiedicăm scoaterea nu lui din ţară, transferul la o altă unitate spitalicească, unde familia a considerat că este îngrijit mai bine (…) Viaţa ne-a demonstrat că în societatea de azi nimeni nu poate să fugă de răspunderea penală. Poate doar să facă puţină condiţie fizică”, a fost declarația procurorului general Bogdan Licu referitor la cele întâmplate.

Mario Iorgulescu se află în continuare sub atenția medicilor specialiști. Starea lui este una critică
Mario Iorgulescu se află în continuare sub atenția medicilor specialiști

Ce spune familia victimei despre transferul lui Mario Iorgulescu

Tatăl lui Dani Vicol, tânărul de 24 de ani care și-a pierdut viața în urma accidentului rutier de pe 8 septembrie din Capitală, spune că are încredere în justiție și așteaptă soluționarea anchetei.

Transferul lui Mario Iorgulescu din Spitalul Elias către un alt spital din afara țării, fără vreo comunicare publică, pare un lucru făcut pe furiș, este de părere Iulian Vicol.

„Mi se pare ceva pe furiș. Trebuia să anunțe, să spună cuiva, nu doar să-l ia din spital și… Nu știu dacă ar putea scăpa de lege, pentru că legea oricum trebuie să-și facă treaba. Și eu am încredere și sper ca cei care mă aud să-și facă treaba”, a declarat Iulian Vicol într-un interviul pentru Știrile TVR.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe