EXCLUSIV

Garcea, surpriza momentului în Parlament! Mugur Mihăescu va candida pe listele AUR: „Nu mă tem!” EXCLUSIV

Alexandru Catalan 13.05.2023, 12:58

Mugur Mihăescu, „Garcea” din ”Vacanța Mare”, va candida pentru un post de parlamentar sau de europarlamentar, pe listele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR). Acest lucru se va întâmpla la următoarele alegeri, cele pentru anul viitor. Actorul ne-a vorbit, exclusiv pentru Impact.ro, despre implicarea sa în lumea politică.

”A venit vremea să fim egali, nu sclavi!”

Dacă va fi vorba despre o candidatură la alegerile europarlamentare, atunci Mugur Mihăescu va avea emoții chiar în primăvara viitoare. Dacă nu, atunci totul se va amâna pentru toamna anului 2024: „Cel mai probabil, voi încerca să candidez la un post de parlamentar sau de europarlamentar.

E nevoie de legi mai bune și mă gândesc că pot avea o contribuție pe partea asta. După mine, a venit vremea să fim egali, nu sclavi!”, a mai indicat Mugur Mihăescu, pentru Impact.ro.

Suma colosala primita de Mugur Mihaescu de la stat pentru barurile sale. Romanii muncesc un an si nu primesc banii astia (exclusiv)
Mugur Mihaescu

Nu vrea să fie ministru: ”Nu sunt bun!”

Cel care va împlini în curând 56 de ani admite că există și cel puțin un post pe care nu-l ia niciun moment în considerare: „Nu sunt bun pe funcționarea de execuție, așa că nu voi avea niciodată tendința de a fi ministru.

Acela nu ar fi un post cu care să mă împac. Dar, cel mai probabil, intenționez să candideze pentru parlamentul național sau cel european”, a afirmat el.

Nu se teme de fapt că va fi contestat

Fosta vedetă de televiziune spune că a luat în calcul și că vor exista persoane care se vor grăbi să-i contestă planurile sale de viitor: „Nu mă tem de fapt că oamenii nu vor înțelege implicarea mea.

Dorința mea de a face ceva. Eu cred că am încercat destule lucruri, în ultimii ani, pentru a schimba ceva în țara asta! Pe de altă parte, înjurătura e sport național la noi.

Așa că nu prea are ce să mă surprinde la capitolul acesta. Dar, să te implici, să-ți asumi lucruri sau decizi, nu prea! Eu sunt pregătit să fac toate astea!”, a mai afirmat el cu multă convingere în glas.

Apreciază programul de guvernare al propriului partid

Cât de urmărit programul partidului său de guvernare, Mugur Mihăescu și cu totul de acord cu el, dacă unele propuneri pot părea fanteziste, greu de realizat: „De ce să nu încercăm să naționalizăm tot ce are legătură cu securitatea națională?

Companiile de petrol și gaze eu spun că fac parte din așa ceva, așa că acceptă naționalizarea lor. În 33 de ani, statul român nu a făcut dovada că știe să administreze cum trebuie asemenea companii. Cu asta sunt de acord și eu, dar și alții. Asta nu înseamnă că lucrurile nu se pot schimba”, a mai adăugat el, pentru Impact.ro.

Citește și Mugur Mihăescu crede că România a ajuns la „ultimul cartuș”: „E cazul să stingem lumina și să plecăm acasă”. De ce a renunțat definitiv la Vacanța Mare. EXCLUSIV!

Cochetează constant cu politică, de 12 ani

Mugur Mihăescu mai spune: „Societatea are ocazia să vadă niște propuneri, niște surse deschise. Ele trebuie citite, analizate și combătute cu argumente, dacă este cazul. De-aia suntem aici, să analizăm și să luăm cele mai bune decizii!”, a conchis „Garcea”, pentru Impact.ro.

De remarcat că nu e pentru prima dată când Mugur Mihăescu cochetează cu politică, la cel mai înalt nivel. În ultimii doi ani, el a înființat un partid și o fundație, intitulate „Merit”, care puneau accentul pe meritocrație. În 2011, pentru scurtă vreme, Mugur a fost și președintele executiv al Partidului Verde.

Citește și Mugur Mihăescu a anunțat că intră în politică. Pe listele cărui partid s-a înscris. „Nu vrem decât medalia de aur pentru România”!

Urmăriți Impact.ro și pe