Gerard Pique trebuie să joace cu numele Shakirei pe tricou. Lovitura neașteptată din partea fostei partenere

Ana Anitoiu 20.10.2022, 10:34

Gerard Pique ar putea fi nevoit să joace în curând cu numele Shakirei pe tricou. Fosta sa parteneră de viață, cu care are doi fii, i-a dat o lovitură neașteptată. La mijloc se află o sumă uriașă de bani.

Motivul pentru care Gerard Pique ar trebui să joace cu numele Shakirei pe tricou

Gerard Pique ar putea ajunge în această situație în contextul în care echipa la care joacă el, Barcelona, a semnat un parteneriat cu Spotify prin care mari artiști se promovează în schimbul unor sume foarte mari de bani.

Barcelona a semnat un parteneriat de peste 300 de milioane de euro cu Spotify, cel mai mare portal de streaming din lume. În meciul pe care echipa l-a pierdut în weekend cu Real Madrid, scor 1-3, formația a evoluat cu logo-ul rapperului canadian Drake, în forma unei bufnițe.

Drake este primul din istorie care a ajuns la 50 de miliarde de stream-uri pe Spotify. Shakira s-ar număra printre următorii artiști care ar putea fi promovați în acest fel, în contextul în care ea este cea mai populară cântăreață latină de pe Spotify, ajungând recent la un miliard de stream-uri pentru melodia „Hips don’t lie”, potrivit Daily Mail.

Gerard Pique trebuie sa joace cu numele Shakirei pe tricou
Gerard Pique si Shakira (stanga). Fotografia pe care au editat-o internautii pentru a-l ironiza pe Gerard Pique (dreapta)

Gerard Pique, ironizat pe internet

Conform jurnalistului Moises Llorens, ar exista deja o înțelegere între Barcelona și Shakira, iar în scurt timp logo-ul cântăreței ar putea fi pus pe echipamentul acestei echipe de fotbal.

Gerard Pique a fost ironizat pe internet pentru această situație în care ar putea ajunge. Internauții au editat o fotografie cu tricoul lui pe care au pus numele fostei sale partenere de viață, iar unii dintre ei și-au propus să asculte melodiile Shakirei pe Spotify în fiecare zi, astfel încât fotbalistul să ajungă nevoit să apară cu numele sau simbolul ei pe echipament.

Aceasta nu ar fi singura lovitură pe care Gerard Pique ar urma să o primească de la Shakira, de care s-a despărțit după mai bine de un deceniu. Cântăreața va lansa în curând un nou single, „Monotonia”, despre care se spune că este inspirat chiar din viața celor doi.

Fotbalistul Gerard Pique, în vârstă de 35 de ani, care are doi fii cu Shakira – Milan, de nouă ani, și Sasha, de șapte ani – are în prezent o relație cu o tânără în vârstă de 23 de ani, Clara Chia Marti.

Ce s-a întâmplat cu celebra trupă Trident?
Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...