Gata! Oana Matache a rupt oficial relația cu el. Cine este acum bărbatul care poate să-i devină soț

Badea Violeta 26.04.2023, 12:59

Sora Deliei Matache, Oana, a decis să se separe de tatăl copiilor ei, Răzvan Miheț, după un mariaj de aproximativ șase ani de zile. De altfel, blondina se află deja într-o relație cu un alt bărbat. Este vorba de Radu Siffredi, cel care până acum îi era doar amant. De ce spunem asta? Fiindcă Oana Matache abia acum a divorțat oficial de fostul ei partener de viață.

Oana Matache și Răzvan Miheț au divorțat oficial

Pe 28 mai 2017, Oana Matache își unea destinul cu Răzvan Miheț, bărbat cu care are o fetiță și un băiețel, pe Jessie și pe Bogdănel. Cei doi s-au căsătorit fiind extrem de îndrăgostiți unul de celălalt și fiind dornici să-și întemeieze o familie.

Numai că, între timp, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Mai mult decât atât, sora Deliei s-a și cuplat de mai bine de un an cu Radu Siffredi, un tânăr aspru criticat de mama blondinei.

Gina Matache a publicat pe contul său de Instagram mai multe mesaje la adresa actualului partener al Oanei. Femeia nu îl are deloc la inimă pe Radu Siffreti din cauza felului în care arată și din cauza comportamentului pe care acesta îl afişează în mediul online.

Cu toate astea, Oana Matache ține foarte mult la relația pe care o are cu tânărul. În plus, ea ar fi divorțat oficial înainte de Paște, în cel mai mare secret, la notar, potrivit celor de la Cancan.

Citește și Oana Matache, probleme cu Protecția Copilului din cauza lui Radu Siffredi? Detalii de ultimă oră!

oana matache si razvan mihet 2
Oana Matache si Razvan Mihet au divortat oficial

„E mai bine să lași copilul să-și trăiască experiențele”

În urma procesului, judecătorii ar fi decis ca custodia micuților să fie comună. În schimb, domiciliul copiilor ar fi rămas la mamă. Cu toate astea, Radu Miheț ar avea dreptul să vină și să-și viziteze micuții ori de câte ori dorește. Contactată de jurnaliști, mama Oanei nu a dorit să ofere prea multe detalii legate de divorțul fiicei sale.

„Voi știți cel mai bine care este situația lor (n.r: a Oanei și a soțul ei). Nu aș vrea să vă mai confirm nimic, apoi iarăși se supără pe mine. E mai bine să lași copilul să-și trăiască experiențele.

Atunci când sunt bune, sunt ale lui. Când sunt rele sunt tot ale lui. Sunt mari, sunt vaccinați. Aceasta rămăsese ultima problemă de rezolvat (n.r: divorțul).

Important e că fiecare își vede de treaba lui. Ei se înțeleg foarte bine acum, își cresc împreună copilașii”, a declarat interpretade muzică populară, în exclusivitate, pentru sursa citată mai sus.

Citește și Oana Matache a fost la un pas să fie iubita unui bărbat celebru. S-a întâmplat chiar la nunta Deliei!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...