George Burcea, declarație halucinantă pentru Viviana: “Ești drogul meu neinterzis”

Stan Filon / 22.10.2020, 13:05

George Burcea nu mai ascunde deloc relația de iubire pe care o are cu Viviana Sposub. Actorul i-a făcut o declarație de iubire focoasei brunete, pe care a urcat-o atât pe Instagram, cât și pe Facebook. Totul s-a petrecut pe melodia lui Connect-R, “Drogul Meu Neinterzis”.

George Burcea i-a făcut o declarație de dragoste Vivianei Sposub

Actorul George Burcea a făcut publică o poză în care își mărturisește dragostea pentru Viviana Sposub. În instantaneul respectiv, frumoasa brunetă privește un apus superb de pe acoperiș, iar fotografia o puteți vedea în galeria Foto. Fostul soț al Andreei Bălan a ales una dintre melodiile lansate de Connect-R în colaborare cu Nane, respectiv “Drogul Meu Neinterzis”. Mulți dintre fanii celui mai nou cuplu din showbizz sunt de părere că versurile single-ului spun totul despre relația lor.

“Noi suntem droguri / Nici măcar nu ne placem, dar ne place ce facem / Noi suntem droguri / Nici măcar nu vorbim, de ce să vorbim că deja ne simțim / Droguri /  Tu și cu mine, facem un rău care ne face bine / Uuu… și nici legea firii nu poate să pună cătușe iubirii” sunt primele versuri ale melodiei la care Connect-R a lucrat împreună cu Nane. Iar refrenul sună astfel: “Faci tu ceva ce-mi place mie / Faci tu ceva de nu-ți rezist / Tu ești si rău, dar ești și bine / Ești drogul meu neinterzis /Ești cel mai dulce compromis!” – puteți asculta piesa imediat ce dați play la video-ul de mai jos.

George Burcea, declaratie de dragoste pentru Viviana Sposub, drogul su neinterzis
George Burcea, declaratie de dragoste pentru Viviana Sposub, drogul su neinterzis

Viviana Sposub și George Burcea au rămas fără gust și fără miros

Viviana Sposub nu s-a lăsat mai prejos și i-a întors declarația lui George. Aceasta a distribuit imediat fotografia pusă de partenerul ei pe rețelele de socializare. Cei doi iubiți s-au izolat în aceeași casă după ce au fost testați pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Din păcate, George Burcea și Viviana Sposub au început să se resimtă după infectarea cu noul virus, potrivit profinews.ro. Cei doi au rămas fără gust și fără miros, dar se simt bine, momentan, după cum chiar ei au declarat. Au avut și un mesaj pentru cei care spun că virusul este o înșelătorie.

”Văd că din ce în ce mai mulți oameni sunt diagnosticați cu acest virus. Noi am fost norocoși până acum, deoarece nu ne-am simțit rău. Doar că ne-a dispărut mirosul și gustul, însă pentru mulți alții situaia este foarte gravă.

Cu toate acestea, văd pe rețelele de socializare mesaje care spun că nu există niciun virus. Vreau să le transmit acestora că trebuie să aibă încredere în autorități și să facă tot ce pot să stea departe de acest virus. Să poarte mască de protecție și să facă totul pentru a nu se infecta”, a spus George Burcea la emisiunea Vorbește Lumea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI