George Burcea credea că a dat lovitura la Antena 1, dar a avut parte de o dezamăgire crâncenă. Ce a pățit fostul soț al Andreei Bălan

Stan Filon 22.08.2020, 14:18
George Burcea credea că a dat lovitura la Antena 1, dar a avut parte de o dezamăgire crâncenă. Ce a pățit fostul soț al Andreei Bălan

George Burcea, încă soțul în acte al Andreei Bălan, a crezut că a dat lovitura la Antena 1! Actorul spera să devină și mai popular în România, dar să-și rotunjească bine de tot și veniturile, însă soarta i-a fost potrivnică și de data aceasta.

George Burcea a vrut rolul principal într-un nou serial marca Antena 1, dar nu l-a obținut

Antena 1 pregătește în mare secret un nou proiect care a adunat din nou crema actorilor de la noi și o echipă de nota 10. este vorba despre un serial care se anunță a fi un adevărat fenomen, iar soțul Andreei Bălan spera să facă parte și el din distribuție.

George Burcea ar fi vrut să joace chiar rolul principal, însă a fost detronat de un actor de la Hollywood. Cel care a obținut rolul principal este Romeo Visca, cu roluri la activ în filme și seriale de peste hotare, potrivit click.ro.

George Burcea a vrut rolul principal într-un nou serial marca Antena 1, dar nu l-a obținut
George Burcea a vrut rolul principal într-un nou serial marca Antena 1, dar nu l-a obținut. Cel care a obținut rolul a fost Romeo Visca (foto)

George Burcea a acceptat să apară în reality-show-ul Ferma, de la Pro TV

Antena 1 vrea să-și surprindă păcut telespectatorii cu o nouă producție. Aceasta va începe imediat după ce serialul  „Sacrificiul – Alegerea” se va sfârși.

Chiar dacă nu a obținut un rol în noul serial de la Antena 1, George Burcea a avut noroc, deoarece a fost acceptat în ograda Pro TV-ului, unde a fost cooptat în emisiunea „Ferma – orășeni versus săteni”, reality-show prezentat de Mihaela Rădulescu și care va începe în curând.

În urmă cu câțiva ani, George Burcea a mărturisit într-un interviu că el nu s-ar duce la reality-showuri pe bani puțini, așa că să nu audă de astfel de proiecte. Se pare că remunerația de la PRO TV a fost pe placul lui, deoarece salariul său ar ajunge undeva la două mii de euro pe lună.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...