Gestul ciudat pe care Florin Piersic îl face de ziua lui. Marele actor va împlini 86 de ani (Exclusiv)

Andra Daoud 27.01.2022, 10:23
Gestul ciudat pe care Florin Piersic îl face de ziua lui. Marele actor va împlini 86 de ani (Exclusiv)

La 86 de ani, Florin Piersic rupe tradiția și a ales un mod inedit de a-și sărbători ziua de naștere. Îndrăgitul actor obișnuia să își sărbătorească aniversarea pe scenă, însă anul acesta a ales să facă ceva diferit. Se pare că pandemia l-a determinat pe Florin Piersic să își schimbe planurile și să treacă de la o extremă la alta. Unde va fi marele actor de ziua lui.

Gestul ciudat pe care Florin Piersic îl face de ziua lui

Florin Piersic împlinește astăzi, 27 ianuarie, venerabila vârstă de 86 de ani. Celebrul actor a rupt însă tradiția de a-și petrece aniversarea aproape de public, fie pe scenă, fie în platoul unei televiziuni, și a ales să se retragă departe de civilizație și de tehnologie. Potrivit unei surse apropiate actorului, acesta își petrece ziua de naștere în munți, fără telefon, după ce s-a retras la cabana sa din zona Clujului.

Este al doilea an când Florin Piersic preferă să fie discret de ziua lui de naștere. În 2018 a jucat pe scena de la Constanța cu o zi înainte de aniversare, iar un an mai târziu s-a aflat pe scena de la CLuj, în cinematograful care îi poartă numele. Odată cu începutul pandemiei însă, istoria nu s-a mai repetat. În 2020 a fost prezent în studioul unei televiziuni, însă un an mai târziu s-a retras din atenția publicului și se pare că același lucru a făcut și anul acesta.

El, care a iubit scena atât de mult și încă o mai iubește, va face și anul acesta, de ziua lui, ce a făcut și anul trecut. Se va retrage aproape sigur la cabana sa din zona muntoasă a Clujului. Se stabilește acolo cu câteva zile înainte de data de 27 ianuarie și rămâne cam până la finele lunii.

E modul lui probabil de a se apăra de noi, ceilalți. De cei care nu avem întotdeauna răbdarea și tactul necesar de a interacționa cu cei din jur”, a declarat o sursă din anturajul său pentru Playtech.ro.

Gestul ciudat pe care Florin Piersic îl face de ziua lui. Marele actor va împlini 86 de ani (Exclusiv)
Florin Piersic împlinește astăzi 86 de ani

Florin Piersic nu va fi accesibil nici la telefon

În ziua în care multă lume ar vrea să îl sune să îl felicite pentru aniversare, se pare că Florin Piersic va fi greu accesibil. În zona în care se află cabana lui, la munte, semnalul telefonic este foarte slab. Nu este exclus să lase însă un mesaj înregistrat pentru toți cei care vor să-i ureze de bine.

Marele actor a explicat anul trecut că a ales să se retragă pentru o perioadă din atenția publică, după ce și-a pierdut un prieten drag. A postat, la vremea respectivă, un mesaj pe Facebook, unde și-a justificat retragerea.

An de an, televiziunile, presa și mai ales voi, publicul, m-ati sărbătorit, m-ati răsfățat, m-ați aplaudat. Eu am primit o mare de flori, vorbe minunate și toată iubirea voastră.

Anul ăsta, aveam în plan o altfel de întâlnire. Știți că a devenit aproape o tradiție să îmi petrec ziua de naștere pe scenă, cu voi alături. M-am gândit mult la asta. Și acum vine marele «Dar». Copii, e prea multă tristețe în lume. Vă rog să aveți grijă de voi și de cei din jurul vostru. Fiți buni unii cu alții și la anul facem o sărbătorire și pentru 85, și pentru 86 la un loc!” scria marele actor în mesajul de anul trecut.

Florin Piersic joacă de peste 12 ani în aceeași piesă cu mare trecere la public. El este coleg de scenă cu Medeea Marinescu, în spectacolul „Străini în noapte”, în regia lui Radu Beligan. Spectacolul umple și acum sălile, la 12 ani de când s-a jucat pentru prima dată.

Urmăriți Impact.ro și pe