Gest extrem făcut de Adina Bourceanu. De ce s-a ras în cap soția lui Alex Bourceanu-FOTO

Mirabela Vasile 10.10.2020, 14:01
Gest extrem făcut de Adina Bourceanu. De ce s-a ras în cap soția lui Alex Bourceanu-FOTO

Gest extrem făcut de Adina Bourceanu. Femeia a reușit să șocheze pe toată lumea doar cu puțin timp în urmă. Aceasta a publicat pe contul personal de Facebook o fotografie în care este complet rasă în cap. Imaginea a surprins toți fanii, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Fotografia s-a viralizat în scurt timp.

Ce gest extrem a făcut de fapt Adina Bourceanu. Fanii au rămas uluiți

Adina Bourceanu, soția lui Alex Bourceanu, a surprins pe toată lumea pe pagina sa de socializare cu un nou look. Vedeta a publicat o postare, iar dacă nu am știi că ne aflăm pe pagina ei de socializare nici nu ne-am fi dat seama cine se află în fotografie.

Soția lui Bourceanu a fost surprinsă fără pic de păr în cap. De altfel, schimbarea nu pare deloc să fie editată, ci chiar o transformare de look. Aceasta și-ar fi doritschimbarea de mult timp, după cum spune chiar ea.

”Fără filtre, fara teamă, fara regret! Mi-am dorit mereu ca o dată în viață să ma rad în cap. Am facut-o acum!”, a scris Adina Bourceanu pe contul său de Instagram. Postarea a strânit multe reacții din partea prietenilor virtuali, care i-au spus că îi stă foarte bine și că este o schimbare de look benefică!

Adina Bourceanu s-a ras in cap
Adina Bourceanu s-a ras in cap

Adina Bourceanu s-a cunoscut cu soțul ei în urmă cu 16 ani

Adina Bourceanu s-a cunoscut cu fotbalistul acum aproape două decenii. Cei doi au o poveste frumoasă de dragoste. Aceștia s-au cunoscut întâmplător, însă așa au reușit să-și formeze familia la care au visat dintotdeuna.

„Ne-am cunoscut acum 16 ani şi ceva. L-am cunoscut pe stradă, în faţa casei lui, juca fotbal pe zăpadă. Am fost amici câteva luni, după care am început să fim iubiţi, ne plimbam, vorbeam, eu aveam 14 ani, genul ăla de primă relaţie. Ne-am mutat împreună destul de repede, după 2 ani şi ceva. I-am zis mamei, am rămas împreună de tot…”, spune ea în urmă cu mai mult timp!

Alex Bourceanu s-a căsătorit cu Adina în 2014, iubita sa din adolescență. Cei doi aveau deja 2 copii împreună, însă femeia era nemulțumită că are kilograme în plus.

Fără să mai stea pe gânduri, femeia a decis să apeleze într-un final la o operație de micșorare a stomacului, iar în prezent arată aproape de perfecțiune. Femeia a plătit aproape 6.000 de euro pe operația estetică. Mai mult, Adina și-a armonizat silueta și și-a modelat sânii cu ajutorul implanturilor de silicon după care și-a înlăturat excesul de piele rezultat în urma slăbitului.

 

Urmăriți Impact.ro și pe