George Ivașcu, despre Anghel Damian și Lia Bugnar. Ce relație au cei doi acum: „E important să se știe lucrul acesta”/ EXCLUSIV VIDEO

Andreea Archip 26.12.2023, 11:29
George Ivașcu, despre Anghel Damian și Lia Bugnar. Ce relație au cei doi acum: „E important să se știe lucrul acesta”/ EXCLUSIV VIDEO

George Ivașcu îl interpretează pe Pelicanu’, unul dintre personajele cheie din serialul Clanul de la Pro TV, actorul dezvăluind pentru Impact.ro că se filmează sezonul al patrulea, care reprezintă și finalul acestui proiect grandios. Scenariul este semnat de Lia Bugnar și Anghel Damian, care, continuă să lucreze armonios împreună, după despărțire. Actorul a creionat, pentru Impact.ro și cum arăta Crăciunul din copilăria sa, povestindu-ne și despre cadouri.

George Ivașcu: “Scenariul scris de Anghel Damian și Lia Bugnar, că e important să se știe lucrul acesta, suportă modificările acestei povești care continuu se actualizează”

George Ivașcu a precizat că după zilele libere de sărbători, pe care le va petrece în compania soției sale, Alice Barb, se va întoarce pe platourile de filmare la Clanul.

Vă așteptați acum un an să fie atât de multe sezoane la Clanul? Să evolueze povestea și să devină atât de complexă?

Nu ne așteptam, dar ne doream. Știu că investiția fiecărui participant de la machiaj, la sunet, nu numai a actorilor, a fost făcută cu atât de multă dorință de a reuși încât, iată, că munca tuturor, a echipei întregi a dat acest rod și iată-ne deja că am început sezonul 4.

Scenariul a suferit cumva schimbări în funcție de feedback-ul publicului?

Nu știu dacă neapărat de feedback-ul publicului, dar cu siguranță scenariul scris de Anghel Damian și Lia Bugnar că e important să se știe lucrul acesta suportă modificările acestei povești care continuu se actualizează, poate nu neapărat cu feedbackul publicului, dar se actualizează cu existențele personajului.

Personajul meu, Pelicanu, ca să dau un exemplu, de unde era doar mâna a doua la Tătutzu, era așa un soi de locotenent în mafie, și-a făcut propriul clan, adică Peliclanul.

Ce v-a frapat până acum la personajul dvs? Ați simțit nevoia să îi aduceți niște schimbări pe lângă scenariu?

În primul rând, ce mi-a plăcut foarte tare este că are umor. Acest individ care prima dată te face să râzi, de fapt el îi ucide pe toți, aruncă în aer totul, e un soi de personaj care de fapt strică tot ce se poate și eu aș putea spune că m-a fascinat cel mai tare faptul că este un supraviețuitor.

Încheiați anul cu o vacanță?

Având foarte multe lucruri de făcut, pentru mine vacanța este ceva de dicționar, adică trebuie să mă uit în dicționar ce înseamnă vacanță. Vacanța va fi probabil acele zile libere pe care le voi petrece evident cu familia și în care mă voi odihni, dar cu foarte puține zile libere, noi vom filma în continuare la sezonul 4 din Clanul.

George Ivașcu: “Ajutam fie ținând ligheanul în care se frământa coca, fie puneam masa”

Ce amintiri aveți legate de Crăciun din perioada în care erați copil? Îi scriați scrisori Moșului?

De Crăciun evident că petreceam cu bunicii, cu familia. Cele mai frumoase amintiri sunt acelea că eu, care nu mă pricepeam la absolut nimic, ajutam fie ținând ligheanul în care se frământa coca, fie puneam masa, adică micile implicări în ceea ce înseamnă sărbătoarea de Crăciun. Dar cel mai important, toate amintirile – orice aș spune acum și nu aș mai termina – sunt legate de familia mea.

Dar primeați cadouri? Venea moșul?

Întotdeauna venea moșul. Cele mai frumoase bucurii, care ne însoțesc pe fiecare dintre noi în preajma sărbătorilor când te gândești ce cadouri să iei, ce cadouri vei primi.

E un soi de stare de efervescență, când știi că te gândești să bucuri pe cineva. Și cam asta era de fapt rostul, eu nefiind dintr-o familie cu mulți bani, din contră, aș putea spune o familie modestă, ăsta era cel mai frumos lucru pentru că adunau bani în așa fel încât toată lumea să fie fericită.

Ați păstrat bucuria cumpărării cadourilor în primul rând pentru Alice.

Da, dar Alice e întotdeauna cea care face primul pas. E mult mai atentă la lucrurile astea. Evident eu nu uit să cumpăr cadou, asta sigur, dar sunt tot timpul pus în situația: uau, ce i-ar plăcea? Ce nu i-am luat? Ce ar bucura-o?

Și asta iarăși face parte din bucuria aceea de a fi împreună cu cineva și anume să te gândești destul de mult timp la acea persoană și la ce ar bucura-o cel mai tare.

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Urmăriți Impact.ro și pe