Georgiana, eliminată de la Survivor. Cum de au votat-o oamenii la Antena 1, dar nu și la Kanal

Emanuela Pană 13.02.2021, 08:56

Drumul Georgianei în competiția Survivor România 2021 a luat sfârșit după ce publicul nu i-a oferit voturile necesare pentru a mai rămâne în competiția din Republica Dominicană. Cel ce a propus-o spre eliminare a fost chiar Jador, preferatul celor de acasă, cu care „faimoasa“ a mai avut divergențe. Înainte de ieșirea din concurs, Georgiana Lupu a transmis un mesaj dureros.

Georgiana, eliminată de la Survivor

Georgiana Lupu a părăsit echipa Faimoșilor și, totodată, competiția din Dominicană, după ce a fost nominalizată de cântărețul de manele, Jador. Concurenta a avut cele mai puține voturi din partea publicului, astfel că „faimoasa“ Alexandra Stan și Musty și Marilena, din echipa Războinicilor, propuși și ei spre eliminare, au răsuflat ușurați.

Cu toate că îi promisese că nu o va propune niciodată spre eliminare, Jador a ținut să precizeze că aceasta ar fi decizia corectă. Georgiana a mărturisit că a fost puțin surprinsă de decizia artistului, iar asta doar pentru că Jador îi promisese altceva. Totuși, la rândul ei, concureanta a admis că decizia a fost una întemeiată.

Nu o să fiu corect, pentru că o să votez așa cum nu simt și nu ar trebui să o fac, dar o s-o fac pentru că așa e corect. Deși am promis că nu o s-o votez niciodată, o s-o votez chiar dacă mi se pare cea mai bună inimă dintre toți, o s-o votez pe Georgiana“, a explicat Jador.

Tânăra de 24 de ani, din Bacău, a ținut să le mulțumească Faimoșilor pentru șansa pe care i-au acordat-o în momentul în care a fost nevoită să plece din echipa Războinicilor.

Mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa cât am putut. Consider că lucrul ăsta mă face mai puternică şi plec cu fruntea sus. Sunt mândră de mine pentru ce am realizat aici.

Îmi cer iertare dacă i-am supărat, le mulţumesc fiindcă mi-au acordat o şansă. Mă doare că ştiu că aş mai fi rezistat. Am învăţat la Survivor să supravieţuiesc, să înţeleg oamenii, să apreciez pe fiecare în parte.

Am rămas cu amintiri frumoase, e o competiţie grea, în care face faţă doar cine lasă de la el, pentru că suntem caractere diferite. Sper să mă revăd cu o parte dintre ei şi sper ca unul dintre ei să câştige Survivor România“, a spus Georgiana, înainte de a părăsi competiția.

Citește și: Alexandra Stan de la Survivor România tocmai a primit o lovitură grea. Prezentatorul emisiunii i-a dat vestea

De ce nu a mai susținut-o publicul

Ediția din 8 ianuarie a celui mai intens reality-show a fost un una dificilă atât pentru Faimoși, cât și pentru Războinici, având în vedere că unii dintre membrii celor două echipe au simțit, din nou, fiorii eliminării. Bătălia de aseară s-a dat pe un traseu dificil, care i-a pus în dificultare pe anumiți concurenți, iar miza a fost uriașă: scrisori de la cei dragi, de acasă.

Georgiana Lupu a părăsit competiția Survivor România 2021
Georgiana Lupu a părăsit competiția Survivor România 2021

Războinicii, care au ieșit câștigători, s-au bucurat până la lacrimi de mesajele scrise de persoanele iubite, însă situația s-a schimbat radical când au aflat numele concurentei care v-a părăsi competiția. Inițial, Georgiana Lupu a fost una de-a lor, dar în urma unui scandal de proporții cu Musty Camara, concurenta a fost scoasă din echipa. A primit, însă, o nouă șansă, aceea de a li se alătura Faimoșilor.

Ediția de aseară nu reprezintă prima ocazie în care tânăra ajunge la „mâna publicului“, căci, anul trecut, Georgiana Lupu a participat și la sezonul 9 al emisiunii „iUmor“, fiind una dintre finaliste. Cu toate că a făcut spectacol în audiții, concurenta a venit cu un bagaj de emoții în marea finală.

Pare-se că publicul a apreciat mai mult umorul Georgianei decât calitățile ei sportive, astfel că „faimoasa“ a părăsit concursul Survivor cu mult înainte de marea finală.

Nu îmi vine să cred că am ajuns până aici. Mă bucur tare mult că m-a votat publicul, iar faptul că am ajuns până în finala este pentru mine un lucru foarte important, mi-a făcut o bucurie foarte mare. Eu cred că iUmor este un pas mare pentru mine. Sunt mândră de ceea ce am realizat până acum și am realizat singură, fără familie sau prieteni. Mi-am demostrat mie că pot să ajung sus“, spunea Georgiana Lupu despre prestația sa de la emisiunea de umor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...