VIDEO EXCLUSIV

Gestul la care recurg copiii Elenei Gheorghe de fiecare dată când artista trebuie să plece de acasă. „Acum s-au mai obișnuit”. VIDEO EXCLUSIV

Iulia Statie 27.09.2022, 20:47
Gestul la care recurg copiii Elenei Gheorghe de fiecare dată când artista trebuie să plece de acasă. „Acum s-au mai obișnuit”. VIDEO EXCLUSIV

Elena Gheorghe se bucură de o carieră explozivă, dar și de o familie superbă, iar cei doi copii, Nicholas și Amelie, îi fac fiecare zi mai frumoasă. Într-un interviu în exclusivitate pentru Impact.ro, frumoasa artistă ne-a povestit ce fac micuții ei de fiecare dată când este nevoită să plece de acasă. Cei doi ascund cheia pentru a se asigura că părinții rămân în locuință și îi sună destul de des pentru a-i chema înapoi, căci dorul de mamă și de tată nu îl poate alina nimeni.

Elena Gheorghe, despre copiii ei: “Ne sună foarte des să ne întrebe când venim acasă”

De asemenea, vedeta, aflată la Romanian Music Awards, eveniment organizat la Râmnicu Vâlcea, ne-a spus și ce reacție au micuții ei în momentul în care fanii, care o adoră, vin să o îmbrățișeze după fiecare concert.

Elena Gheorghe este cunoscută și pentru silueta ei perfectă și reușește să se întrețină în formă mâncând sănătos. Cântăreața a renunțat la carne, savurând doar pește, iar de la brânzeturi se abține și servește doar telemea din când în când.

Elena, ce bine arăți! Ce secrete ai?

Elena Gheorghe: Nici nu știu dacă am niște secrete, doar mă hidratez, merg pe la sală, încerc să mănânc cât mai sănătos și iubesc. Cred că asta este rețeta clasică, care te face să te simți bine.

Citește și Elena Gheorghe, decolteu îndrăzneţ la 37 de ani. Fanii au complimentat-o pentru felul în care arată. Foto!

Elena Gheorghe
Elena Gheorghe

Ce alimente nu consumă

Ai scos vreun aliment din mesele tale? Este ceva ce nu consumi?

Elena Gheorghe: Mai multe am scos. În primul rând carnea, nu mai mănânc decât pește. Brânzeturi, foarte rar, doar telemea. Încerc să mănânc cât mai puțin procesat, adică mai pe natural, mai pe crud, mai pe nefiert, neprăjit.
Practic, mănânci foarte sănătos.

Elena Gheorghe: În fiecare dimineață îmi prepar sucul de țelină apio, pe care țin neapărat să îl beau și din motive de beauty, dar și ale sănătății, este extraordinar.

Ce fac micuții?

Elena Gheorghe: Ce să facă, sunt acasă, Amelita este puțin răcită, sper să se simtă mai bine, sunt puțin emoționată din această cauză. Acum cu școala, grădinița, și-au reluat activitățile, sunt “fericiți”. (râde) Le-a plăcut tare mult în vacanță și acum cred că resimt cumva perioada aceasta atât de aglomerată, cu atât de multe activități, cu școală, cu fotbal, cu pian, cu balet, cu toate cele.

Ce îi fac micuții ei când pleacă de acasă

Dar cum sunt când mami pleacă de acasă?

Elena Gheorghe: În primul rând îmi ascund cheia și nu mă lasă să ies din casă. În al doilea rând, ne cam sună. Ne sună foarte des să ne întrebe când venim acasă.

Acum s-au mai obișnuit pentru că în vara aceasta chiar am lipsit foarte mult timp de acasă, am avut foarte multe evenimente. Așa este, dorul de mami și de tati nu poate să îl înlocuiască nimeni.

Au TikTok?

Elena Gheorghe: Să știi că Nicholas are TikTok, dar nu are acces la telefon tot timpul. Adică în weekend câte puțin. Chestia asta am făcut-o să fie o regulă și să nu trebuiască să îi spunem noi lucrurile acestea.

Încearcă mai mult să comunice cu prietenii lui, să se joace cu ei decât să stea pe rețelele de socializare sau pe jocuri. Am încercat să îi explicăm și ușor, ușor a înțeles.

Te întreb pentru că este nebunie cu generația nouă și vreau să știu dacă te roagă să le faci poze cu artiștii noi.

Elena Gheorghe: Nu. Ei nu sunt așa, dacă vor o poză, o vor pentru ei, nu să se afișeze undeva. O vor pentru ei ca amintire, să își aducă aminte că s-au întâlnit cu nu știu cine. Cu Dorian, spre exemplu, că Nicholas are o fotografie cu Dorian.

Copiii Elenei Gheorghe, uimiți de reacția pe care o au fanii când o văd pe mama lor

Au și ei idolii lor, deci.

Elena Gheorghe: Bineînțeles, au și ei oamenii lor, pe care îi admiră.

Bine, totuși, mama rămâne mama.

Elena Gheorghe: Mama este mama. Ei oricum, cumva, când vin la concerte, sunt puțin uimiți de reacția oamenilor vis-à-vis de mine. Oamenii se simt cumva foarte familiari în prezența mea, cunoscându-mă de foarte mult timp, au impresia că suntem super apropiați și câteodată vin, mă îmbrățișează, mă pupă.

Și eu sunt șocată, dar am văzut asta în mutrițele lor când au văzut: “Mami, dar tu îi cunoști pe oamenii aceștia?”. Zic: “Mami, nu îi cunosc!”. “Dar ei te cunosc pe tine, că au venit să te îmbrățișeze!”. Și atunci le explic cumva și au înțeles. Câteodată mai zic: “Dar trebuie să mai faci multe poze?”.

Citește și Elena Gheorghe, adevărul despre familia ei. Ce s-a întâmplat între artistă și fratele ei în copilărie!

Urmăriți Impact.ro și pe