EXCLUSIV

Gestul neobişnuit făcut de Liviu Vârciu la botezul fiului său. Artistul, pregătit de marea petrecere EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 16.09.2021, 19:37
Gestul neobişnuit făcut de Liviu Vârciu la botezul fiului său. Artistul, pregătit de marea petrecere EXCLUSIV

După ce și-a lansat cu succes filmul în care a investit o mică avere, Liviu Vârciu se află acum în fața unui alt eveniment important, de data aceasta pe plan personal.

Totul despre petrecerea de botez a băiețelului lui Liviu Vârciu. Artistul va cânta pentru juniorul său

Liviu Vârciu și Anda Călin, partenera sa de viață și mama celor doi copii ai artistului, fac petrecere mare pentru 200 de invitați, mâine, pe data de 17 septembrie, la un local de fițe din capitală, la care sunt așteptați și toți colegii artistului, care au jucat în filmul său, “Zăpadă, ceai și dragoste”, lansat recent la Cinema Băneasa. Printre aceștia se numără și Alina Pușcaș, Pepe, Dan Negru și Nea Marin. Motivul? Artistul își va sărbători fiul, după ce acesta a fost creștinat, anul trecut, pe 3 octombrie, fără a avea atunci parte de o petrecere de botez, din cauza pandemiei.

Creștinat în cerc restrâns

La biserică, fericitul cuplu și-au creștinat băiețelul doar în prezența câtorva invitați, și a fetiței lor.

A fost un eveniment privat, doar în famile. Suntem în pandemie, nu avem voie să fim foarte mulți, tocmai de asta a fost doar familia mea și cam atât. A fost bine, gata, avem un creștin acasă, vă mulțumesc, vă pup cu mare drag și aveți grijă de voi. Si faceți copii, mă, a declarat Liviu în acel moment.

Mâncăruri și băuturi alese

În ceea ce privește petrecerea din acest week-end, care va avea loc la restaurantul Ambassador, Liviu va fi cel care va întreține atmosfera. Artistul ne-a mărturisit că și el va urca pe scenă. ”Da, voi cânta și eu”, a adăugat acesta. Meniul va fi unul ales, cu specialități pentru toate gusturile, inclusiv cu pește și sarmale, iar tortul va reprezenta elementul surpriză. Liviu a fost cel care s-a ocupat de programul artistic, iar iubita sa, Anda, de tot ce ține de tematică, decor și… mâncare.

Aceiași nași ca ai fetiței

În ceea ce privește nașii băiețelului, Liviu Matei, aceștia sunt aceiași care i-au botezat și fetița, Liviu însuși declarând:

Nașii sunt niște prieteni de-ai noștri foarte buni, ne știm de mulți ani. Am zis că ei vor fi nașii noștri de acum încolo, câți copii vom avea sau dacă ne vom căsători. Îmi doream foarte tare si un băiețel. Nu am programat nimic, cum nu am programat-o nici pe Anastasia.

Liviu Vârciu, la botezul fiului său
Liviu Vârciu, alături de Anda călin, partenera sa de viață

Ce va face după petrecere

Liviu și Anda Călin sunt împreună din anul 2016 și sunt părinții a doi copii, Anastasia și Liviu Matei. După mai multe despărțiri și împăcări, ei s-au mutat împreună, în 2019, în vila actorului. S-au cunoscut într-un restaurant, Liviu fiind cel care a făcut primul pas.

După petrecerea de botez, Liviu intenționează să se ocupe serios de-un alt proiect drag lui, mai precis trupa L.A.

Mergem acolo unde suntem chemați. Lumea se bucură să ne vadă, chiar dacă în trupă mai sunt doar eu și Adi. Ultima oară am fost la Pitești, unde ne-am simțit foarte bine, a fost ca pe vremuri, a adăugat acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe