Garbine Muguruza, rivala Simonei Halep, vacanță în România. Melodia care a fascinat-o pe fostul număr 1 mondial

Nicu Stan 06.07.2021, 20:06

Garbine Muguruza, rivala Simonei Halep, vacanță în România. Melodia care a fascinat-o pe fostul număr 1 mondial.

Garbine Muguruza, vacanță în România. Unde se distrează rivala Simonei Halep

Sportiva Garbine Muguruza, cunoscuta rivală a Simonei Halep, își face vacanța în România. În timpul petrecut la noi în țară, jucătoarea de tenis a fost fascinată de o melodie.

Garbine Muguruza, locul 12 WTA, a fost eliminată de la turneul de la Wimbledon, după ce a fost învinsă de Ons Jabeur, cu scorul de 7-5, 3-6, 2-6.

Garbine Muguruza, drumetie montana
Garbine Muguruza, drumetie montana

Garbine Buburuza, încântată de România

După acest eșec, jucătoarea de tenis din Spania a hotărât că are nevoie de o vacanță și, în loc de o destinație de lux, Garbine Muguruza a ales să se relaxeze prin peisajele din România.

Lui Garbine Muguruza i-a plăcut în România astfel că a hotărât să împărtășească cu pritenii săi virtuali imagini din timpul vacanței  sale din Transilvania.

Garbine Muguruza, drumeții montane

De asemenea, dubla campioană de Grand Slam s-a plimbat pe munte unde și-a făcut un prieten patruped și a cules flori naturale pentru ceai.

Garbine Muguruza s-a arătat impresionată de peisajele pe care le oferă Transilvania, precum și de atracțiile turistice. Jucătoarea cu origini venezuelene a vizitat Peștera Dâmbovicioara și Parcul Național Piatra Craiului.

Garbine Muguruza a învins-o pe Sorana Cârstea

Jucătoarea care a învins-o pe Sorana Cîrstea în turul inaugural de la Berlin, Garbine Muguruza, a împărtășit și niște imagini în care arată cum se distrează în mașină pe muzica lui Puya. Garabine Muguruza s-a filmat în timp ce fredona versurile și dansa pe melodia ”Undeva în Balcani”.

Eșecul de la Wimbledon nu este singurul din acest an pentru jucătoarea Garbine Muguruza. Nici la Roland Garros, jucătoarea din Spania cu origini venezuelene nu s-a descurcat mult mai bine. Ucraineanca Marta Kostiuk a eliminat-o în primul tur, cu scorul de 6-1, 6-4, după ce Garabine Muguruza a acuzat dureri de spate.

 

Elisabeta Lipă, atac la jucătoarele de tenis

Pe de altă parte, preşedinta Federaţiei Române de Canotaj, Elisabeta Lipă, a făcut declarații acide la adresa jucătoarelor de tenis care refuză să meargă la Jocurile Olimpice de la Tokyo.  Fosra mare sportivă spune că așa ceva este de neacceptat.

“Nu aş comenta nici ca vicepreşedinte al COSR, nici ca preşedinte de federaţie, aş comenta din postura de sportiv care a participat la 6 ediţii ale Jocurilor Olimpice. Este de neacceptat să refuzi să participi, eu nu pot să accept un asemenea comportament.

Simona Halep nu s-a recuperat după accidentare

Nu pot să cred că un sportiv care ajunge să practice înalta performanţă nu îşi doreşte să ajungă la Jocurile Olimpice. Pur şi simplu nu pot să accept acest lucru”, a afirmat Elisabeta Lipă.

Declarațiile acide nu ar fi valabile pentru Simona Halep care spune că i-ar fi plăcut să participe la Olimpiadă, dar accidentarea suferită la Roma nu o lasă. În schimb, Sorana Cîrstea şi Patricia Ţig ar fi avut dreptul să participe, însă nu își doresc asta.

Urmăriți Impact.ro și pe